Μιας και τα πράγματα στη παγκόσμια σκακιέρα δείχνουν να παίρνουν το δρόμο τους και η επερχόμενη σύρραξη σταδιακά να διευθετείται, ας δούμε μερικά πολύ βασικά στοιχεία για τη συνέχεια.

Ας δούμε πρώτα τι εντοπίστηκε στο πεδίο πριν τη σύλληψη του Σέρβου πολιτικού και πριν επανέλθουν ξανά στο προσκήνιο οι λέξεις Σερβία και Κόσοβο. 
Όταν εντοπίζεις κάποια ευρήματα μέσα στο γραμμικό χρόνο και τα γεγονότα που εκδηλώνονται μέσα σε αυτόν, τα μεταφέρεις πολλές φορές όσο γίνεται πιο διακριτικά, για αυτό που και που μοιάζουν ακαταλαβίστικα, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση και ενώ όλα είναι στραμμένα στη Συρία ή στο Αιγαίο , ξαφνικά αλλάζουν κατεύθυνση, και μεταφέρονται βόρεια της Ελλάδος.

Και στα δύο άρθρα γίνετε αναφορά για τη κραυγή του πολέμου που περιγράφεται σε μια πολύ γνωστή προφητεία..

Όταν μιλάμε για την κραυγή του πολέμου, μ
ιλάμε για ένα νούμερο και για μια συγκεκριμένη χρονική απόσταση από το παρελθόν στο μέλλον(δηλαδή δυο σημεία/ημέρες στο χρόνο -ένα στο παρελθόν και ένα στο μέλλον) και για μια συγκεκριμένη περιοχή. 

Δεν είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις τη σκέψη μου....η μάλλον τα ευρήματα που επεξεργάστηκα μετά από σκέψη και ξενύχτια.

Μετά από μερικές ημέρες από τις 3/2 και 17/3 που είπαμε τα παραπάνω, στις 26/3, σε ένα εύφλεκτο σημείο των Βαλκανίων, το Κόσοβο, απειλείται και πάλι η σταθερότητα. 
Αυτό το σημείο είναι κρυμμένο στα.... πιόνια που δεν μπορούν να αρνηθούν λόγω θέσης...είναι και άλλα πιόνια όπως βλέπεις, τα πιόνια είναι κράτοι της ευρύτερης περιοχής των Δυτικών Βαλκανίων.

Εδώ να επαναλάβουμε κάτι…Υπάρχουν σημεία του πλανήτη, κατά σύμπτωση μερικά και πολύ σημαντικά από αυτά είναι πολύ κοντά σε ορθόδοξα κράτη, που έχουν φυτευτεί εστίες διαμάχης στο παρελθόν για να θεριστούν στο μέλλον.

Ένα τέτοιο σημείο για παράδειγμα ήταν η Κύπρος..

Ένα άλλο είναι το Κόσοβο, που το πήραν με το έτσι θέλω από τους Σέρβους…γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ποτέ ξανά τα πράγματα δε θα είναι ειρηνικά στην περιοχή, βασικά αυτό επιθυμούσαν. 
Και αυτό αποδεικνύεται στις ημέρες μας, αφού η περιοχή είναι μια ξεχασμένη ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να σκάσει ανά πάσα στιγμή.

Ένα από τα σημάδια όμως ότι είμαστε κοντά σε ένα μεγάλο πολεμικό γεγονός εντοπίζεται και στις εκατέρωθεν απελάσεις διπλωματών και από τα δύο μεγάλα στρατόπεδα. Στις διεργασίες προετοιμασίας των συμμαχιών, διότι εάν δεν έχουμε καθολική και παγκόσμια διακυβέρνηση, θα πρέπει να υπάρχει η εναλλακτική ενός παγκόσμιου πολέμου.

Να κάνουμε ένα πείραμα με εικόνες τώρα για να δεις πόσο διαφορετικά είναι τα συμπεράσματα που εξάγουμε από αυτά που θέλουν να μας παρουσιάσουν.

Διάβασε με τη σειρά που παρουσιάζονται οι φώτο..

Στις 26 Φεβρουαρίου 2018 υπάρχει στο πεδίο η πληροφορία για Ρωσία και γράφω το άρθρο Προετοιμάζουν Με Κάθε Τρόπο Τη Διεθνή Κοινή Γνώμη Για Να Σπείρουν Το Χάος Στη Συρία
Έξι ημέρες μετά,έρχεται το συμβάν, στις 4.3.2018  
Και μετά από το συμβάν....

Αν δεις ποια κράτη απέλασαν Ρώσους διπλωμάτες, καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα οδηγούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, στην οποία κάθε κράτος θα πρέπει να διαλέξει στρατόπεδο.

Από αυτή την επιλογή δεν μπορεί να απουσιάζει κανένα δημοκρατικό κράτος που διαθέτει στρατό.

Από αυτή την επιλογή δεν μπορούν να εξαιρεθούν τα έξι κράτη που θα πρέπει να αποφασίσουν λίγο πριν το καλοκαίρι πλευρές.

Μέσα σε αυτά τα κράτη συμπεριλαμβάνονται και τα Σκόπια. Όποτε κατάλαβες γιατί επιχειρούν να λύσουν με το ζόρι το όνομα.Γιατί ανέκυψε το θέμα τώρα, 17 χρόνια μετά το 2001, 10 χρόνια μετά το 2008.

Αυτή τη στιγμή ακούμε τους ψιθύρους ενός πολέμου...και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα ακούσουμε και τη φωνή του πριν το καλοκαίρι.


Και θα την ακούσουμε όλοι!!!!!

Και είναι πολύ πιθανό να ακουστεί η φωνή του πολέμου από τη Βουλγαρία και από μικρή αιτία.

Η μικρή λοιπόν αιτία είναι αυτή που συνδέεται με το 17
...αυτά τα δεδομένα τα έχω συλλέξει προσωπικά.

Αυτή η αιτία αν και θα είναι μικρή, θα δώσει το οκ να ξεκινήσουν πολεμικά επεισόδια σε ήδη ανοιγμένα μέτωπα.

Η φωνή μπορεί να ακουστεί από τη Βουλγαρία, αλλά πολεμικά γεγονότα μπορούν να εκδηλωθούν σε πολλά μέρη, μάχες σε πολλά ημίχρονα.

Όπως είπαμε πιο πάνω, υπάρχουν πολλές εστίες που σιγοκαίνε και ένα είναι σίγουρο, ότι όποτε η φωνή κι αν ακουστεί και όποτε κι αν εκδηλωθεί μια πολεμική επιχείρηση,  θα είναι ένα γεγονός που θα κλονίσει την παγκόσμια οικονομία.

Και η χώρα μας έχει ευθραστη οικονομία.

Rick.Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours