Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας που «που θα γιορταστεί αύριο», αξίζει να αναφερθούν μερικά πράγματα.

Η Νέα Τάξη προωθεί τον φεμινισμό και τον παρουσιάζει ως κάτι καλό αλλά δεν είναι, διότι προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κόσμο "άσχημο". Στα πλαίσια του φεμινισμού άρχισε να καταστρέφεται ο θεσμός της οικογένειας .

Το απάνθρωπο κόλπο

Αφού πρώτα κάποιοι φρόντισαν να δημιουργήσουν μια κοινωνία στην οποία οι γυναίκες ένιωθαν εγκλωβισμένες, κάτω από την μπότα του άνδρα, στην πορεία βρήκαν την λύση στο πρόβλημα και έδωσαν δικαιώματα εργασίας στην γυναίκα. Με μια πρώτη ματιά φαίνεται σωστό το ότι δόθηκαν αυτά τα δικαιώματα, αλλά δεν είναι διότι αυτά τα «δικαιώματα» έκαναν την γυναίκα να φύγει από το σπίτι. Από την αρχή της ανθρωπότητας οι άνδρες δούλευαν και οι γυναίκες φρόντιζαν το σπίτι και φυσικά τα παιδιά.

Πλέον τα παιδιά τα μεγαλώνουν οι μεγαλοκαθηγητές της Νέας Τάξης. Ο θεσμός της οικογένειας έχει καταστραφεί στην εποχή μας, με αποτέλεσμα τα παιδιά να έχουν πολλά συναισθηματικά κενά τα οποία δημιουργούν ένα κομπλεξικό και απόλυτα δουλικό τρόπο σκέψης.

Το σύνθημα για την «Ημέρα της γυναίκας»:

«Οι γυναίκες πλέον μπορούν να κάνουν τα πάντα.

Παρακάτω θα διαβάσετε τι δήλωσε για την σημερινή ημέρα μια γυναίκα από τις ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Γουέντι Λόρενς, αστροναύτης

«Το έναυσμα για να γίνω αστροναύτης ήταν όταν σε ηλικία 10 ετών είδα την προσεδάφιση του Απόλλων 11 στη Σελήνη», διηγείται η 58χρονη Γουέντι η οποία μετρά ήδη 1.200 ώρες στο διάστημα. Η Γουέντι διηγείται ότι όταν είδε τον Νιλ 'Αμστρονγκ και τον Μπαζ 'Ολντριν να περπατούν στη Σελήνη είπε ότι «αυτό θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει. Να γίνει αστροναύτης και να ταξιδεύσει στο διάστημα».

Η Γουέντι έκανε το όνειρό της πραγματικότητα όταν ξεκίνησε αρχικά ως πιλότος σε εκπαιδευτικά ελικόπτερα και στη συνέχεια ως πολύ πεπειραμένη αστροναύτης με τέσσερις αποστολές στο διάστημα με διαστημόπλοιο της NASA, μεταξύ 1995 και 2005. Με καταγωγή από το Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, η Γουέντι λέει ότι «εκεί οι άνθρωποι συνηθίζουν να λένε ειρωνικά - 'πετάς τη μπάλα σαν κορίτσι, τρέχεις σαν κορίτσι'».

«Υποπτεύομαι ότι πολλοί άνδρες συνάδελφοί μου, ειδικά την εποχή που ήμουν στη σχολή πιλότων, είχαν την εντύπωση ότι θα πιλοτάρω σαν κορίτσι. Έτσι λοιπόν όφειλα να εργασθώ πιο σκληρά από αυτούς ώστε να με σέβονται. Ήθελα να τους αποδείξω ότι έχουν άδικο». Η Γουέντι το 2006 βγήκε στη σύνταξη. Η συμβουλή της στις νέες γενιές; «Δώστε στις γυναίκες την ευκαιρία να δοκιμάσουν. Θα εκπλαγείτε από το τί μπορούν να κάνουν. Δεν μπορείτε όμως να αποφασίζετε εκ των προτέρων ότι δεν έχουν ταλέντο, ικανότητες και φιλοδοξίες».

Συμπέρασμα:

Κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει τις γυναίκες που θέλουν να έχουν την δυνατότητα να κάνουν ορισμένα πράγματα. Το πρόβλημα είναι ότι η Νέα Τάξη τις «χτυπάει» με πολύ ύπουλο τρόπο γιατί τις κάνει να νιώθουν ότι «ανεβαίνουν» κοινωνικά, ενώ στην πραγματικότητα τις κατεβάζει στο πάτωμα.
Έστω ότι τα δικαιώματα που πλέον έχουν οι γυναίκες είναι σημαντικά, για πιο λόγο θα πρέπει να γιορτάζονται οι αυτονόητες κατακτήσεις;
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours