Διότι μόδα είναι η τάση που έχει το πλήθος μιας κοινωνίας στην επιλογή του ντυσίματος του. Η μόδα καλώς ή κακώς επηρεάζει τις στιλιστικές επιλογές των ανθρώπων και κάθε εποχή έχει και την τάση της.

Κανονικά δεν θα σπαταλούσα το χρόνο μου σε ένα τέτοιο θέμα, απλά είναι απαραίτητο να παρουσιαστεί ο ρόλος πολλών οίκων μόδας, για όσους δεν τον έχουν καταλάβει.

Όχι μόνο προωθείται η διαστροφή ξεπερνώντας κάθε όριο  σεβασμού της ανθρώπινης φύσης, κακοποιώντας την κατά συρροή, αλλά λειτουργεί και σαν πολιορκητικός κριός της κοινωνίας, που επιβάλει και επηρεάζει στην αρχή ασυνείδητα και έπειτα συνειδητά τα ήθη και της συνήθειες των ανθρώπων κάθε ηλικίας.

Κατά αυτόν τον τρόπο και μέσω των πάντα πρόθυμων ΜΜΕ, προωθούνται οι στυλιστικές προτάσεις κάθε "ψυχανώμαλου" (μερικοί κάνουν και διαλογισμό για να έχουν και έμπνευση..) κυρίως στις νέες γενιές, της εκάστοτε εποχής.

Η μόδα ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά δυστυχώς σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια και βρίσκεται στην υπηρεσία αλλοίωσης των συνήθειων των ανθρώπων κάθε κράτους.

Είναι ένας ύπουλος και βρώμικος τρόπος να διαφθείρεις και να αρρωστήσεις μερικά μέλη μιας κοινωνίας….όπως το μικρόβιο εισέρχεται στον οργανισμό μας και πολλαπλασιάζεται μολύνοντας και τα υπόλοιπα υγιή κύτταρα, έτσι ακριβώς γίνεται και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Και έτσι βλέπεις στην εποχή μας να γίνετε λόγος π.χ για σέξι μαμάδες.!!όχι όμορφες, άλλο η ομορφιά μη μπερδεύεσαι…..για σέξι μαμάδες και κάπου εκεί χάνεται ο ρόλος της μητέρας.

Ακούς να γδύνονται λέει για καλό σκοπό….

Να έχουν βαφτίσει τα ΜΜΕ και ειδικά πολλά sites το string στις παραλίες,bikini….μαγιό...δηλαδή σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου!

Αυτό είναι η νέα εποχή..


Μια κοινωνία που βομβαρδίζεται από τις προκλήσεις των αισθήσεων και μας κάνει ακούραστους κυνηγούς αυτών των προκλήσεων, με κάθε τρόπο και κόστος κυνηγάμε να ικανοποιήσουμε τις αισθήσεις μας.

Είμαστε παγιδευμένοι φίλε μου αγαπητέ μέσα από τις αισθήσεις μας , αυτοί μας παγίδεψαν, αλλά εμείς δεν τους βλέπουμε, ούτε τα δεσμά μας βλέπουμε και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στη χώρα αυτή τη στιγμή.

Δεν γνωρίζει, ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας, τα ακριβή αίτια της κατρακύλας, με αποτέλεσμα όχι μόνο να τα αγνοεί αλλά και να τα επαναλαμβάνει.

Για το σκοπό αυτό, εκμεταλλεύονται το ισχυρότερο όπλο του πλανήτη, τη γυναικεία φύση.

Η γυναίκα έχει μεγάλη δύναμη, από αυτή προέρχεται η ζωή… είναι η ζωή και η συνέχεια της δημιουργίας, η βάση της δημιουργίας και αυτό πραγματικά είναι υπέροχο, που όμως δέχεται απίστευτο πόλεμο, πολλοί προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη εναντίων μας, δημιουργώντας μια γυμνή(κυριολεκτικά και μεταφορικά) κοινωνία, παραδομένη αποκλειστικά στη σάρκα, στην σεξουαλική αταξία, που γεννάει τα περισσότερα προβλήματα της σύγχρονης εποχής μας, όπως τη σεξουαλική διαστροφή, τους βιασμούς, τις εκτρώσεις κλπ.


Μέσα από μεγάλους οίκους μόδας, όπως Guzi, Moschino, Prada, μέσα από τους Celebrities  του εξωτερικού κυρίως και άλλων πρόθυμων θυμάτων της νέας πραγματικότητας, αλλοιώνουν την πραγματική ομορφιά της γυναικάς, μετατρέποντας τη σε πρόστυχη και προκλητική.

Αποχωρεί ο σεβασμός και η ντροπή που ανέκαθεν ήταν ένδειξη ενσυνειδησίας, συνειδητής αντίληψης και επίγνωσης της κατάστασης και επιβάλλεται η δίχως όρια ασυνειδησία σε όλες τις μορφές.

Όλα όμως έχουν ένα αντίκτυπο, η δράση έχει αντίδραση και μια τέτοια κοινωνία υπό αυτές τις συνθήκες είναι καταδικασμένη να αυτοκαταστραφεί.

Αυτό που έχει παγιωθεί σε άλλα κράτη και προωθείται τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα, η σεξουαλική αταξία, θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Η υπερβολικά σεξουαλική κοινωνία φέρνει βία…. σημείωσέ το κάπου να το θυμάσαι!

Άκου και κάτι που πιθανός δεν έχεις ξανακούσει.

Υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες που συντονισμένα μεγάλα site
 και εδώ στην Ελλάδα, μας βομβαρδίζουν με «ακατάλληλες» εικόνες. 

Μια ημέρα από αυτές ήταν και η προχθεσινή, 7 Μαρτίου 2017.

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που συμβαίνει αυτό, που δεν γίνεται να εξηγηθεί επί του παρόντος…παντός συμβαίνει και συμβαίνει συντονισμένα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και τα πιο γνωστά sites που επηρεάζουν τη μάζα!

Τέλος, κάποιος να μεταφέρει στους διοργανωτές αυτού που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαΐου στο φαληρικό στάδιο, να το ακυρώσουν.

Εάν δεν ακυρωθεί θα μετράμε μέσα στο χρόνο και πάλι αντίστροφα και σε κανέναν δεν αρέσει κάτι τέτοιο.

Παρακάτω μερικές  εικόνες από την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο.

call me Rick

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours