Δεν θα αναφερθώ στην ανάλυση και θέση για το αν θα γίνει πόλεμος ή όχι- οκτώ χρόνια τώρα γράφω και αναλύω για το τι είναι αυτός ο πολιτισμός και πως ονομάζεται η εποχή που έχουμε βρεθεί!

Δεν θα συμμετέχω στο πανηγυράκη όπου πλέον βγαίνουν φοβεροι ερευνηταραδες και αναλυτές γεωστρατηγικής και δηλώνουν οτι τα ελεγαν από πέρσι… γιατί με πιάνει ένα πικρό χαμόγελο γνωρίζοντας τη χλεύη που χω φάει εδώ και τόσα χρόνια!


Μου φτάνει που βλέπω πλέον πανικόβλητα τα site που μέχρι εχτές εκριναν και χαρακτήριζαν το έργο μας…! Όπως και τους δημοσιογράφους που και αυτοι για χρόνια αναφερόντουσαν στην πληροφορία μας και στις ιδέες μας με τον πιο απαξιωτικό τρόπο! Ολα αυτά είναι καλο να γίνουν ένα άλλο άρθρο με κωμική διάθεση όπου θα μπορούσε να γίνει ένα καταπληκτικό κολάζ… για το τι έλεγαν κάποιοι πριν χρόνια και το τι λένε σήμερα… τι έγραφαν κάποιοι πριν χρόνια και τι γράφουν σήμερα!

Ακόμα δεν θα ασχοληθώ με τους αναισθησιολόγους όπως λέει και ο φίλος ο εργ δημ εργ…. θεωρώ ότι φτάσαμε Μετά από πολύ κόπο και αγώνα στο να μας διαβάζουν άνθρωποι που πλέον κατανόησαν τι παίζεται στην πλάτη τους με στόχο την συγκατάθεση τους και την ελευθερία τους!

Τα σημερινά δεδομένα λοιπόν… δεν θα αναλύσω σελίδες επί σελίδων… δεν θα σου δώσω στατιστικά στοιχεία και παπαροφιλολογίες… θα σου μιλήσω όπως πάντα σαν φίλο μου σαν κολλητό μου σαν συνομήλικό μου σαν συμπατριώτη μου!

Τουλάχιστον 2 εκατομμύρια 800 χιλιάδες άτομα έχουν εισχωρήσει μέσα στη Χώρα… άλλοι μιλάνε και για 5 εκατομμύρια… Δεν χρειάζεται να υπερβάλλουμε Μιας και ένα εκατομμύριο να είναι…. είναι ένα τεράστιο πρόβλημα!

Όσοι με έχουν διαβάσει τόσα χρόνια… και έχουν δει ότι όλα αυτά που έχουμε πει έχουν έρθει πλέον στην πραγματικότητα μας… αυτή τη στιγμή πρέπει να αναρωτηθούν… αν τα ίδια πράγματα που λέγαμε πριν χρόνια με τα σχεδια της νεας παγκόσμιας τάξης που τα γνωρίζαμε… πόσο τα “γνωρίζαν” και τα εκτελούν αυτοί που αναγκάστηκαν να φύγουν από την πατρίδα τους και να ρθουν να μείνουν εδω μεσα στην χωρα μας!

Ποιο είναι το ποσοστό αυτών των ανθρώπων οι οποίοι Δεν έχουν έρθει ως πρόσφυγες αλλά με προβιά πρόσφυγα… και τα σχέδιά τους και οι εντολές τους είναι άλλες!

θα πάρουμε Λοιπόν το σενάριο όπου κάποια στιγμή μέσα στο 18…. και επειδή Ίσως ακόμη να υπάρχουν κάποιοι κολλημένοι Ανάμεσά σας… το 2019-20 το 21-22 όποτε γουστάρεις.. ξεκινά ένας πόλεμος Ελλάδας Τουρκίας… ποιο είναι το ποσοστό των μουσουλμάνων που ήδη έχουν εισχωρήσει στη Χώρα το οποίο έχει ήδη εντολές να πράξει κινήσεις σαν Δούρειος ίππος μέσα στην Ελλάδα;

Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των ανθρώπων είναι ήδη μπαρουτοκαπνισμένοι από έναν πόλεμο…. αρκετοί από αυτούς είναι ειδικά εκπαιδευμένοι Ίσως και από μυστικές υπηρεσίες.. πράγμα που τους δίνει τεράστιο αβαντάζ σε σχέση με τον μαλθακο πλέον Έλληνα πολίτη της πόλης!

Σενάριο φαντασίας…. κοιμάσαι μία Παρασκευή και το πρωί που ξυπνάς ξημερώματα μαθαίνεις ότι στην πλατεία της πόλης σου, της περιοχής σου του χωριού σου της γειτονιάς σου… Έχουν μαζευτεί 380 απο δαυτους και είναι οπλισμένοι σαν αστακοί… τι κάνεις;

Σε ποιον μιλάς; σε ποιον φωνάζεις;; που ζητάς βοήθεια; Πώς τα καταφέρνεις να φέρεις το γάλα στο σπίτι για το παιδί; πώς θα καταφέρεις να πας τον άρρωστο παππού στο νοσοκομείο;

Σου φαίνεται τραβηγμένο; Ίσως και να είναι…. αν μιλούσαμε από κοντά και δεν χρειαζόταν να γράψω 85 σελίδες θα βρίσκαμε πολύ πιο εύκολα ποσο τα στατιστικά νούμερα έχουν αλλάξει τους τελευταίους μήνες ώστε να μην είναι και τόσο τραβηγμένο όσο ήταν στο παρελθόν!

θεώρεις ότι ο Ερντογάν θα σε πάρει τηλέφωνο και θα σου πει παλικάρι ετοιμάσου γιατί την Πέμπτη του επόμενου μήνα θα την πέσω;

Θεωρείς ότι το σύστημα και η εξουσία της χώρας μας σήμερα είναι οι ικανότεροι που μπορουν να αντεπεξέλθουν σε ένα ξαφνικό θερμό επεισόδιο και μία ανάφλεξη εκ των έσω;

θεωρείς ότι είναι εκπαιδευμένα τα σωματα ασφαλείας μας και επαρκούν στο να διατηρήσουν την ασφάλεια μέσα στην πόλη μας σε στιγμή πανικού και ομίχλης;

Για να μην κουραζόμαστε απλά θα σου πω ότι στην περίπτωση ξαφνικής ασύμμετρης απειλής μέσα στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος και ταυτόχρονου χτυπήματος από τον γείτονα…. απλά θα γίνει της π*******!

Θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα… ο γείτονας δεν θα σε γνωρίζει…. Ακόμα και οι συγγενείς σου θα κάνουν ότι δεν άκουσαν Το Κάλεσμα σου για βοήθεια!!

Οκτώ χρόνια τώρα με το σχέδιο Αχιλλέας προσπαθήσαμε με νύχια και με δόντια να σας παροτρύνουμε να αλλάξετε την διαδικασία και τους στόχους για το μέλλον σας και να περάσετε Σε αυτόνομες ομάδες γειτονιά με γειτονιά οι οποίες με κοινή Ιδεολογία και κοινούς στόχους για το μέλλον που ζούμε σήμερα θα μπορούσαν να είχαν εξασφαλίσει και την διαδικασια αυτάρκειας αλλά και τον προσωπικό οπλισμό για ασφάλεια!

Δεν είμαι και πολύ σίγουρος κατά πόσο όλη αυτή η φιλοσοφία και πληροφορία αγαπήθηκε και έγινε πράξη.. Και για αυτό γράφω και αυτό το άρθρο…

Στο αύριο που έρχεται Όποιο και να είναι ακόμα και αν δεν έρθει πόλεμος για τα επόμενα 500 χρόνια Η πράξη που θα σου δώσει το μοναδικό κέρδος στην ζωή σου είναι να ενωθεις με ανθρώπους οι οποίοι έχετε την ίδια φιλοσοφία και αγάπη για την πατρίδα!

Είναι μακράν καλύτερο να περάσεις τη ζωή σου συναναστρέφομενος με τους ανθρώπους που μοιάζετε παρά να την περάσεις μέσα σε ένα κλουβί γιατί έτσι σου έγραψε στη νόηση σου ότι είναι καλύτερο να κάνεις για το συμφέρον σου και την ασφάλειά σου αυτός ο πολιτισμός της χεστρας!

Μόνο η ομάδα σου θα μπορεί να σε σώσει αν αύριο πάει κάτι στραβά…

Όταν μιλάω για σχέσεις εννοώ σχέσεις με σθένος… εννοώ σχέσεις πίστης και όρκου… Εννοώ το θαύμα της ζωής όπου οι άνθρωποι γίνονται ένα ψυχή και σώμα…. Όπου η καρδιά χτυπάει για όλους…!

Τι μεγαλύτερο αγαθό και χρυσές στιγμές που μπορείς να νιώσεις οταν βιώσεις την αγάπη της ομάδας!το κοινό ενδιαφέρον,.. τον κοινό στόχο..!

Σταμάτα λοιπόν να είσαι ένα καρδερινακι μέσα στο κλουβί χεσμένο από το φόβο μήπως ο συνάνθρωπος σε ρίξει και σου φαει κάνα ευρώ… και απελευθερώσου από τις στημένες φοβίες που σου δημιούργησαν οι δράκουλες… εμπιστεύσου… χτισε από την αρχή σχέσεις… και Γίνε δυνατός….. οι σχέσεις δημιουργούν σθενος…. όσο πιο δυνατή η σχέση τόσο πιο δυνατό το σθένος… το σθενος ειναι η δύναμη από εκεί δημιουργεις και χαρακτήρα…. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες… δικαιολογίες των ανθρώπων που ήταν δειλοί και ανήμποροι!

Το μόνο που θα σας σώσει στις δύσκολες εποχές που έρχονται είναι η ομάδα σας…. φροντίστε η ομάδα να έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλο σθένος σχέσεων ώστε το δικό σας κύτταρο να ανέβει στον πίνακα των ενώσεων… μπορείτε να γίνεται μία ένωση διαμάντιου…. είναι στο χέρι σας… είναι στην καρδιά σας… είναι στο DNA σας… απλά δεν το θυμάστε!

Η ζωή είναι πανέμορφη όταν απελευθερωθείς και δημιουργήσεις σχέσεις οι οποίες σε ανυψώνουν σε καλύτερο υλικό!

Αυτά ειναι τα δεδομένα σου η ξεκινάς τώρα η την φωνή σου δεν θα την ακούσει κανείς ο οποίος Δεν θέλησε να μάθει πως μπορεί να έχει χαρακτήρα!

Stranger…

ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

The subtle art of not giving a fuck!


Όλα όσα δε θα περίμενε κανείς από ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης!

Μην προσπαθείς. Παράτα τα. Κάνε λάθος. Μάθε από τον πόνο. Αρνητικές έννοιες εμφανώς αληθινές, χρήσιμες και πολύ πιο ισχυρές από τη συνηθισμένη θετικότητα. Καταλήγοντας σε μια νοοτροπία άμεσα εφαρμόσιμη και ανταποκρίσιμη στους σημερινούς καιρούς.

Ο παγκοσμίως γνωστός blogger Μαρκ Μάνσον, μέσα από τα βιώματά του καταλήγει σε μία αντιπαρορμητική προσέγγιση της ζωής, την οποία μεταδίδει στους αναγνώστες του με πολύ χιούμορ και ανεπίσημο λεξιλόγιο.

ΤΙΜΗ 17,90€

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours