Ελάχιστοι άκουσαν ή διάβασαν τι είπε ο Υπ. Εξωτερικών της Συρίας αφού από όσο είδα κανένα ελληνικό site από τα μεγάλα δεν μετέδωσε τη συγκεκριμένη είδηση.

Στις 13 Απριλίου, μια ημέρα πριν το διάγγελμα Τράμπ, μεταφέραμε στο Ministry of truth μια ξένη είδηση από το αγγλικό πρακτορείο ειδήσεων express.co.uk.
Τι έλεγε ο Ρώσος υπουργός Παρασκεύη 13.4.2018;


 « Σύμφωνα με τον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών, οι εμπειρογνώμονες του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW) ξεκίνησαν για τη Συρία "όχι πολύ γρήγορα και χωρίς υπερβολικό ενθουσιασμό" και αυτό συνέβη μόνο υπό την πίεση της Ρωσίας και της Συρίας.» 


Εδώ και το άρθρο μια ημέρα ΠΡΙΝ τους βομβαρδισμούς  http://www.ministryoftruth.gr/2018/04/blog-post_77.html


Δηλαδή εάν στις 13 του μήνα αναχωρούσαν οι εμπειρογνώμονες του OPWC ,μετά από παραίνεση και προτροπή των Ρώσων και με όχι και τόσο όρεξη όπως λέει ο Υπουργός, λογικά στις 14 Απριλίου  θα ήταν εκεί και την επομένη θα ξεκινούσαν την έρευνα τους στα σημεία που υποτίθεται το συριακό καθεστώς έκανε χρήση χημικών ουσιών.

Εάν συνέβαινε αυτό και δεν εντοπίζονταν χημικά, με ποιο τρόπο θα χτύπαγαν και με ποια αιτιολογία τη Συρία;

Γιατί δεν περίμεναν την έκθεση των παρατηρητών του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ) και αφού το δείγμα ήταν θετικό να ισοπέδωναν τη Σύρια και ότι βρίσκεται κάτω από αυτή
;

Διότι εάν δεν χτύπαγαν ξημερώματα Παρασκευής και έφταναν για παράδειγμα το Σάββατο οι παρατηρητές και ξεκινούσαν τις μετρήσεις τους, πιθανός δεν θα έβρισκαν τίποτα και ο κίνδυνος να ξεμπροστιαστούν απέναντι στη κοινή γνώμη ήταν μεγάλος. 

Οπότε δεν γινόταν να επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί μια τέτοια έρευνα!!!
Οπότε λίγο πριν φτάσουν οι ειδικοί στη Συρία, γρήγορα γρήγορα αποφάσισαν να κάνουν αυτό που είχαν σχεδιάσει, διότι πλέον ο κίνδυνος να μην πάρει σάρκα και οστά ο εκβιασμός σε Άσαντ και Ρωσία ήταν ορατός.
Και αν δεν γινόταν ο εκβιασμός αυτός τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ίσως να έτριζε η καρέκλα αυτού του αρχηγού κράτους που έδωσε το οκ. (ήδη τρίζει με στοιχεία από το πεδίο).
Επίσης αν ήθελαν πάση θυσία το χτύπημα μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο, το τα οφέλη και την ενέργεια ενός τρομαγμένου πλήθους, τότε θα υπάρχει συνέχεια,υπάρχει η επόμενη πληροφορία που θα διανεμηθεί την κατάλληλη στιγμή, στους ανεύθυνα υπευθύνους.

Ας μας πουν λοιπόν, επίσημα, εάν ταξίδεψαν οι παρατηρητές-εμπειρογνώμονες στη Συρία, πότε ταξίδεψαν, τι βρήκαν και πότε αποχώρησαν από τη χώρα. 

Αν δεν ακούσεις πουθενά κάτι τέτοιο, έχουμε να κάνουμε όχι με διεθνής οργανώσεις αλλά με εγκληματικές οργανώσεις που θυμίζουν τις πρακτικές δικτατορικών καθεστώτων του 1939.

Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τη γενιά του Χίτλερ και την τακτική του, που όταν δεν υπήρχαν αφορμές τις δημιουργούσαν. Ακριβώς, τις δημιουργούσαν!!!

Όπως στην εισβολή της Ναζιστικής Γερμανίας στην Πολωνία, η επίσημη έναρξη του 2ου  παγκοσμίου πολέμου.... ενώ τότε όλα ήταν έτοιμα να βυθίσουν στο πένθος τη Πολώνια, αναζητούσαν μια αφορμή για να ξεκινήσει η γιορτή.
Αυτή την αφορμή δεν την έδιναν οι Πολωνοί, όποτε μη έχοντας άλλη λύση το ναζιστικό καθεστώς αλλά και υπομονή να περιμένουν διότι τους πίεζε ο χρόνος και θα καθυστερούσαν στο ραντεβού με το αιματοκύλισμα του πλανήτη, συνέβη το εξής:

"Αφορμή για εισβολή δεν υπάρχει και οι Ναζί αποφασίζουν να την δημιουργήσουν. Οι άνδρες της SS παίρνουν 150 κρατούμενους από το Στρατόπεδο συγκέντρωσης Μπούχενβαλντ, τους μεταφέρουν στον συνοριακό σταθμό διαβιβάσεων του Γκλάιβιτς και τους ντύνουν με πολωνικές στολές. Αμέσως μετά τους υποχρεώνουν να καταπιούν δηλητήριο, πυροβολούν τα πτώματα, προξενούν μικρές καταστροφές στον σταθμό, ώστε να φαίνεται ότι δέχτηκε επίθεση. Στον ασύρματο του σταθμού ένας άνδρας των SS ουρλιάζει στα Πολωνικά ότι τα στρατεύματα της Πολωνίας πρόκειται να εισβάλουν στην Γερμανία.[12] Ο διοικητής του σταθμού συνταγματάρχης Στάινμετς αρχικά δοκιμάζει να αντισταθεί στην απάτη, αλλά οι SS του απαντούν με ένα "Fuhrerbefehl!" (διαταγή του Φύρερ). Μετά τη λήψη και σχετικών φωτογραφιών, οι SS αποχωρούν.

Με αυτό τον τρόπο ο Χίτλερ μπορεί πλέον να αναγγείλει επίσημα, την 1η Σεπτεμβρίου 1939, στο Ράιχσταγκ ότι οι Πολωνοί προσπάθησαν την προηγούμενη να εισβάλουν στο Γερμανικό έδαφος και ότι η Βέρμαχτ ανταποδίδει τα πυρά που δέχτηκε στις 4:45 το πρωί. Η πραγματικότητα, ωστόσο, είναι διαφορετική. Ο Χίτλερ έχει διατάξει την επίθεση κατά της Πολωνίας από τις 31 Αυγούστου. Η Βέρμαχτ, με βάση λεπτομερές σχέδιο που κατάρτισαν ο Βάλτερ φον Μπράουχιτς και το Επιτελείο του, με το κωδικό όνομα Fall Weiss (λευκό σχέδιο), επιτίθεται από ξηράς, θαλάσσης και αέρος στην Πολωνία. Είναι 1 Σεπτεμβρίου 1939 και ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος αρχίζει στην Ευρώπη."  
από το wikipedia.org

Οποιαδήποτε σχέση του τότε με τώρα είναι απλά σύμπτωση.
Γιατί όπως όλα δείχνουν δεν θα αποφύγουμε 3ο Παγκόσμιο πόλεμο;

Γιατί οι ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων μοιάζουν με αυτούς του Β' Παγκοσμίου πολέμου.
Δες το προφίλ και το τρόπο δράσης αυτών που έχουν την εξουσία στα χέρια τους τώρα και δες αντιστοιχία ποιοι την είχαν τότε, τι γίνετε τώρα και τι γινόταν τότε.
Οι ομοιότητες είναι ανατριχιαστικά πολλές.


Θα μετανιώσεις πικρά Γάλλε που όχι μόνο δεν το βλέπεις αυτό, αλλά όπως διάβασα σήμερα, υποστηρίζεις την εξωτερική επεκτατική πολιτική της χώρας σου, του προέδρου σου.

Η Ελλάδα δεν είναι σαν την Γαλλία και άλλα κράτη που συνηθίζουν να ζουν εις βάρος αδύναμων κρατών.
Η Ελλάδα δεν έχει καταστρέψει άλλα κράτη, δεν έχει κάνει αυτά που οι μεγάλες δυνάμεις έχουν σαν χόμπι.
Η Ελλάδα τα χειρότερα τα κάνει στους Ελλήνες, στα δικά της παιδιά...όποτε ο λογαριασμός του 3ου πολέμου θα είναι μικρότερος από αυτόν σε άλλα κράτη, τα οποία παρακολουθούμε να ....."σώζουν" αδύναμα κράτη.

Πίστεψε το τελευταίο και μη φοβάσαι, άλλωστε τις φωνές του μεγάλου πολέμου δεν τις έχουμε ακούσει ακόμη.
Όλοι θα τις ακούσουμε, όταν και αν έρθει.
Και φυσικά μακάρι να μην έρθει ποτέ και τίποτα...αλλά εφόσον έρθει, η θέση της χώρας μας μπορεί να είναι πιο ευνοϊκή από άλλων χωρών.Rick.

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours