Λάδι στη φωτιά έριξε η χθεσινή επιστολή διαμαρτυρίας προς το διευρυμένο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο συνεδρίασε στη Βουλή, παρουσία της ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας.


 Το κείμενο υπογράφει η βουλευτής Α’ Πειραιά Γεωργία Γεννιά, ο κ.Γιώργος Ντζιμάνης από τη Κοζάνη και κ. Γιάννης Καραγιάννης από τα Ιωάννινα, με την οποία ζητούν να τροποποιηθεί η διάταξη του νομοσχεδίου που αναφέρει την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια. 

Στην ομάδα των βουλευτών που φέρεται να διαφωνούν είναι και οι κ.κ. Γιώργος Ουρσουζίδης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Γιωργος Παραστρατίδης, Δημήτρης Βέττας, Μάρκος Μπόλαρης και Γιάννης Σηφάκης

Μετά τις αντιδράσεις βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, οι οποίοι ζητούν την τροποποίηση της συγκεκριμένης διάταξης, σειρά στη διαμάχη παίρνει η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ υποδεικνύοντας τους ότι δεσμεύονται από τις συνεδριακές αποφάσεις και “δεν νοείται να λειτουργούν με γνώμονα τις 
εκλογικές τους πελατείες”. 

Το σχόλιο της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τις αντιρρήσεις που διατυπώνουν κυβερνητικοί βουλευτές έχει ως εξής:

«Το Σχέδιο Νόμου που προωθεί το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με τα ζητήματα της αναδοχής και της υιοθεσίας αποτελεί μία θετική τομή για τα ελληνικά δεδομένα. Οι βουλευτές της Αριστεράς δεσμεύονται από τις Συνεδριακές μας αποφάσεις, αλλά και από τους μακροχρόνιους αγώνες που έχει δώσει συνολικά ο χώρος μας για τα κοινωνικά δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες. Σε αυτό το πλαίσιο, δε νοείται να λειτουργούν με γνώμονα τις εκλογικές τους πελατείες. 
Στη μάχη απέναντι στο σκοταδισμό και τη συντήρηση, κρινόμαστε καθημερινά και οφείλουμε όλοι/ες να μην κάνουμε βήμα πίσω!!».

protothema.gr


Y.Γ

Πάμε Πάλι:

"Στη μάχη απέναντι στο σκοταδισμό και τη συντήρηση, κρινόμαστε καθημερινά και οφείλουμε όλοι/ες να μην κάνουμε βήμα πίσω!!!!"

Φώτο από Ελλάδα και Εξωτερικό με συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες κατά του..... Σκοταδισμού.


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours