Ξέρω ότι δεν κάνεις κουμάντο στο νου σου, ότι από τη μια στιγμή στην άλλη μπορείς να πραγματοποιήσεις στροφή πολλών μοιρών, αλλά μου φτάνουν τα λόγια σου…..μου φτάνει η σκέψη σου, μου αρκούν τα...... tweets σου.

Διότι πριν εσύ τα κάνεις αυτά, τα έχω καταγράψει στο πεδίο σαν πιθανότητα…μια άνοστη μοναδική πιθανότητα που μάχεται να βρεθεί στις διαστάσεις της πραγματικότητας.

Τι από αυτά που γράφονται σε αυτό το άρθρο στις 26 Φεβρουαρίου,

δεν συνέβη τις τελευταίες 48 ώρες;  
Προετοιμάζουν Με Κάθε Τρόπο Τη Διεθνή Κοινή Γνώμη Για Να Σπείρουν Το Χάος Στη Συρία


Πλησιάζει  η ώρα των μεγάλων αποφάσεων, έτσι έχουν τα πράγματα,  για όσο ακόμη σου επιτρέπουν να κάθεσαι στην καρέκλα της εξουσίας, διότι η ζωή αυτή είναι γεμάτη απρόβλεπτα, κάνει κύκλους από παλιά, ποτέ δε ξέρεις το πότε θα σε ξεράσει η καρέκλα, τα στοιχεία της φύσης σαν σημάδια σε κυνηγάνε…και αν δεν χτυπήσεις θα σε χτυπήσουν, αν δεν βάψεις τα χέρια σου με αίμα, θα το κάνουν άλλοι για εσένα χωρίς εσένα….και Πρόεδρε, ξέρεις που πρέπει να χτυπήσεις, η κλεψύδρα αδειάζει…στην αναποδογύρισαν!

Παρακολούθησε την επανάληψη στο πεδίο....κοίτα τα νούμερα , Από 8 σε 8 από 4 σε 4...σε ένα πλανήτη που δυστυχώς δεν υπάρχουν χρονικές συμπτώσεις και τα πάντα είναι ένας καλός προγραμματισμός μέσα στο χρόνο, με τη δική μας πάντα συγκατάθεση να μοιάζει απαραίτητη...(της διεθνούς κοινότητας όπως ευγενικά την αποκαλούν)
Στις 26.2, σχεδόν ενάμιση μήνα πριν επαναληφθεί η αστεία δικαιολογία χρήσης χημικών από τον Άσαντ, εντόπισα τις προθέσεις στο πεδίο, οι οποίες καταγράφηκαν εμπρόθεσμα.Και ξέρεις υπάρχει και κάτι πιο παλιό, από το Νοέμβριο του περασμένου έτους που μας φωνάζει πιο δυνατά ότι δεν πρέπει να τους πιστέψουμε.


14.11.2017

Και έχει ουσία η εμπρόθεσμη παρατήρηση, ώστε τουλάχιστον να μην μας δουλεύει κανένα Συμβούλιο (αν)Ασφαλείας, όπως έχει συμβεί άπειρες φορές στο παρελθόν...το θέμα όμως είναι τι θα πράξει η κοινή γνώμη, η διεθνής κοινότητα....

Κατάλαβες γιατί μέτραγα αντίστροφα μέσα στο Πάσχα; Δεν ήταν η πραγματική αντίστροφη μέτρηση, ήταν η περίοδος που θα οδηγούσε στην μια ημέρα μετά τις 8 Απριλίου και έπειτα.

Για τη συνέχεια τώρα...Υπάρχουν μέτωπα σαν ηφαίστεια, ανενεργά καιρό τώρα, ικανά όμως να εξασφαλίσουν το απρόσμενο και συνάμα το αναπόφευκτο.

Είναι ευχή ή προσευχή, ίσως είναι και τα δύο, ώστε τις επόμενες 39 ημέρες να μην δούμε αυτά που εύχεσαι να μείνουν στα χαρτιά, σαν πληροφορία στο πεδίο.

Πάντως και χάριν προβληματισμού και μόνο, σημειώνεται ότι έχουν φυτέψει πολλά από το παρελθόν το διάστημα αυτό..RickShare To:

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Τελικά η χημικη επίθεση στην Ντούμα όχι μονο δεν επιβέβαιώθηκε αλλά επεδείχθη ότι ήταν ψεύτικη κι ότι στήθηκε από τους υπαλλήλους του φόρειν όφις με τα Λευκά κράνη όπως άλλωστε και όλες οι άλλες ψευτοεπιθέσεις το Άσσαντ. Τώρα να λογοδοτήσεις εσύ κυρά μου.
    Να λογοδοτήσεις επειδή παρέβης τους νόμους της χώρας σου, το διεθνές δίκαιο, για την επίθεση κατά της Συρίας και αν αποδειχθεί.. που θα αποδειχθεί, ότι όλο αυτό στήθηκε με δική σου εντολή θα λογοδοτήσεις και για αυτό το έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή