Παρακάτω είναι η δήλωση του κ.Τόσκα, ο οποίος  μας λέει με λόγια ότι δεν έχουμε δικαίωμα στην αυτοάμυνα αν βρεθούμε σε μια δύσκολη κατάσταση, δηλαδή να προστατεύσουμε τη ζωή μας κατά κύριο λόγο και έπειτα την περιουσία μας, απέναντι στους αδίστακτους πλέον ληστές και εγκληματίες που δεν έχουν πρόβλημα να αφαιρέσουν ζωές ή να βασανίσουν τα θύματα τους.

Mας φέρνει και παράδειγμα ο Υπουργός την Αμερική και τις διαδηλώσεις που γίνονται κατά της κατοχής όπλων, μετά από πολλά περαστικά πυροβολισμών και αλλεπάλληλα κρούσματα επιθέσεων σε σχολεία.

Θα ήταν ενδιαφέρον να ασχοληθεί ο Υπουργός προστασίας με το τι οπλίζει τα χέρια των παιδιών αυτών στην Αμερική. 
Ποια είναι τα βαθύτερα αίτια που σε μια "σύγχρονη κοινωνία" οδηγεί νέα παιδιά να πάρουν τα όπλα και να σκοτώνουν συμμαθητές τους και μετά να τα βάλει με τον 88χρόνο και όποιον υπερασπίζεται τη ζωή του απέναντι σε κοινούς εγκληματίες. 
Εκεί στην Αμερική, φταίει το όπλο ή τα πολλά ψυχικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Αμερικανική κοινωνία; Κάτω από ποιες κοινωνικές συνθήκες δημιουργήθηκαν αυτά τα προβλήματα;Και επίσης, αν θέλετε να μιλήσουμε για την Αμερική τότε να φέρουμε και το παράδειγμα της θανατικής ποινής, αφού οι ενέργειες που γίνονται στη χώρα αυτή θεωρούνται πρότυπο για εσάς εκεί στο Υπουργείο, ας εφαρμόσουμε μερικές από αυτές και στην Ελλάδα, τουλάχιστον ο άλλος να το σκέφτεται δύο φορές πριν μπει στο σπίτι κάποιου και τον σκοτώσει.

Και να ξεκινήσουμε να την εφαρμόζουμε σε όσους συνέβαλαν ενεργά τα προηγούμενα χρόνια στην λεηλασία και φτωχοποίηση της χώρας.

Ξέρετε κ. Τόσκα κάτι;

Οι Έλληνες δε σας εμπιστεύονται πια, έπαψαν να εμπιστεύονται την οικονομική, την εργασιακή, την κοινωνική....τη σωματική τους ασφάλεια στους πολιτικούς, στο κράτος και σε όποιον επέτρεψε ή συνεργάστηκε η Ελλάδα να γίνει μια Φτωχή Άγρια Δύση.

Δεν σας εμπιστεύεται άλλο ο πολίτης γιατί τον κοροϊδέψατε και αυτό συνέβη όχι μια φορά αλλά επανειλημμένα και καλύτερα σε τέτοιες στιγμές να σιωπάτε και να δείτε πως θα έρθετε κοντά στο πολίτη, πως θα τον κάνετε να νιώθει ασφάλεια και εμπιστοσύνη στο κράτος και όχι να τον κατηγορείτε δημόσια.

Η επίθεση σε όσους προστατεύουν τη ζωή τους και την περιουσία τους, την ώρα που το κράτος αδυνατεί ή και επιβαρύνει πολλές φορές την υπάρχουσα κατάσταση (βλέπε ανεξέλεγκτη και δίχως έλεγχο ροή μεταναστών) είναι και ύποπτη.

Η όλη συνέντευξη του Υπουργού, που επιτίθεται στον 88χρόνο, ο οποίος βρέθηκε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση που κανείς από εμάς δεν ήθελε να βρεθεί, αφήνεται στην κρίση του Έλληνα ψηφοφόρου.
Δεν έχει δείξει ο Υπουργός τον ανάλογο λεκτικό ζήλο σε περιπτώσεις που συμμορίες ξεκαθαρίζουν λογαριασμούς στους δρόμους της πρωτεύουσας, αντίθετα προχωράτε σε αποφυλακίσεις επικίνδυνων κακοποιών…και περιμένετε να σας εμπιστευτεί ο Έλληνας την ασφάλεια του σε εσάς;

Και γεννιέται κι άλλο ένα ερώτημα..…γιατί κ. Τόσκα τέτοια επίθεση σε πολίτη;

Αν επαναληφθούν τέτοια περαστικά, ποια θα είναι η εισήγησή σας;

Αν κρίνουμε από τα λεγόμενά σας και εφόσον με κάποιο πολύ.... παράξενο τρόπο τα φέρει έτσι η μοίρα, (μπορεί να της αρέσουν οι επαναλήψεις) και επαναληφθούν τα περιστατικά αυτοάμυνας και δούμε νεκρούς ληστές και εγκληματίες , ποια θα είναι η εισήγησή σας;

Θα είναι η ίδια με την Αμερικανική εισήγηση των εκεί σκοτεινών κέντρων για την απαγόρευση κατοχής όπλων;Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στο real fm δήλωσε τα ακόλουθα:

«Όλοι οι άνθρωποι που σκέφτονται κάπως συνετά σε αυτή τη χώρα καταδικάζουν φυσικά τις εγκληματικές πράξεις αλλά επίσης και τις περιπτώσεις αυτοδικίας. Εδώ δεν είμαστε Φαρ Ουέστ, δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου από μόνος του απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Εδώ πρέπει να εφαρμόζονται οι κανόνες και οι αρμόδιες αρχές είναι που έχουν το δικαίωμα της νόμιμης βίας. Μακάρι να μπορούσαμε να εξαλείψουμε τις εγκληματικές πράξεις, δεν πρέπει όμως αλλά δεν μπορούμε να φτάσουμε στο άλλο άκρο, δεν πρέπει να δούμε σκηνές και καταστάσεις που ακόμη και στην αμερικανική κοινωνία καταδικάζονται και βλέπετε τι σάλος έχει προκύψει από διαμαρτυρίες μαθητών στις ΗΠΑ που τόσο διαδεδομένο είναι το δικαίωμα αυτοάμυνας».

Σε παρατήρηση ακροατή ότι ότι «βαφτίζει» την αυτοάμυνα, αυτοδικία ο κ. Τόσκας απάντησε «καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν μπορούμε να βαφτίζουμε αυτοάμυνα την αυτοδικία. Τα όρια είναι δυσδιάκριτα, όταν μπαίνει κάποιος στο σπίτι σου ξέρω ότι δεν μπορεί τα όρια να μπαίνουν σε χάρακα. Υπάρχουν οι νόμοι και θα πρέπει τους νόμους να τους σεβόμαστε. Δεν μπορούμε να φτάσουμε στο άλλο άκρο» .


Rick.
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours