Σήμερα ξεκινάμε ανάποδα, από την τελευταία πρόταση που είχα σκοπό να γράψω, την οποία αντί του τέλους θα την τοποθετήσω στην αρχή και αυτό γιατί το τέλος που μοιάζει να έρχεται δεν είναι το τέλος, αλλά μια αρχή…είναι μια νέα αρχή.

Ήθελα να κλείσω σήμερα με την εξής φράση: Τα γεγονότα για την Πόλη ξεκίνησαν!

Τα σημάδια που μας μετέφεραν να βάλουμε οι σύγχρονοί και όχι μόνο άγιοι της εκκλησίας επαληθεύονται.

Πέρα από τις προφητείες, υπάρχουν και άλλα σημάδια, τα σημάδια του χρόνου!

Ας δούμε μερικά από αυτά....

Σε μερικές ημέρες, σε 8 για την ακρίβεια, θα έχουμε 25 Μαρτίου. 


Είναι η εθνική μας εορτή που συγχωνεύτηκε με την θρησκευτική μας εορτή, δηλαδή του ευ-αγγελισμού και της έναρξης απελευθέρωσης της χώρας μας από τους Τούρκους, που δεν ήταν ακριβώς τότε αλλά αφού αυτό φυτεύτηκε στη συνείδηση μας , αυτό θα ακολουθήσουμε.

Όπως είδαμε τα επόμενα χρόνια της ελληνικής επανάστασης, ουσιαστικά ποτέ δεν ελευθερωθήκαμε από τους Τούρκους ή μάλλον απλά αλλάξαμε χέρια, απελευθερωθήκαμε από την ημισέληνο και σκλαβωθήκαμε στα ευρωπαϊκά αστέρια. Αν το καλοσκεφτείς, ποτέ μα ποτέ και καμιά γενιά δεν γνώρισε τι σημαίνει η λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Και ούτε από τους Τούρκους πραγματικά ελευθερωθήκαμε, το βλέπεις κάθε λίγο και λιγάκι το Αιγαίο και το είδαμε στην Κύπρο το 1974.

Τέλος πάντων..... από εδώ και πέρα τι γίνεται.

Για όσους διαβάζουν αυτή τη στήλη, είχαμε κάνει πρόσφατα την εξής παρατήρηση.... 

Ότι το έτος 2018 πέρα των εξελίξεων που θα ξεκαθαρίσει τη φορά που αυτές θα έχουν, μας συνδέει εδώ στην Ελλάδα με μια παράξενη χρονική ισοψηφία στο παρελθόν.

Αν μετρήσουμε από το 2018, πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο, συναντάμε στα 22 χρόνια τα γεγονότα των Ιμίων και στα 44 χρόνια τα γεγονότα της Κύπρου.
Δηλαδή συνδέει χρονικά την Ελλάδα και την Τουρκία, με γεγονότα που έχουν να κάνουν μεταξύ  των δυο χωρών.

Σήμερα λοιπόν πάμε πιο πίσω στο χρόνο, με το ίδιο σκεπτικό και βλέπουμε ότι πέφτουμε στο Φεβρουάριο του 1952...
Τι έγινε τότε;

Το Φεβρουάριο του έτους 1952 η Ελλάδα και Τουρκία γίνονται μέλη του ΝΑΤΟ.

Εάν πάμε πιο πίσω, πάλι με τον ίδιο τρόπο αρίθμησης, πέφτουμε ακριβώς στο έτος που φιλοξένησε την αλλαγή ονομασίας της Κωνσταντινούπολης σε Istanbul!

Το ημερολόγιο έγραφε 28 Μαρτίου 1930!!!!.


Πάμε τώρα ακόμη πιο πίσω στο χρόνο, στον 19ο  αιώνα, στην ημερομηνία 25-3-1821, που έχει παραμείνει στην μνήμη μας σαν η ημερομηνία έναρξης απελευθέρωσης της χώρας.

Εάν μετρήσουμε τις ημέρες από τότε μέχρι και τώρα, στις 25-3-1821 έχουμε 71953 ημέρες!

Εκ πρώτης όψεως είναι απλά ένας αριθμός…....που όμως κρύβει κάτι,

.....κρύβει δυο 17.

Από το 71.953 έχουμε τα εξής νούμερα…..κρατάμε το 71 και τα υπόλοιπα τρία ψηφία μας δίνουν το (9+5+3)17. Δηλαδή μέσα στο χρόνο έχουμε το 71.17 ή αν προσθέσεις τα τέσσερα ψηφία έχεις 7+1 και 7+1 που μας κάνουν 88!

Αν πάρουμε τις δύο ημερομηνίες, που έχουν ισόψηφη χρονική απόσταση τα 88 χρόνια, θα δούμε το έξης καταπληκτικό:

Αν μεταθέσουμε-αλλάξουμε τη σειρά στα ψηφία του έτους έναρξης απελευθέρωσης της Ελλάδας, το 1821 δηλαδή , εξάγουμε ένα 2118 και αν αντικαταστήσουμε το δεύτερο ψηφίο, το 1 με το 0, έχουμε το έτος………. 2018!

Ναι και όμως η 25-3-1821 είναι πανομοιότυπη με την 25-3-2018 κατά μία μονάδα, 
στο 1-1=0

Από το έτος 1821 μέχρι και σήμερα, το 2018, έχουμε διαφορά 197 ετών…1+9+7=17 !!!

1+7=8 (κάτι παρόμοιο συναντάμε πιο πάνω)

Έχουμε ένα 8 λοιπόν…........

Αν πάμε πιο πέρα στο χρόνο , στις 8 Απριλίου 2018, τότε συναντάμε τη διπλή Πασχαλιά, δηλαδή το Πάσχα στο νέο ημερολόγιο και τον Ευαγγελισμό με το παλαιό, αφού έχουν 13 ημέρες διαφορά μεταξύ τους.

Πέρυσι στις 16 Απριλίου συνέπεσε το Πάσχα των καθολικών και των ορθόδοξων, στις 16(8+8) Απριλίου. 


[3 ημέρες μετά, στον καθρέπτη του 16, στο 19, πέφτει το ελληνικό ελικόπτερο και πραγματοποιείται τα μεγαλύτερο θαύμα-μήνυμα στη σύγχρονη ελληνική ιστορία.]
Είχαμε πει από αυτή εδώ τη στήλη ότι η παρουσία μας στο συλλαλητήριο που έγινε για την Μακεδονία στο Σύνταγμα της Αθήνας, ήταν η συγκατάθεση και η υπογραφή μας στην απελευθέρωση της χώρας αλλά και των δύσκολων γεγονότων που θα οδηγήσουν σε αυτή.Το συλλαλητήριο έγινε στις 4-2-2018….υψώνοντας επί 2 τη μέρα και το μήνα του συλλαλητηρίου έχουμε 8-4-2018…………..….η διπλή πασχαλιά ή το Πάσχα του 2018!

Πάμε τώρα στην αριθμοσοφία μιας και βλέπουμε τη σχέση που έχουν αυτές οι δύο ημερομηνίες.

ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΜΑΡΤΙΟΥ ΧΙΛΙΑ ΟΚΤΑΚΟΣΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ


3390(3+3+9)=6

ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ


4230(6+3)=9

Και στις δυο ημερομηνίες το τελικό ψηφίο είναι το μηδέν και στις δύο ημερομηνίες έχουμε το 3,6,9 του Τέσλα που θα δούμε σε επόμενο άρθρο και οι πυθμενικοί των δυο αριθμών μας δίνουν το 69, που έχουμε πει πολλές φορές ότι ο συνδυασμός αυτός έχει ισχυρές ιδιότητες όπου εμφανίζεται ή συνδυάζεται.

Ας δούμε και την 8η Απριλίου του 2018

ΟΚΤΩ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ

4445=8 !!

Εδω έχουμε το εξής φοβερό.....η 8η Απριλίου έχει πυθμενικό αριθμό το 8!!!
Υπάρχουν δυο ημέρες η 21 και η 25 Μαρτίου.

Αφορούν τη Ελλάδα. Σύμφωνα με τα παραπάνω ευρήματα, αν δεν πάρουμε τη πολυπόθητη παράταση, το κοντέρ θα αρχίσει να γράφει.

Πολλά μέτωπα ανοιχτά, δείχνει Ελλάδα, αλλά μπορεί να τρέξει οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει την Ελλάδα, οτιδήποτε μπορεί να  μεταβάλει κάποιον από άπιστο, θρησκόληπτο.

Εξέτασε τα παραπάνω και δες τι προσπαθούν να σου πουν οι αριθμοί που σου δείχνω.

Πρόσεχε το πολιτικό σκηνικό εντός της χώρας, μπορεί ξαφνικά να το κρεμάσουν.Πρόσεχε το πολιτικό σκηνικό των απέναντι….

Η 25η Μαρτίου και η 8η Απριλίου είναι δύο κομβικές ημέρες όχι μόνο για τη χώρα μας...γενικά είναι οι σημαδούρες των εξελίξεων.

Βέβαια καλό θα ήταν να μην συμβεί τίποτα, αλλά εφόσον δούμε τα σημάδια μέσα στις ημέρες αυτές δεν θα πρέπει να τα αγνοήσουμε.

Και είναι βέβαιο ότι για την Ελλάδα, πέραν των άλλων, είναι σχεδιασμένη μεγάλη πείνα.


Όμως να θυμάσαι... μια καταστροφή έρχεται για να με προστατέψει από μια μεγαλύτερη

Αυτό να το θυμόμαστε όλοι όταν θα φύγουμε ξαφνικά από τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Αν δεις τα σημάδια φύγε νωρίς από την πόλη. Αν θες να μείνεις στην πόλη, εξαρτάται από τις ικανότητες σου στην επιβίωση και το διάβασμα των εξελίξεων εάν θα τα καταφέρεις.

Επίσης να καταγράψεις το παρακάτω:


Προετοιμάζεται παγκόσμιο κραχ στις αγορές, στην παγκόσμια οικονομία…είμαστε μέσα στη ροή που κορυφώνεται το 2019.

Μένει να δούμε αν η αφορμή θα είναι ένα ξαφνικό πολεμικό γεγονός…..….ξαφνικό πολεμικό γεγονός.

Πλέον μιλάμε ανοιχτά για το χάος, αφού μιλάνε ανοιχτά αυτοί που θα το φέρουν, αυτοί που ακόμη δεν γνωρίζουν ότι θα το φέρουν, απλά θα γίνουν σκεύη ξεδίπλωσης του σχεδίου τους την κατάλληλη στιγμή.


Να θυμόμαστε το 17 και τη κραυγή του πολέμου που είναι πολύ δυνατή και ακούγετε από το παρελθόν.

Και αυτό γιατί τα πιόνια στήνονται, χωρίζονται σε άσπρα και μαύρα, δεν έχει ουδέτερα χρώματα, δεν έχει δικαιολογίες άρνησης ένταξης λόγο ονόματος, λόγω σημαίας, λόγω θέσης.... αφού χωριστούν και βγουν οι συμμαχίες, τότε ξεκινάει η παρτίδα, ξεκινάει αυτό που δυο φορές στο παρελθόν αιματοκύλισε με σφοδρότητα το πλανήτη.

Όπως βλέπεις όλα τα παραπάνω τα καταθέτουμε γιατί είμαστε πολύ κοντά σε προφητικά γεγονότα, είμαστε κοντά και σε άλλα γεγονότα που γεννάει ή που προσπαθεί να γεννήσει το πεδίο.

Κλείνοντας, θέλω να σου πω κοπέλα μου ότι κανείς δεν χαίρεται με τον πόλεμο.

Από αυτήν εδώ τη στήλη δεν έχεις διαβάσει ποτέ , αν τη διαβάζεις, πολεμικά εμβατήρια και δεν έχεις ακούσει πολεμικές ιαχές και προτροπές.

Όμως τα ευρήματα που παρουσιάζονται με έναν τελείως διαφορετικό και ασυνήθιστο τρόπο, που κάποιοι καλό θα ήταν να τα λάβουν περισσότερο υπόψιν, μιλάνε από μόνα τους. 


Δεν μπορώ να συμμορφωθώ με την ιδέα των γεγονότων που εντοπίζονται στους κύκλους του χρόνου, με τις απώλειες, με τη φρίκη και τη δυστυχία που έχει ένας πόλεμος, κανείς πιστεύω δε θέλει και δεν μπορεί να δεχτεί σαν κάτι φυσικό τη φρίκη ενός πολέμου.

Αλλά και τι ακριβώς κάναμε για να τον αποτρέψουμε; Rick.
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours