Δυο σημερινοί τίτλοι ειδήσεων, τοποθετημένοι με τη σωστή σειρά και εύκολα περιγράφεις σε έναν ξένο που δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει στη χώρα μας.

Θα ήταν χρήσιμο να εκτυπωθεί η φωτογραφία και να προσκομιστεί σε όποιον έχει τυχόν απορίες για το μέλλον της χώρας ή για τον λόγο φτάσαμε να έχουμε τέτοιο παρόν.

Από τη μια προβάλετε η αναλγησία του κράτους απέναντι στον πολίτη και από την άλλη η ευλυγισία και η θαλπωρή του ίδιου μηχανισμού για τα δικά του παιδιά με τα κοστούμια.

Πολλοί γνωρίζουμε ότι είναι μέρος του σχεδίου η αποδόμηση της πολιτικής σκηνής της χώρας μας όπως συμβαίνει και σε άλλα κράτη, δημιουργώντας αναποφάσιστούς και απογοητευμένους ψηφοφόρους, που θα είναι η μαγιά για τη μετάβαση στη ψηφιακή εποχή του Ενός, αλλά κάτι τέτοιο δεν δικαιολογεί την κρατική αδιαφορία.

Η πλειονότητα των πολιτικών τη στιγμή της κρίσης, δεν γνώρισαν κρίση και δείχνουν να μην καταλαβαίνουν το επόμενο στάδιο που λεπτομερώς προετοιμάζεται για την Ελλάδα.

Δεν μπορούν υπουργοί-βουλευτές κλπ., να δουν το μενού που θα καθορίσει τις τύχες τους μετέπειτα, παραβλέπουν και ζουν στο αποστειρωμένο παρόν τους και ότι αυτό τους προσφέρει και αυτό που τους προσφέρει, όπως βλέπεις και παραπάνω, το στερεί από αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Αυτό είναι η τέλεια οικονομική ανισότητα που εφαρμόζεται χρόνια τώρα στην Ελλάδα...προφανώς και το φαινόμενο αυτό δεν είναι τωρινό αλλά το είδαμε μέσα ακόμη και από τις ταινίες που καυτηρίαζαν το πολιτικό σύστημα καλών εποχών, οικονομικά, που η κρίση φάνταζε άπιαστο όνειρο.

Αυτά όμως τα δημοσιεύματα συσσωρεύονται, το πεδίο τα καταγράφει και οι δυνάμεις ασφαλείας δεν θα είναι ικανές να φρενάρουν την κατευθυνόμενη από τα μνημόνια οργή του κόσμου, στο …..απίθανο σενάριο που η χώρα δεν δει ανάπτυξη όπως μας διαβεβαιώνουν( δεν ορκίζονται πλέον στην πιο υπεύθυνη και ειλικρινή απόφαση που έχουν πάρει τα κομματικά επιτελεία το τελευταίο διάστημα) ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι.


Οι Έλληνες βουλευτές έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν το μήνα μέχρι και 10.000 ευρώ...και θα ήταν πολύ ωραίο να μαθαίναμε και ποια κατεύθυνση έχουν οι οικονομικές ενισχύσεις των κομμάτων της Βουλής.Που πάνε αυτά τα κρατικά χρήματα την ώρα που κόβεται το επίδομα στην εν λόγο κυρία;

Μπορεί το επίσημο κράτος να ενημέρωσει τον πολίτη πόση είναι η κομματική αποζημίωση κάθε κόμματος, ειδικά των δυο μεγάλων που κυβέρνησαν το προηγούμενο διάστημα προ κρίσης και που ακριβώς δαπανήθηκε;
Την απάντηση την γνωρίζουμε όπως και γνωρίζουμε και τη συνέχεια...
Δύσκολοι καιροί να είσαι πολιτικός...μάλλον προτιμότερο να ζεις σε ένα ξερονήσι.call me RickShare To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours