Το άγνωστο οικονομικό παιχνίδι μεταξύ Ρωσίας και Δύσης. Την μέχρι σήμερα άγνωστη τράπεζα VEB, βλέπει πίσω από τις κινήσεις Πούτιν , σε Ιράν, Συρία και Τουρκία, με στόχο τους ενεργειακούς πόρους και τους αγωγούς στη περιοχή, ο οικονομολόγος και αρθρογράφος στην Aegean Times, Γιώργος Αδαλής , μιλώντας στον 98.4 και αναφερόμενος στη βαθύτερη και αθέατη πλευρά της συνάντησης Ερντογάν με Πούτιν και Ροχανί στην Άγκυρα.

 Ποιοί πραγματικά πολεμούν , ποιους και με ποιους στη Συρία, γιατί τελικά τα συμφέροντα Ρωσίας –Ιράν και Τουρκίας στη Συρία είναι αντικρουόμενα , γιατί ο πυρηνικός σταθμός στο Ακουγιού δεν θα πρέπει να θεωρείται δεοδμένος και κυρίως το άγνωστο οικονομικό παιχνίδι στη ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, στη Μέση και Εγγύς Ανατολή, παρουσίασε ο οικονομολόγος Γιώργος Αδαλής , με βάση στοιχεία και δεδομένα οικονομικών αναλύσεων.

 Μάλιστα αναφέρθηκε στην μέχρι σήμερα άγνωστη τράπεζα VEB, που βλέπει πίσω από τις κινήσεις Πούτιν , σε Ιράν, Συρία και Τουρκία, με στόχο τους ενεργειακούς πόρους και τους αγωγούς στη περιοχή. Το πρωί ενημέρωση, ψυχαγωγία όλη μέρα... 

Ακούστε μας ζωντανά εδώ: www.radio984.gr
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours