Δεν έχει σημασία η αλήθεια από ποιο στόμα λέγεται, αρκεί να είναι αλήθεια και να βασίζεται στα δεδομένα που καταγράφονται στο “matrix”.

Αυτά που σου παρουσίασα μόλις χθες, δεν είναι απλά μια άκαμπτη γεωπολιτική ανάλυση ή η πρόχειρη και μπακάλικη άποψη μου.

Δεν σου μεταφέρω την άποψη μου από αυτήν εδώ την στήλη και ας αφήνω πολλές φορές να εννοηθεί κάτι τέτοιο, για τον λόγο ότι μερικά θέματα είναι αρκετά σκοτεινά και δύσπεπτα.

Αυτό που σου είπα για την Ρωσία στις 26 Φεβρουαρίου, δεn το έβγαλα από το μυαλό μου, υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος εργασίας και προσέγγισης των εξελίξεων που δεν έχει καμία σχέση που αυτά που μεταφέρουν οι ειδήσεις και οι σχολιασμοί των μεγαλοαναλύτων που μας προσφέρει το σύστημα. Δεν έχει καμία σχέση με υπουργεία,κυβερνήσεις, πρεσβείες, κατασκόπους κλπ. δεν κάνουν αυτοί κουμάντο και δεν λαμβάνουν τα υψηλά κλιμάκια τις μεγάλες αποφάσεις.

Οι πληροφορίες έρχονται από αλλού και είναι ήδη αποθηκευμένες σαν ας πούμε σκέψεις αλλού. Απλά χρήσιμοι υψηλόβαθμοι ηλίθιοι γίνονται αποδέκτες της εκάστοτε πληροφορίας που προϋπάρχει.

Φυσικά και μερικές απόψεις Ελλήνων και ξένων αναλυτών είναι χρήσιμες και συνυπολογίζονται, αλλά η μήτρα της πληροφορίας είναι πολύ πολύ διαφορετική.

Κάθομαι παραπάνω ώρες από όσο πρέπει μπροστά από την οθόνη, κάθε μέρα, εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Οπότε θέλοντας και μη ,ακόμη και ο πιο ηλίθιος του κόσμου να ήμουν, μετα από τόση ενασχόληση με τις εξελίξεις θα έπρεπε να ακούσεις τι έχω να σου πω.

Όσο εύκολα ακούς τον οποιονδήποτε γνωρίζεις στον δρόμο…όσο εύκολα ακούς και επηρεάζεσαι από τους ειδικούς που σου πασάρει το σύστημα για να σε ελέγξει....για να μας ελέγξει, άλλο τόσο απαραίτητο είναι πρέπει να λαμβάνεις πληροφόρηση και από άλλες πηγές, πέραν της συστημικής.

Αν και οι εξελίξεις τρέχουν, το πάμε σιγά σιγά, ώστε να μην πέσει σε κάποιους βαρύ(ο κάθε ένας έχει τον τρόπο του που θα αποδεχτεί την πληροφορία) αφήνοντας τους κομπάρσους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Όπως σήμερα το έβγαλε ο Ενρτογάν και είπε αυτό που δεν θέλουν να ξέρουμε.

Τι είπε; 


Τι είπαμε χθεςΑυτό που λένε τα νούμερα, το μαρτυρούν οι σκέψεις και οι πράξεις των ανθρώπων, γιατί για να επιτραπεί στο πεδίο να συμβεί ένας 3ος Παγκόσμιος πόλεμος θα πρέπει να το έχουμε αποδεχτεί σαν πιθανότητα μέσα στη σκέψη μας.

Μα θα μου πεις ο κόσμος δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται γύρω του, αφού συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς λες και δεν συμβαίνει τίποτα.

Λάθος! Συνεχίζει μεν συνειδητά να συμπεριφέρεται και να κινείται σαν να βρίσκεται σε άλλο κόσμο αλλά έχει φυτευτεί στο υποσυνείδητο μέρος του εγκεφάλους μας σαν πληροφορία, στο παρελθόν, μια πληροφορία που θα αξιοποιηθεί στο μέλλον.

Μια πληροφορία που μεταδίδεται τακτικά από τα ΜΜΕ και τα social media και πέρασε μέσα από τις αισθήσεις στο υποσυνείδητο μας.

Οπότε σαν πληροφορία ο πόλεμος, η φρίκη του πολέμου (δες π.χ. το κακό στη Συρίας που μεταδίδεται παγκοσμίως) υπάρχει μέσα μας και έχει περάσει μέσα από την οθόνη, όπως υπάρχουν και τα ανάλογα συναισθήματα που γεννήθηκαν από τη συγκεκριμένη πληροφορία,  που θα ανακληθούν την κατάλληλη στιγμή και θα μας οδηγήσουν  σε αδιέξοδο και στο να βγάλουμε τα μάτια μας.

Όπως εγώ μισώ και φθονώ εσένα, αντίστοιχα το μίσος αναβαθμίζεται σε επίπεδο αρχηγών κρατών και για παράδειγμα ξαφνικά το Ισραήλ μισεί το Ιράν, το ένα κράτος εναντίων του άλλου.

Και αν μισώ, αυταπόδεικτα σημάνει ότι δεν αγαπώ, οπότε αυτό οι δυνάμεις που κινούνται μέσα στο matrix, μέσα στο πεδίο τριγύρω μας, αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα.... τη σκοτεινιά του νου και της ψυχής της μάζας και απλά δημιουργούν τις αφορμές για τα περεταίρω μπλεξίματα.

Απλά δημιουργούν τις αφορμές..... την υπόλοιπη δουλειά, την καταστροφή στην προκειμένη περίπτωση, την αναλαμβάνει ο άνθρωπος, οντάς θολωμένος εσωτερικά ψυχικά και νοητικά.

Είμαστε στη φάση των αφορμών, αφού όπως βλέπεις το ένα κράτος στρέφεται εναντίων του άλλου και απλά μένει το που θα ανάψει το φυτίλι.

Αυτά που σήμερα είπε ο Ερντογάν τα αναλύσαμε επιφανειακά μόλις χθες στο άρθρο 
Αν Και Μπήκε Η Άνοιξη Το Σκηνικό Μοιάζει Χειμωνιάτικο

Αυτό που είπε ο Ερντογάν, δυστυχώς είναι το μεγάλο αναπόφευκτο γεγονός της εποχής μας, μέσα σε άλλες αναπόφευκτες στιγμές, οπου οι ιστορικοί του μέλλοντος θα περιγράφουν με πόνο ψυχής το πόσο πολύ εργάστηκε η γενιά μας επάνω στην αυτοκαταστροφή της.

Οπότε υπάρχει κάτι χειρότερο από το πόλεμο Ελλάδος Τουρκίας…και αυτό είναι ένας παγκόσμιος πόλεμος.

Τη φωνή του ίσως και να την ακούσουμε τον Μάιο. Λέω ίσως γιατί πάντα υπάρχει ο αστάθμητος παράγοντας που για πολλούς λόγους μπορεί να μετατοπιστεί χρονικά ένα γεγονός ή ένα ντόμινο γεγονότων.

Υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία για αυτόν τον μήνα.

Υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία και για την Ελλάδα.

Εδώ στην Ελλάδα υπάρχει κάτι χειρότερο από την επιστράτευση και τον πόλεμο με τον γείτονα και αυτό είναι η πεινά και οι αρρώστιες.

Μιας και σήμερα μιλάμε ανοιχτά και για χάος…. αυτό που έχει να φοβάται (σε εισαγωγικά) η Ελλάδα είναι τα εσωτερικά της προβλήματα.

Γιατί στην…απίθανη περίπτωση που επιβεβαιωθεί το χθεσινό κείμενο, τότε οι πολιτικοί στο άκουσμα της κραυγής του πολέμου θα την κάνουν πρώτοι....
Πλησιάζει η ώρα για κάτι τέτοιο...

Το οικοδόμημα της οικονομίας μας, το οποίο φρόντισαν να  βασίζεται στην παγκόσμια σταθερότητα, όπως βλέπεις και όπως έχουμε πει επανειλημμένα, ακροβατεί, είναι έτοιμο να συμπαρασύρει κάθε οικονομία κάθε κράτους. Αρκεί μια κακία στιγμή, ένα άσχημο ξημέρωμα.

Σκέψου λοιπόν με ποιόν τρόπο μπορεί να έρθει η πείνα και να σβήσει η Μεγάλη μηχανή, ποια θα είναι η αφορμή και τι θα φέρει στη χώρα μας.

Ακολουθεί σε λίγο ένα άρθρο με μια πρόταση…που αφορά τους πάντες που θα το διαβάσουν.

Και τέλος πάντων μάθε να ακούς και τους τρελούς...όχι μόνο αυτούς που το σύστημα σου δείχνει σαν λογικούς.

Rick.

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours