18.3.20182.3.2018 (την ίδια ημέρα που το θερμόμετρο ανέβαινε επικίνδυνα στο Αιγαίο)

Εδώ Είμαστε Λοιπόν… 26/2…28/2…2/3 …
Εντός των τειχών είναι ο εχθρός…και για αυτό κάποιοι μερίμνησαν πολύ καιρό πριν.

Μια ημέρα μετά το συμβάν στα Ίμια, κάναμε λόγο για εχθρούς εντός της επικράτειας της χώρας..

Είπαμε για τις προθέσεις του πεδίου πληροφορίας να επαναλάβει μοτίβα του παρελθόντος.

Είπαμε για τις προθέσεις Ερντογάν και ότι καποιοι πάνε να τον τρελάνουν.


Είπαμε αρκετά μέχρι στιγμής ώστε ο κόσμος να καταλάβει ότι τη ροή των εξελίξεων δεν την ελέγχουν και δεν την καθορίζουν οι κατά κόσμον αρμόδιοι, αυτοί με τις γραβάτες και τις πούλιες.

Ποια η διαφορά της κακιάς στιγμής/ της απροσεξίας και του εμπρησμού;

Καμία.... αφού το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, καταστροφή και καμένο παντού.

Και τα δύο πρυπάρχουν πολύ πριν σαν πληροφορία αποθηκευμένη μέσα στο πεδίο.

Απλά γίνεται χρήση της την κατάλληλη στιγμή (χρόνος)στο κατάλληλο μέρος (χώρος).

Τέτοιες «πληροφορίες» κρέμονται σαν τα τσαμπιά πάνω από τη χώρα και η εκδήλωσή τους λόγω των ζωικών ενστίκτων που επικρατούν τελευταία στη χώρα, δίνει τη δυνατότητα να γίνεται ένα download και μια καταστροφή-επιθυμία-σχέδιο από ιδέα γίνεται πράξη.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση με την Τουρκία, σκέψου απλά, τι είναι πιο εύκολο για τον γείτονα (που μπήκε στην Αφρίν δίχως τουφεκιά) να επιτεθεί κατά μέτωπο στην Ελλάδα ή να το πάει πλαγίως, να περιμένει την κολεξιόν των εξελίξεων άνοιξη-καλοκαίρι 2018.....να περιμένει σαν έχιδνα τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνει την επόμενη κίνηση του;

Ποιες είναι οι κατάλληλες συνθήκες που προειδοποιήσαμε έγκαιρα και υποδεικνύουν την επόμενη κίνηση του [ακόμη και για αυτούς, που βλέπουν το κίνδυνο στα μάτια του Ερντογάν και όχι σε αυτούς που βρίσκονται πίσω από αυτόν αλλά και πίσω από κάθε άλλο  "ηγέτη"...... "ελεύθερου" κράτους] ;


"Άδικος πόλεμος"...ένας πόλεμος που διεξάγεται από τον επιτιθέμενο να βρίσκει τον αντίπαλο σε στιγμή αδυναμίας.....σε κρίση (είτε αυτή είναι φυσική, είτε τεχνητή, είτε οικονομική, είτε και τα τρία μαζί).

Ο ανορθόδοξος πόλεμος όπως βλέπεις ξεκίνησε και πάλι, σήμερα, όπως κάποτε...είναι ο πόλεμος που πάλι δεν θα δουν οι ανεύθυνα υπεύθυνοι, είναι η κορύφωση του δράματος που θα ξεγυμνώσει τον πολιτικό θίασο και θα αποκαλύψει την κρυψώνα του, η οποία είναι πίσω από τη Δημοκρατία, τη τάξη,  την ελευθερία, τα δικαιώματα....τώρα θα τρέχουν για να γλιτώσουν από τα ανάμεικτα συναισθήματα του κόσμου.

Αν θες ακολούθα τη στήλη αυτή……και κάθε στήλη σε κάθε site που σου μιλάει για το πεδίο και τα ευρήματα μέσα σε αυτό, κανείς δεν είναι αλάνθαστος, έχουμε κάνει λάθη και εσφαλμένες εκτιμήσεις και θα ξανακάνουμε, έτσι είναι η ζωή..κάθε λάθος όμως είναι μια ανάποδη επιτυχία, ένα σκαλοπάτι για να  πας πιο πάνω....
Στη στήλη αυτή είναι "λίγο"........ πιο έγκυρο το χάος που περιγράφεται, μαζί και οι πληροφορίες...... σε σύγκριση με την αδέσποτη πληροφορία που κυκλοφορεί εκεί έξω με σκοπό να σε μπερδέψει και που μεταφέρεται από τους "αρμόδιους" υποτίθεται φορείς της ενημέρωσης σου αλλά και από τον κάθε τυχάρπαστο που θα συναντάς στο δρόμο και θα σου συστηθεί ως έχων την απόλυτη πληροφορία. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται πάντοτε ή όπως μας παρουσιάζονται.

Μαζί θα πάμε μέχρι το "τέλος", γιατί αυτή η στήλη έχει ημερομηνία λήξης και η ημερομηνία λήξης συμπίπτει με την έναρξη της αλλαγής, με τη κάθετη ροή των εξελίξεων, όταν πλέον τα λόγια θα είναι περιττά για να περιγράψουν αυτά που τα μάτια θα βλέπουν, όταν δεν θα υπάρχει λόγος να γράφεις για κάτι το οποίο ο κόσμος δεν θα καταλαβαίνει, αφού τότε, όταν φτάσουν οι μέρες εκείνες, όλοι θα τα καταλαβαίνουμε όλα...σιωπηρά και με τον ίδιο τρόπο.


ΥΓ.

Μυρίζει "Καμμένο"...κάτι καίγεται


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours