…πριν χτυπήσει το καμπανάκι του φόβου που θα πρέπει να πράξεις.. αλλιώς η Ένωση σου δεν θα είναι σταθερή και δεν θα έχεις σθένος..

Μπροστά μας υπάρχουν αρκετά διαφορετικά σενάρια μέλλοντος… ένα από αυτά είναι και το σενάριο όπου η σχιζοφρένεια του πλανήτη δεν θα διαρκέσει λίγο…. δεν θα διαρκέσει μόνο μερικές μέρες!


Η έννοια του πολέμου πλέον έχει γίνει συνηθισμένη πληροφορία του σήμερα,αλλα ο πραγματικος πολεμος δεν έχει να κάνει μόνο με τα όπλα,με την κατάκτηση και έναν ορατο εχθρό… και για να μιλήσουμε με τη γλώσσα της αλήθειας αυτή τη στιγμή όσο και σκληρό να ακούγεται… ο πόλεμος που συμβαίνει γύρω μας συμβαίνει για να καλύψει τις πραγματικές διαθέσεις ενός αόρατου εχθρού μου καταφέρνει κινώντας τα νήματα του κόσμου μας να οδηγεί τους λαούς σε σύγκρουση!

Επί της ουσίας Λοιπόν κι αν θέλεις να Ακολουθείς πάντα την αλήθεια χωρίς να νιώθεις ότι ακόμα μία φορά σε κορόιδεψαν… δεν θα είναι ο ορατός πόλεμος του αύριο το μεγάλο γεγονός που θα είναι επικίνδυνο για σένα…. τουλάχιστον δεν θα είναι το μόνο γεγονός επικίνδυνο για σένα… αλλά πίσω του κρύβονται και άλλα σχέδια τα οποία είναι σίγουρο ότι θα διαρκέσουν… μέχρι τη στιγμή που εμείς θα αποφασίσουμε να τα τελειώσουμε!

Το εμείς πάει στους ανθρώπους, σε όλους μας… Μην ενωθεις Λοιπόν από φόβο γιατί άκουσες τη σειρήνα… προσωπικά εγώ θα νιώθω πολύ ανασφαλής αν ο αδερφός που στέκεται στο πλάι μου για να πολεμήσει τον εχθρό που μας έδειξαν…. αθ ειναι καποιος που γνωρίζω ότι είναι εδώ γιατί απλά φοβήθηκε!

Για αυτό προσπαθώ όλο αυτό το διάστημα να σε ενημερώσω για τις πραγματικές διαθέσεις της πραγματικής εξουσίας αυτής της γης… να σε ενημερώσω για τις δυνατότητες και τις ιδιότητες που σε εκπαίδευσαν να ξεχάσεις… και να προσπαθήσω να σου θυμισω με ποιον τρόπο νίκησες αυτόν τον πόλεμο….. τον ουσιαστικό πόλεμο… και όχι ότι βλέπεις αυτή τη στιγμή που είναι ένα στημένο πανηγύρι!

Πρέπει να κατανοήσεις ότι η ενέργειά σου μέσα σε αυτή τη φούσκα που λέμε πραγματικότητα έχει τεράστια σημασία…. το πνεύμα σου σε αυτή την πραγματικότητα έχει τεράστια σημασία….. η καρδιά που ανέβηκε επίπεδα και μπορεί να παράγει συγκεκριμένη δόνηση αγάπης…..η ψυχή που θυμάται και πλέον θέλει να προσφέρει και να προστατεύσει…. Η ένωση των ανθρώπων η οποία προέρχεται από ενθύμηση των ξεχασμένων ιδιοτήτων τους…. είναι ένα τεράστιο μαγικό μονοπάτι το οποίο ξεκλειδώνει δυνάμεις πέραν από κάθε φαντασία!

Γνωρίζω ότι είσαι εκπαιδευμένος να θεωρείς ότι μόνο αυτά που βλέπεις υπάρχουν στην πραγματικότητα… να θεωρείς η και να ειρωνεύεσαι διαβάζοντας όλα αυτά λεγοντας.. Ότι με λουλούδια δεν νικας ένα τανκς… αλλα ένα όμορφο λουλούδι με συγκεκριμένη μυρωδιά που θα σου θυμίσει τον τόπο της καταγωγής σου είναι ικανό να σε σηκώσει όρθιο…. και οταν λέω όρθιο εννοώ πολύ περισσότερα πράγματα από ένα δίποδο Που στέκεται!!

Για να φτάσει να πάρει μπροστά Ένα τανκς θα πρέπει ο οδηγός του να έχει ξεχάσει όλες τις μυρωδιές, όλες τις μνήμες…. και της καταγωγες… Όλα είναι Ένα ντόμινο που ενώνονται σε μία πηγή… το θυμάσαι ή όχι…. αν το έχεις ξεχάσει Έχεις πλέον τη λογική και τη νόηση του γραμμικού “ανθρωπου”!!!

Δεν υπάρχει καμία υπογραφή, κανένα συμβόλαιο, καμία εγγύηση ότι το αύριο θα ακολουθήσει την πορεία του χθες….. Ότι με βάση τα δεδομένα και τις πληροφορίες που σήμερα έχεις το αύριο θα ακολουθήσει μία συγκεκριμένη λογική…. εμείς χτίζουμε το αύριο… Εμείς το δημιουργούμε… αν δεν έχουμε μνήμη αφήνουμε τα δεδομένα και τις πληροφορίες να εξελιχθούν όπως θέλουν οι άλλοι και όχι εμείς οι οποίοι είμαστε οι πρωταγωνιστές!

Δεν μπορώ να ξεκινήσω μία αντιπαράθεση με έναν άνθρωπο Ο οποίος έχει συνηθίσει και είναι πεπεισμένος ότι δεν έχει δυνάμεις πάνω από αυτές που πιστεύει….. και σίγουρα δεν μπορώ να κάνω θαύματα σε συνειδήσεις οι οποίες δεν αποδέχονται με τίποτα το θαύμα…!

Αν η μπαταρία είναι απόλυτα σίγουρη ότι το 10% που της χάρισαν να έχει κάθε μέρα σαν δύναμη ότι είναι η ολοκληρωτική της δύναμη του 100%… τότε κανένας λόγος, καμία πληροφορία δεν πρόκειται να κάνει αυτή την μπαταρία να φτάσει στο 11%!

Αν όμως για οποιοδήποτε λόγο υπάρχει μία αμφισβήτηση για αυτό, μία ενθύμηση…. μία μη παραδοχή… ενα ερωτηματικο… τότε όλα μπορούν να συμβούν Ξανά από την αρχή! για να συμβούν όμως πρέπει να γυρίσεις σε έναν παράξενο τόπο εγκλήματος… όπου οι γνώριμες εικόνες θα βοηθήσουν την ψυχή σου να θυμηθεί πιο γρήγορα και να κατανοήσει τη μεγάλη παγίδα!

Να θυμάσαι η προσπάθεια όλη. είναι να χρησιμοποιήσεις ξανά την αλευρόκολλα σου… να ιδρώσεις δίπλα στο συνάνθρωπο σου…. με κοινό στόχο και σκοπό… να ερωτευτείς θαυμάζοντας τον διπλανό σου για τις ιδιότητες που έκρυβε μέσα του… και για τον τρόπο που μπορεί μέσα από την επαφή σας να σε κάνει και εσένα να θυμηθείς τις δικές σου!

Ίσως Λοιπόν να σου μιλάω για το μεγαλύτερο πνευματικό γυμναστήριο που δημιουργήθηκε ποτέ… Προσπάθησε το εκμεταλλευόμενος αυτή τη στιγμή την πληροφορία και τον φόβο μου θα πετάξουν με γενναιοδωρία στους συνανθρώπους σου…. αλλά μην ψάξεις ανάμεσά τους τους φοβισμένους… αλλα αυτούς που για ένα μυστήριο λόγο πάντα θεωρούσαν ότι όλα αυτά δεν έχουν λογική και ότι η ψυχή τους τους οδηγούσε πάντα στον να βρουν τρόπο να το αλλάξουν!

θα εκπλαγείς με το πόσο πολλοι Είναι της ίδιας Φυλής με σένα εκεί έξω!!!

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην πόλυσυμμετοχική Γεωργία- κτηνοτροφία και προστασία να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα για να μπορέσω να τους ενώσω με συνανθρώπους τους απο όλη την Ελλάδα που ειναι κοντά στην περιοχή τους!

Όσοι δεν έχετε καταλάβει Για τι πράγμα μιλάμε υπάρχουν άρθρα στο κατοχικά νέα που αν δεξιά στο Πεδίο αναζήτησης γράψετε πολύσυμμετοχική Γεωργία κτηνοτροφία και προστασία θα σας φέρει τα άρθρα και τα βίντεο για να καταλάβετε!

Θα κλεισω με μια δηλωση που η ψυχη μου με διαταζει να κανω … Κανεις απο ολους αυτους που σημερα εχουν την εξουσια να ξεκινησουν εναν μεγαλο πολεμο δεν εχει την δυναμη να το κανει αν δεν εχει δωθει αδεια να το κανει … Σε αυτο τον κοσμο υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι πνευματικοι κανονες αλλα και φυλακες αυτων απο οσο μπορειτε να φανταστειτε !

Αν χρειαστει για το ανθρωπινο γενος να συμβουν γεγονοτα ανευ καμιας λογικης εξηγησης τοτε να ειστε σιγουροι οτι θα συμβουν …

Μην εκπλαγειτε λοιπον αν τα κοκορια μπουν στο ρινγκ και κατσουν σαν κοτες το ενα να κοιταει το αλλο… γιατι ειναι αλλου η αδεια και αλλου η βαρδια …και αν αυτοι δεν συμφωνησουν τοτε κανεις δεν μπορει να κανει τιποτα !

Αν θελετε λοιπον να κερδισετε χρονο που νομιζετε οτι χασατε και τωρα πια δεν προλαβαινετε … καντε απλα πραξη χωρις να σκεφτεστε τι θα γινει με τον χρονο και τα γεγονοτα … αν χρειαστει για το γενος των ανθρωπων να σταματησει ο χρονος απλα θα γινει !

Stranger..

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours