"Ronaldo used black magic to make the ball levitate"
Σε αυτό το πεδίο που ζούμε και κινούμαστε,  όλα είναι τόσο ψεύτικα αλλά και ταυτόχρονα τόσο αληθινά που δεν μπορείς να τα αγνοήσεις.

Τα πρότυπα μας, η σύγχρονη δηλαδή ειδωλολατρία, ως γνωστόν έχει διαμορφώσει τον τρόπο ζωής μιας κοινότητας, μικρής ή μεγάλης ή και της παγκόσμιας που θέλουν κάποιοι.

Ειδικά όταν μιλάμε για παγκοσμίου φήμης αναγνωρισμένα πρόσωπα είτε στον καλλιτεχνικό, είτε στον αθλητικό, είτε σε οποιονδήποτε άλλο χώρο που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα του κόσμου, τα πρόσωπά αυτα που τυγχάνουν την αποδοχή της κρίσιμης μάζας, είναι οι "διάμεσοι" μέσα στο Matrix.

Θέλουν δεν θέλουν θα είναι.

Θα πρέπει να συνεργαστούν αν θέλουν να βγει στην επιφάνεια το ταλέντο και να αναγνωριστεί η δουλεία τους,  να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, με αντάλλαγμα να γίνουν το κακό παράδειγμα, να παρασύρουν όσους περισσότερους γίνεται στο κυνήγι του πλούτου και της δόξας, κάτι που απομακρύνει τον άνθρωπο από την πραγματικότητα της πεπερασμένης του παρουσίας από αυτό τον κόσμο.

Υπάρχουν πολλοί από αυτούς που  βλέπουμε στις οθόνες μας και τους δοξάζουμε, κάποιοι τους αντιμετωπίζουν σαν θεούς,όμως ..... σε κρυφά δωμάτια έχουν βάλει την υπογραφή τους, έχουν συμφωνήσει στην ανταλλαγή και έχουν το πλεονέκτημα στη ροή της ζωής, σε μια στημένη από πριν κοινωνία.

Όσο στημένος μπορεί να είναι ένας αγώνας ποδοσφαίρου άλλο τόσο στημένος είναι και ο αγώνας της ζωής όλων μας…αφού κάποιοι έχουν το πλεονέκτημα, τη γνώση, μια γνώση όμως πρόσκαιρη, μυστικά που δεν έχουν happy end.

Κάποιοι λοιπόν υπάρχουν για να στήνουν κάθε εποχή, και καλοπληρώνουν αυτούς…. όλους όσους τους εξυπηρετήσουν. 

Και εξυπηρετούνται για να διαφέρουν από τους υπόλοιπους, έχοντας πρόσβαση στο χρήμα στην εξουσία και στη δόξα, που τους καθιστούν υποτίθεται ανώτερους από τους υπόλοιπους αλλά ταυτόχρονα και αυτοί βρίσκονται κάτω από την εξουσία άλλων.

Άλλωστε και το χρήμα και η δόξα και η εξουσία, όσο γλυκά κι αν είναι, πέραν του ότι είναι παροδικά, μόνο την ευτυχία δεν φέρνουν…..και ο τρόπος που κάποιος θα τα αποκτήσει προδίδεται με πολλούς τρόπους.


Για τα ανταλλάγματα μας έχουν μιλήσει κατά καιρούς μερικοί επώνυμοι που έχουν εμπλακεί σε τέτοιες διαδικασίες, οπότε δεν χρειάζεται να πούμε κάτι πάνω σε αυτό.


Άλλωστε είναι σε τέτοιο λήθαργο και σε τέτοια πνευματική ανορεξία η ανθρωπότητα, που δεν διστάζουν να πουν μεγάλες αλήθειες στα φανερά, αφού ελάχιστοι θα τους καταλάβουν.

Ελπίζω να βρεθεί χρόνος για να ασχοληθούμε με τις διαστάσεις ενός γηπέδου ποδοσφαίρου, ποια νούμερα κυριαρχούν στις δυο εστίες αλλά και το νόμο του τζόγου που διέπει του αγώνες αυτούς.


Η αθλητική βιομηχανία και η βιομηχανία στου τζόγου, είναι απόλυτα ελεγχόμενα και στραμμένα εναντίων του ανθρώπου.…. και το μόνο που μένει είναι να αποδειχτεί,κάπως!

Είναι ένα θέμα πολύ ενδιαφέρον και αν ολοκληρωθεί η αναζήτηση των στοιχείων θα ξεσκεπαστεί η αόρατη πλεκτάνη που βρίσκεται πίσω από τα φανταχτερά φώτα των αθλημάτων και του στοιχήματος...τα οποία  βαδίζουν χέρι χέρι και στοιχίζουν τη ψυχική και σωματική υγεία συνανθρώπων μας.

Δυστυχώς έχουν εισχωρήσει παντού...

Οπότε να μην είσαι σίγουρος για την αξία όσων έχουν φτάσει σε υψηλά κοινωνικά και οικονομικά στρώματα...όσων τους ακολουθεί η κάμερα και τους παίζει όλος πλανήτης.

Για κάποιον λόγο τους παίζει, όπως παίζει και πολλά άλλα και για κάποιον λόγο τα προωθούν... τα πάντα γίνονται για κάποιον λόγο...... ακόμη και το σήκωμα της μπάλας με τη......... “σκέψη” σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

call me Rick  7
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours