Σύμφωνα με το ελληνικό και πολύ γνωστό ειδησεογραφικό πρακτορείο, όποιος πιστεύει ότι η έκτρωση είναι φόνος, ζει στο μεσαίωνα!
Αυτός είναι ο αόρατος πόλεμος της αντίληψης του Έλληνα, που προσπαθούν κάποιοι να την βομβαρδίσουν με νέες αντιλήψεις, καταστρέφοντας από τους σφοδρούς βομβαρδισμούς τα συνειδησιακά του φίλτρα. Και στην προκειμένη περίπτωση,  όχι μόνον αυτό αλλά μας τοποθετούν κόντρα στην κοινή και απλή λογική του θανάτου και της ύπαρξης.


Από την μια απενοχοποιούν την έκτρωση στα μάτια του συνόλου, υποστηρίζοντας ότι όποιος θεωρεί το θάνατο ενός εμβρύου δολοφονία, ζει στον μεσαίωνα(νιώθεις και τύψεις που πιστεύεις κάτι τέτοιο), αλλά έπειτα χτίζουν επάνω σε αυτό τη νέα μορφή κοινωνίας, όπου οι εκτρώσεις θα είναι της μόδας, θα είναι must και οι οργανώσεις υπέρ των εκτρώσεων θα είναι πρότυπο για την κοινωνία(κάτι που ήδη γίνεται) και όποιος υποστηρίζει το αντίθετο θα είναι παράλογος και αργότερα ίσως και επικίνδυνος. 

Ήδη έχεις παρακολουθήσει στην Αμερική και σε άλλα προοδευτικά μέρη του κόσμου τα φεμινιστικά κινήματα και με τι πάθος υπερασπίζονται το δικαίωμα των γυναικών στις εκτρώσεις, δηλαδή το δικαίωμα στη δολοφονία.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα να σκοτώνουμε τους ανθρώπους όχι μόνο εν ζωή, αλλά και πριν καν έρθουν στην ζωή.

Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά δεν γίνεται να βγαίνουν επίσημα site πανελλαδικής εμβέλειας, όπως το συγκεκριμένο και το σκοτάδι να μου το λες φως.... να κάνεις προπαγάνδα υπέρ των αμβλώσεων.

Οι εκτρώσεις είναι αθόρυβες ανθρωποθυσίες που γίνονται σε ετήσια βάση στη χώρα μας.
Είναι πολύ ενδιαφέρον να δεις πόσο παλιό είναι το "έθιμο" να θυσιάζουν βρέφη σε κάποιους "Θεούς" του παρελθόντος.
Δεν το σκοτεινιάζω πολύ, απλά ενδεικτικά  να πούμε ότι στην Ινδία, η "θεά" Κάλι είναι η θεότητα που αγαπούσε τις ανθρωποθυσίες παιδιών/βρεφών/εμβρύων.

Υπάρχουν αρκετές δημοσιεύσεις όπως οι παρακάτω, που μιλάνε για συχνά ευρήματα θανατωμένων εμβρύων και συγκεκριμένα μόνο θηλυκών, σε διάφορες περιοχές της Ινδίας.Αλήθεια.... τα έμβρυα, ο άνθρωπος που δεν πρόλαβε να δει αυτή τη ζωή, που θανατώθηκε πριν γεννηθεί, εδώ στη χώρα μας, που ακριβώς καταλήγει;

Που καταλήγουν τα έμβρυα; Στα σκουπίδια; Τόση αξία έχει η ανθρώπινη ζωή;
Η μήπως μερικά πάνε αλλού;
Η μήπως τα έμβρυα δεν είναι άνθρωπος, δεν είναι η πηγή της ζωής, δεν είναι ένα μικρό bing bang στη γυναικεία μήτρα που μέσα σε αυτή σχηματίζεται η ζωή, όπως υποστηρίζουν ορισμένοι δημοσιογράφοι της νέας εποχής;

Οι εκτρώσεις μαζί με τη μαγεία στη χώρα μας είναι τα δύο βασικά συστατικά που η Ελλάδα μαθηματικά θα περάσει δύσκολες ώρες.
Είναι αυτά που δύσκολα θα συμφωνήσουμε μεταξύ μας ότι επιβαρύνουν τη διεύθυνση και τη ταχύτητα των εξελίξεων.

Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε πολλά, από που μας έχουν προγραμματίσει, απλά και μόνο να συμφωνούσαμε σε μερικά βασικά πράγματα, όπως το παραπάνω,  όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί δια της ειρηνικής οδού.

Με αυτή τη δημοσίευση μόλις παρακολούθησες μια μάχη του MindWorldWar III.

Έαν μας καλωσορίζεις στο Μεσαίωνα αγαπητέ συντάκτη του newsit, οφείλω να σε καλωσορίσω με τη σειρά μου στο προθάλαμο του χειρότερου σου εφιάλτη.


call me Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours