Το νερό παλεύει να μπει στο αυλάκι.... και η χώρα μας σε περιπέτειες.

26/2…28/2…2/3 …

3 διαφορετικές ημερομηνίες με διαφορά μεταξύ τους 2 ημέρες.

Τρεις διαφορετικές ημέρες που έχουν κοινά tag…..ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ,ΑΘΗΝΑ,ΚΕΝΤΡΟ.


Ας θυμηθούμε τι είχαμε πει στις 24 Φεβρουαρίου 2018
Ποιοι είναι στο πλευρό των μεταναστών; Οι αναρχικοί..
Στο πλευρό των αναρχικών; Οι "μετανάστες"...

Ποιος τους καθοδηγεί; Αυτοί που μέσω Τουρκιάς τους έστειλαν στη χώρα μας και εξυπηρετούν συμφέροντα αντίθετα της χώρας μας.

Και αυτό διότι υπάρχουν "μετανάστες" που εύκολα, όταν κριθεί κάτι τέτοιο απαραίτητο, μετατρέπονται σε πολεμικές μηχανές, αφού πολλοί(όχι όλοι φυσικά) δεν εισήλθαν κατά ανάγκη, ούτε κατά τύχη στη χώρα μας αλλά κατά επιλογή και υπόδειξη άλλων.

Αυτό θα τεκμηριωθεί για τους τυχόν δύσπιστους, αργότερα.

Σήμερα η παραπάνω ακολουθία συμπληρώθηκε και με ένα ελληνοτουρκικό επεισόδιο στον Έβρο και μάλιστα σοβαρό.

Προηγουμένως βέβαια, το σημάδι υπήρξε, είχαν θυσιαστεί δύο παιδιά 3 και 5 ετών στην ίδια περιοχή, πριν 16 ημέρες……Από τη μία οι αναρχικοί, σε μια χρονική συγκυρία να απειλούν για το αναπόφευκτο εάν ο σύντροφος τους πάθει κάτι και από την άλλη ο γείτονας να διεκδικεί ότι μπορεί να διεκδικήσει ή ότι του επιτρέπουν ή ότι του επιβάλουν στη σκέψη, όπως το βλέπει ο κάθε ένας.

Πάμε λίγο πιο πίσω και θυμήσου τι έγινε το 2008.

Τον Απρίλιο του 2008, το Σκοπιανό ήταν και πάλι στην επικαιρότητα, για την ακρίβεια στις 3/4/2008 ασκείται βέτο από την τότε ελληνική κυβέρνηση για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, με αφορμή το αιώνιο πρόβλημα, το όνομα.

.....247 ημέρες μετά, Δεκέμβριος του 2008, νύχτα στην περιοχή των Εξάρχείων, μια περίπολος που δέχεται επίθεση και μια σφαίρα που βρήκε τον…. Αλέξη Γρηγορόπουλο, τραυματίζοντας τον θανάσιμα και που ήταν η αιτία να καεί η Αθήνα και ο κίνδυνος να βρεθούμε σε καταστάσεις πρωτοφανείς για την δημόσια ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή μας.

Επτά χρόνια μετά, το 2015, ένας άλλος Αλέξης, ο Τσίπρας αυτή τη φόρα (προερχόμενος από την ίδια ιδεολογική πλατφόρμα), με τη σύμφωνη γνώμη της μειοψηφίας της χώρας, αναλαμβάνει να ρίξει με υπευθυνότητα τη χώρα στα βράχια, να ξεπουλήσει και να ξεπουληθεί, με σκοπό να προωθήσει όσο γίνεται το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας.

Είδες «συμπτώσεις».....;
Αλέξης ο ένας, Αλέξης και ο άλλος, στο όνομα του ενός κάηκαν πόλεις, στο όνομα του άλλου θα καεί....η χώρα, όπως φαίνεται θα σκάσει η βόμβα στα χέρια του..

Αυτό που έγινε τότε με τον Αλέξη, δεν ήταν τύχη, ούτε σύμπτωση, ούτε καλό σημάδι του ειδικού φρουρού, ήταν κάτι που έπρεπε να συμβεί, η αναγκαία αφορμή που δεν σχεδιάζετε σε υπόγεια και μυστικές υπηρεσίες, η σφαίρα τράβηξε το δρόμο της μέσα σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο, χώρος και χρόνος που εκεί άλλοι κάνουν κουμάντο και που είναι ικανοί να ρυθμίσουν τις εξελίξεις όπως τις σχεδιάζουν ή όπως τους δίνουμε εμείς το δικαίωμα να πράξουν.

Μια στιγμή...μια κακιά ή άτυχη στιγμή λένε, φέρνει όσα δεν μπορεί να φέρει ο χρόνος όλος, έτσι λένε και δεν έχουν άδικο.

Μετά την εμπλοκή του Απριλίου του 2008 στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, υπήρξε η αντίδραση του πεδίου, μια αντίδραση-τιμωρία εναντίον ολόκληρης της χώρας.

10 χρόνια ή 120 μήνες μετά, το 2018 και η ιστορία προσπαθεί και πάλι να κάνει κύκλο, να επαναλάβει μοτίβα του παρελθόντος.

Προφανώς υπάρχουν φρακτάλ γεγονότων που τους εξυπηρετούν περισσότερο και θα προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα.

Από αύριο έχουμε 36 ημέρες μέχρι και την Ανάσταση και θα προειδοποιηθούμε έντονα ότι αυτό το Πάσχα δεν είναι άλλο ένα τυχαίο Πάσχα που το μόνο μέλημα μας θα πρέπει να είναι το που θα περάσουμε τις διακοπές και πόσα κιλά θα είναι το αρνί.

Δεν είναι μόνο αυτά το Πάσχα, γενικά και ειδικά φέτος και είναι τυχεροί όσοι έχουν βρει τη σημασία του.

Η σημερινή ημέρα μαρτύρησε πολλά, που αν κάνει κάποιος ησυχία και με ηρεμία στο νου του, θα καταλάβει τι επιχειρείται στη χώρα μας, τι εκβιασμός πάει να γίνει από τους πολύχρωμους Σοφούς.

Όπως είχες διαβάσει, στο 22 του περασμένου μήνα, το 22 μας έδειχνε κάτι για το μέλλον, όχι αόριστα, αλλά συγκεκριμένα, είχε σχέση με την Τουρκία και προφανώς όχι μια σχέση αγάπης…αλλά το αντίστροφο. 

10 Ιανουαρίου 2018Επιβεβαιώθηκε στις 13 Ιανουαρίου,13 ημέρες από την 22η επέτειο των Ιμίων, στις 31 Ιανουαρίου... επιβεβαιώνεται και σήμερα στην περιοχή του Έβρου και θα εκπληρωθεί ολοκληρωτικά όταν συμπληρωθεί ο χρόνος της απόλυτης εκδήλωσής του.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει, εφόσον και εάν το συμβάν πραγματοποιείται χθες στις 1/3/2018, αυτόματα έχουμε και πάλι το χρονικό στίγμα του αριθμού αυτού, το 13.

Το θέμα είναι ότι, πρώτον έχουν φυτευτεί προβλήματα στο παρελθόν και δεύτερον, ακόμη χειρότερα, πλησιάζει το πλήρωμα του χρόνου που θα παρουσιαστούν οι λύσεις τους.

Όσο καλύτερη η λύση τους=τόσο μεγαλύτερα προβλήματα για εμάς

Εάν δεν κάτσεις τώρα που έχεις σύμμαχο τον χρόνο να υπολογίσεις τις εξελίξεις και πόσο άσχημη τροπή θα μπορούσαν αυτές να πάρουν, μετά θα είναι πιθανός αργά και αυτό γιατί απλά δεν θα έχεις το χρόνο και τη διαύγεια για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις.

Μιλάμε για μια δύσκολο περίοδο, διότι δεν μιλάμε μόνο για ένα ελεγχόμενο θερμό επεισόδιο, αλλά για μια ξέφρενη σειρά γεγονότων, όχι μόνο στην Ελλάδα,  σε όλο τον κόσμο, που σίγουρα δεν αντιμετωπίζονται με την υπάρχουσα λογική που επικρατεί κατά μέσο όρο αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.

Τα νούμερα που κυκλώνουν τη χώρα μας αλλά και η ίδια η παρακολούθηση των γεγονότων μας προετοιμάζει για πολλά και ανοιχτά μέτωπα, όχι ένα.

Μας προετοιμάζει για μια τάξη σε ένα χάος που σχεδιάζεται και για τη χώρα μας και που θα μας βρει απροετοίμαστους σε συνθήκες που κάποιοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να φανταστούν.

Τελειώνοντας, όσοι διαβάζουν τη στήλη αυτή, έχουν παρατηρήσει ότι υπάρχει μια στενή παρακολούθηση των εξελίξεων.... και όχι μόνο.

Κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να υπολογίσουμε τους εσωτερικούς εχθρούς, εδώ μέσα στην Ελλάδα, διότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα και υπάρχει ο κίνδυνος τα γεγονότα του 2008, να είναι μια παιδική εκδρομή μπροστά σε αυτό που στέκεται πάνω από τις πόλεις μας.

Το πολιτικό σκηνικό έχει ήδη καταρρεύσει στη συνείδηση πολλών ψηφοφόρων και δεν είναι τόσο μακρινό το χρονικό περιθώριο που θα καταρρεύσει και στην πράξη, οπότε μην ελπίζει κάποιος στην ομαλή λειτουργία του κράτους.

Η Μεγάλη μηχανή μπορεί να σβήσει ανα πάσα στιγμή.

Πριν καταρρεύσουν όμως, έχουν προλάβει να φυτέψουν σπόρους για το μέλλον, νόμους που σκουντούν άλλους νόμους.

Καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι και εσωτερικά οχυρωμένοι μήνες πριν, παρά μια ημέρα μετά…..

Σε 3 ημέρες από σήμερα.... και θα δούμε τι προθέσεις υπάρχουν.

Επίσης, να πούμε και κάτι άλλο.

Είναι ένα νούμερο και μια πρόταση…που πιθανός μας δείχνουν κάτι πολύ πολύ σημαντικό για το μέλλον.

«Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία, κραυγή Πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία...»

Το νούμερο είναι το 17.

Στο παρελθόν θα το ψάξεις,εκεί το φύτεψαν,, έχει πολλά 6 και θα μετρήσεις μέχρι κάποιο 17 ,σε θέμα κοινό και επίκαιρο....δεν θα τα βρουν και θα είναι η κραυγή που θα πρέπει θα ακούσουμε.... όλοι μας.call me Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours