Ο καιρός λένε τρελάθηκε…βλέπουμε πρωτόγνωρες εικόνες στην Κρήτη….στην Ελλάδα έχουμε ταυτόχρονα σήμερα, κρύο στα βόρεια, ζέστη στα νότια…...χιόνια πάνω φωτιές κάτω....…μπλε πάνω κόκκινο κάτω…..κάτι δεν πάει καλά, τα σημεία των καιρών δεν γίνετε να λένε ψέματα, οι πρωτόγνωρες καιρικές μεταστροφές στη χώρα μας πιστοποιούν αυτά τα σημεία…..και αν δε το πάρουμε αλλιώς, αυτά που γίνονται στον ουρανό και στην ατμόσφαιρά θα γίνουν και στην επιφάνεια της γης.

Το ένα είναι αντανάκλαση του άλλου…το ένα επηρεάζει το άλλο και όλα ο άνθρωπος.

Το matrix, το πεδίο γύρω μας έχει αρχίσει να "βραχυκυκλώνει"…μαζί με αυτό ή καλύτερα πριν από αυτό, έχουν βραχυκυκλώσει άλλα πράγματα που έχουμε πει κατά καιρούς, με κυριότερο αυτό της συνείδησης της κρίσιμης μάζας με αποτέλεσμα να μπερδέψουμε το κύκλωμα του πεδίου.

Αν δεν βελτιωθούμε σε αυτόν τομέα, δύσκολα θα αποφύγουμε τα σημεία των καιρών και δύσκολα τα σημάδια απλά θα παραμείνουν σημάδια.

Αυτό το βαθύ πορτοκαλί που απλώθηκε σήμερα στην Κρήτη και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος μην το περάσουμε στο ντουκου.

Υπάρχουν γεγονότα που φιλοξενούν αυτό το χρώμα....
καταλαβαίνεις τι εννοώ. 

Και αν σε πολλούς τώρα μοιάζει σαν ένα απλό καιρικό φαινόμενο που θα κάνουμε υπομονή και θα φύγει, θα σου πω ναι... αυτό μπορεί να φύγει αύριο μεθαύριο, μετά όμως τι θα έρθει;

Σου θυμίζω ένα άρθρο για ένα παρόμοιο θέμα παράξενης συμπεριφοράς του καιρού, το οποίο γράφτηκε το περασμένο καλοκαίρι, 4 ημέρες πριν τις 21.7.2017…
Οι κάτοικοι της Κω θυμούνται καλά αυτή την ημέρα. 

Το άρθρο γράφτηκε στις 17/7/17

Άνοιξε τα ματιά σου εσύ που δεν βλέπεις ή δεν θες να δεις ότι ο χρόνος μετράει ανάποδα και τα πάντα γύρω μας βρίσκονται στην υπηρεσία μας και μας προειδοποιούν ώστε τα σημάδια των καιρών να παραμείνουν απλά καιρικά σημάδια.
Οι αριθμοί, ο καιρός, η φύση, οι πολιτικές δηλώσεις, οι εξελίξεις…. τα πάντα φωνάζουν να το πάρουμε αλλιώς!!!

Έχουμε 17 ημέρες μέχρι το Πάσχα και η ατμόσφαιρα έξω συνθέτει το κατάλληλο, για τις ημέρες που διανύουμε , κατανυκτικό κλίμα....και που ίσως έχουμε την τελευταία ευκαιρία να το αξιοποιήσουμε.

Όποιος πάλι νομίζει ότι είναι πάνω από αυτά…και ότι όλα με θετική σκέψη και διακοπές  θα φτιάξουν, δικαίωμά του να το πιστεύει, όμως  μέχρι τις 8/4 ίσως να χρειαστεί να το ξανασκεφτεί. 

Άλλωστε αυτό ζητάνε τα σημάδια των καιρών....δεν ζητάνε να εκπληρωθούν αλλά να ξανασκεφτούμε, εμπρόθεσμα πάντα,  όσο το δυνατόν περισσότεροι από εμάς αυτά που εγκαταλείψαμε ή φορτώσαμε στους λίγους που ζουν σε απομονωμένα μέρη χειμώνα καλοκαίρι.

Δεν δουλεύει όμως έτσι...όσοι δούλεψαν όλα αυτά τα χρόνια για εμάς, άλλοι κουράστηκαν και άλλοι "έφυγαν".
Τώρα είναι στο χέρι μας τι μέλλον θέλουμε να έχουμε για εμάς και τα παιδιά μας...είναι αποκλειστικά στο χέρι μας.

Rick.


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours