Οι συνθήκες γύρω μας μεταβάλλονται από τη μια στιγμή στην άλλη …. το έχουμε δει αρκετές φορές να συμβαίνει στην οθόνη μας, στο πεδίο μας, στη ζωή μας.

Δύσκολά χαλάει μια γιορτή, ακόμη και από την αρχή να το γνωρίζεις πάντα θα έχεις την ελπίδα, μια μικρή ελπίδα…όχι τώρα, όχι αύριο, όχι αργότερα.

Ακούραστη ελπίδα... που προσπαθεί να σε πείσει δίχως στοιχεία και αποδείξεις, συνηγορεί για τον εαυτό της με μηδέν ή ελάχιστα αποδεικτικά στην κατοχή της.

Η ελπίδα.... που σου μιλάει για ένα καλύτερο μέλλον, για μια καλύτερη ζωή, για ένα καλύτερο κόσμο και αντιπαρατίθεσαι μαζί της λέγοντας της…..μα,  με ποια υλικά θα φτιάξω τα παραπάνω, πως θα κάνω τα άσχημα να μοιάζουν όμορφα, για πόσο θα κοιτάζω το γκρι του κόσμου και θα νομίζω ότι βλέπω ουράνιο τόξο;

Ας βρει κάποιος το κουμπί που σταματάει ο χρόνος, να παγώσουν όλα και όλοι, αυτή είναι Ελπίδα μου η αλήθεια, η αδράνεια του χρόνου, το πάγωμα του κόσμου, όσο άσχημος και αν σου φανεί ελπίδα μου αυτός ο παγωμένος κόσμος, στην πραγματικότητα είναι πιο όμορφος απ'το να τον αφήσεις να κυλήσει…σίγουρα θα είναι πιο όμορφος.

8.4.2017 
Rick.Rick.
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours