Να θυμόμαστε το γιατί και το ποιοι;

Ποιοι θόλωσαν και συνεργάστηκαν με το σκοτάδι για να θερίσουν την ανθρωπότητα.

Τι και πως φυτεύουν στη σκέψη του αρχηγού μεγάλου κράτους την ιδέα της καταστροφής.

Πολλοί νομίζουν (αν και μέσα από αυτή την ενότητα έχει αποδειχθεί αρκετές φορές το αντίστροφο) ότι τις εξελίξεις τις τρέχουν τα συμφέροντα, οι γεωπολιτικές και οικονομικές μοιρασιές κλπ…υπάρχουν και αυτά, πάντα υπήρχαν, αλλά είναι στον πάτο της πυραμίδας, στην κορυφή δεσπόζει ένα πολύ παράξενο και σκοτεινό σύστημα που κανείς δεν θέλει να δει εκεί μέσα τι υπάρχει και πως δουλεύει.

Ο κάθε ένας αναζητά μέχρι όπου επιθυμεί να φτάσει και αυτό είναι σωστό.

Όλοι αυτοί που βλέπουμε στα ΜΜΕ σαν υπευθύνους που παίρνουν υποτίθεται τις αποφάσεις για να ξεκινήσει μια ελεγχόμενη ή ανεξέλεγκτη διαμάχη, ένας πόλεμος ή αλλού τύπου θυσία, είναι απλά τα διάμεσα, τα οποία βάζουν την υπογραφή τους σε σχέδια από πολύ πολύ πολύ παλιά.

Το οπτικό μας πεδίο δεν τους πιάνει, το σύστημα αυτό δεν το αγγίζουμε, δεν το μυρίζουμε, δεν το βλέπουμε…απλά στην εποχή μας, έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε τα αποτελέσματα του μέσω της τεχνολογίας στην οθόνη μας.

Θα έρθει στιγμή νομίζω που θα μισήσουμε την υπάρχουσα τεχνολογία.

Αυτά τα συμβόλαια θανάτου, που αποφασίζονται εκεί ψηλά στη σκοτεινή κορυφή της πυραμίδας, φυτεύονται τον κατάλληλο χρόνο με τη μορφή πληροφορίας στη σκέψη, επηρεάζοντας τις αποφάσεις όλων αυτών που κρατάνε τις τύχες της ανθρωπότητας στα χέρια τους.

Όλα αυτά τα συμβόλαια θανάτου, μπορεί να είναι διαφορετικά την εκδήλωση τους σαν γεγονότα στο πεδίο μας, όμως έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, την ανθρώπινη δυστυχία και απώλεια.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί, πρωθυπουργοί, πρόεδροι που πατάνε το κουμπί ή σπέρνουν τη διχόνοια στα κράτη και βάζουν τους ανθρώπους να αλληλοσκοτώνονται είναι άμοιροι ευθυνών.

Ο πιστός και υπάκουος συνεργάτης τους έχει την ευθύνη που του αναλογεί και δεν μπορεί να ξεφύγει από την υπογραφή του και την συγκατάθεση του σε όλα αυτά που πλησιάζουν στον πλανήτη.

Όμως ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων κρέμεται από τις αποφάσεις του Τράμπ, της Μέι, του Μακρόν, της Μέρκελ, του Ερντογάν, του Πουτιν, του Νετανιάχου…..και πεισματικά αρνείται να δει ότι άλλος προσπαθεί να καθ-ορίσει τη μοίρα των κρατών.


Αλλά ακόμη και τώρα, με τα σύννεφα του πολέμου πλέον να κάνουν την εμφάνισή τους στον ορίζοντα, ποιοι πολίτες των λεγόμενων μεγάλων δυτικών κρατών ξεσηκώνονται για να τον αποτρέψουν;

Η μήπως εμπιστεύονται τόσο πολύ τις μαριονέτες τους ώστε να έχουν την εντύπωση ότι θα βγάλουν από τη μέση τον κακό δικτάτορα Άσαντ που σπέρνει χημικά σε παιδιά και μετά θα έχουμε ειρήνη;
Πόσοι μπορούν να δεχτούν το ενδεχόμενο να έχει στηθεί  μια αμερικανικού τύπου παραγωγή σαν αφορμή για να βγάλουν τον Άσαντ από τη μέση;

Αυτό που θέλω να πω, όσο λίγος κι αν νιώθω μπροστά στο αριθμητικό μέγεθός της ανθρωπότητας, είναι ότι δεν κάναμε τίποτα για να αποτρέψουμε τον επερχόμενο πόλεμο και όχι μόνο αυτό αλλά σε πολλά κρίσιμα κράτη οι πολίτες τους μένουν άπραγοι και σιωπώντας στηρίζουν τις πολεμικές εξαγγελίες της κυβέρνησης τους, αλλά αγνοούν κάτι σημαντικό…. ποιοι και γιατί θα τους ωθήσουν, στο όχι όπως βλέπουμε και τόσο μακρινό μέλλον, να σκοτώνει ο ένας τον άλλον.

Και μέσα σε αυτό το σκηνικό, υπάρχει ένα απόκοσμο σκοτεινό χαμόγελο εκεί στη κορυφή της πυραμίδας που όσο πάει και πλαταίνει και κανείς από αυτούς δεν το βλέπει.

Και σκέψου ότι εδώ στην Ελλάδα έχουμε και μια πνευματική πυξίδα των γεγονότων που στα δύσκολα όταν και εάν έρθουν, θα απορροφήσει κραδασμούς…θα μας δώσει δύναμη και κουράγιο, στα υπόλοιπα κράτη που δεν έχουν, τι θα γίνει, ποιος ή ποιο θα είναι το στήριγμά τους;

Να θυμόμαστε λοιπόν όλους αυτούς τους ηγέτες και μη, που βάζουν την υπογραφή τους αυτές τις πολύ κρίσιμες ώρες, τους σερβιτόρους της ανθρώπινης θλίψης και να ευχηθούμε οι συμπολίτες μας σε αυτά τα κράτη να καταλάβουν μερικά πράγματα πριν να είναι πολύ αργά, εάν δεν είναι ήδη αργά.
Διότι, οταν φτάσουμε στο σημείο μηδέν, μετά δεν υπάρχει επιστροφή, το μόνο που υπάρχει θα είναι μια έντονη παράλογη δίψα... για θάνατο!Το θέμα είναι ότι δυστυχώς είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν και άλλα μέτωπα στη Ρωσία πριν το καλοκαίρι.
Γιατί αν δεις, πίσω από τον Άσαντ και πίσω από τον Ερντογάν και πίσω από τον Αλί Χαμενεΐ και από άλλους,  είναι η Ρωσία.
Έγκαιρα από αυτή τη στήλη με ευρήματα μέσα στο χάος τού πεδίου το είχαμε επισημάνει, ότι πολύ σύντομα θα την στοχοποίησουν......και αυτο καταγράφηκε μερικές ημέρες πριν δηλητηριαστεί ο διπλός πράκτωρ με χημικά και πριν ο Ασαντ 34 ημέρες μετά  κάνει "χρήση" και αυτός χημικών έναντι του λαού του.

Βλέπεις πουλάει η λέξη χημικά στη διεθνή κοινότητα και αμάσητα τα καταπίνει η κοινή γνώμη.

Αύριο Κυριακή, επτά ημέρες μετά τις 8 Απρίλιου θα σβήσουν τα κεράκια της Συριακής κρίσης, μεγάλωσε.... κλείνει τα 7 χρόνια ακριβώς.

Αναβάλλεται μια γιορτή;
Rick.
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours