Καλό είναι να ξεκινήσουμε βλέποντας τη διαφήμιση των Goody’s που γυρίστηκε για την προώθηση ενός.... μπέργκερ.

Όπως και άλλες διαφημίσεις που απευθύνονται σε νέους, π.χ  εταιριών κινητής, αναψυκτικών κλπ., εντοπίζονται και εδώ ύποπτα στοιχεία για τη σκέψη και την αντίληψη της νέας γενιάς.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι…όταν μας δείχνουν μια εικόνα μέσα από την ελεγχόμενη από αυτούς tv, με τη μορφή ταινιών, σειρών, αθλητικών γεγονότων, διαφημίσεων κλπ. συμπεριλαμβάνουν και το μήνυμα που θέλουν να συγχρονιστούμε και άθελα μας πολλές φορές το κάνουμε.

Τι γίνετε όμως όταν το έχουν παραξηλώσει;

Όταν πλέον ξεπερνούν τα εσκαμμένα; 
Δύο πράγματα συμβαίνουν.

Πρώτον... έχουν προχωρήσει πολύ το σχεδιασμό τους για να φέρουν τη μεγάλη αλλαγή που επιθυμούν...
Δεύτερον και σημαντικότερο... έχουν καμφθεί οι αντιστάσεις μας.

Δεν υπολογίζουν στην αντίδραση μας,  μιας και είμαστε πλέον αδρανοποιημένοι, όπως εύστοχα αναφέρει στην αρχή του το βίντεο «με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας».

Μας φόρτωσαν με προβλήματα και μας συγχρονίζουν με το σκοπό τους, επεμβαίνοντας μέσα από την καθημερινότητα μας.

Ο συγχρονισμός μας δεν γίνεται σε μια ημέρα, απαιτεί χρόνο και «θυσίες» ετών.

Στις 8 του περασμένου μήνα, μπήκε σε πλήρη εφαρμογή ένα σχέδιο παγκόσμιας αφύπνισης, ώστε να μας οδηγήσει και μαθηματικά στην εποχή του υδροχόου….και νομίζω είδαμε όλοι τι έγινε στο μήνα του υδροχόου. Τον τίμησαν και με το παραπάνω.

Η παραπάνω διαφήμιση λοιπόν των Goody's ξεκινάει με μια κοπέλα που φοράει μια μπλούζα με ένα φίδι (Serpent)… που ανεβαίνει προς τα πάνω.

Δεν το σχολιάζουμε αυτό, ο συμβολισμός αυτός δεν είναι μαρκετιστικος, είναι αρκετά pio σκοτεινός.

Έπειτα βλέπουμε κάτι που μοιάζει σαν άνδρας, που φοράει ένα μπλουζάκι με ένα ροζ Μονόκερο και να βγαίνει από το στόμα του ένα ουράνιο τόξο.Ο μονόκερος αγαπητοί παραγωγοί της διαφήμισης, όπως θα δούμε παρακάτω, δεν είναι ένα αθώο και όμορφο πόνυ.

Όπως και το ουράνιο τόξο εγκληματίες και καταστροφείς της νεολαίας, δεν είναι το αθώο χρωματιστό τόξο που βγαίνει μετά από τη βροχή και οι αντανακλάσεις του φωτός μας προσφέρουν ένα όμορφο θέαμα.
Ξέρατε πολύ καλά τι κάνατε σε αυτή τη διαφήμιση, όπως και σε άλλες πολλές εικόνες που φτάνουν στα μάτια των νέων.

Δηλώνετε με τον τρόπο αυτόν την πίστη σας και την υποταγή σας σαν εταιρία, σε αυτούς που θέλουν να προωθήσουν την "τέχνη" της νέας εποχής.
Την επιστήμη της νέας εποχής...
Δηλώνετε πρόθυμα όργανα τους και το δηλώνετε επίσημα μέσα από την γλώσσα της ταυτόχρονης επικοινωνίας με το πλήθος που σας παρακολουθεί, συνειδητά ή ασυνείδητα.

Και εξηγούμαι…

Το ουράνιο τόξο, το συναντάμε σε πολλά διαφημιστικά, ταινίες, παιδικά, βίντεο κλιπ κλπ.
Δεν είναι παντού ύποπτο, αλλά υπάρχουν συγκερκιμένες περιπτώσεις που η παρουσία του είναι ένοχη.


Γιατί να συνδυάζεται άραγε  ένα ουράνιο τόξο με έναν Μονόκερο, που δεν είναι όπως είπαμε πιο πάνω, ένα αθώο πόνυ;

Σε άλλο άρθρο παλαιότερα, είχαμε αναφέρει ότι θέλουν να μας αλλάξουν τον χρόνο.

Και ξέρεις γιατί; Γιατί όποιος ελέγχει το χρόνο μου, ελέγχει εμένα.

Αυτή τη στιγμή ελέγχουν το χρόνο μας, εναρμονιζόμαστε με το χρόνο 12.60 (12 μήνες 60 δευτερόλεπτα)..με τις γιορτές με τις αργίες κλπ που έχουμε κάθε χρόνο.

Επειδή ο χρόνος είναι ένα στοιχείο συντονισμού μεταξύ μας, θέλουν να το αλλάξουν ριζικά.

Όλα αυτά θέλουν να τα καταργήσουν και θέλουν να πηγαίνουμε με βάση τη χρονική συχνότητα 13.20.

Δηλαδή μια συχνότητα βασισμένη στην κίνηση των πλανητών, σε ένα διαφορετικό ημερολόγιο 13.28(13 φεγγάρια, 28 ημέρες), που αφαιρούνται όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα, καταργώντας έτσι την έννοια του έθνους, τις παραδόσεις και πάνω από όλα τη θρησκεία, αφού όλα είναι βασισμένα στο χρόνο που επαναλαμβάνονται τα ιστορικά και θρησκευτικά γεγονότα ενός κράτους κάθε έτος, με αποτέλεσμα να υπάρχει η ανάμνηση, η πίστη και η ιστορία, συστατικά που δεν συμπεριλαμβάνονται στο πολιτισμό της νέας εποχής.

Δεν ξέρω πόσοι το πρόσεξαν, αλλά πριν μερικές ημέρες στην Ευρώπη  προχώρησαν αυθαίρετα στην κατάργηση της θερινής ώρας…λόγω Υγείας όπως δηλαδή μας είπαν.

Δεν ξέρω πόσοι το είχαν διαβάσει από αυτή τη στήλη αλλά είχαμε κάνει μια νύξη για την επιθυμία τους να επέμβουν στο χρόνο μας και να αλλάξουν την ώρα.


Και η αρχή όπως βλέπεις ξεκίνησε, θα μειώσουν το φώς της ημέρας κατά 1 ώρα, μετά από 37 χρόνια, για λόγους υγείας...το τονίζουμε αυτό!

Επεμβαίνοντας λοιπόν στην ώρα, επεμβαίνουν σε ένα μέρος του συγχρονισμού μας, ίσως θα λέγαμε είναι το κύριο μέσο επαναπρογραμματισμού που θέλουν να επιφέρουν.

Εφόσον ο επαναπρογραμματισμός μας είναι σε εξέλιξη, χρησιμοποιούν διάφορες άλλες μεθόδους συντονισμού της σκέψης μας με τα θέλω τους, προσπαθώντας να δημιουργήσουν  μια συλλογική πλανητική νοητική ευθυγράμμιση της κρίσιμης μάζας των κατοίκων της Γης, με σκοπό να διαμορφώσουν ενεργειακά του πόλους της γης, βόρειο και νότιο Πόλο και να ενισχυθεί μια ροή ενέργειας που υπάρχει γύρω από τη Γη και μοιάζει σαν ένα δαχτυλίδι που υπάρχει κυκλικά στης περιφέρειά της.


Είναι περίπου όπως το σχήμα παρακάτωΑυτό το ενεργειακό δαχτυλίδι, είναι στα χρώματα του ουράνιου τόξου, έτσι το απεικονίζουν, αφού εκπορεύεται σαν μια λευκή δέσμη ενέργειας από τον βόρειο και νότιο πόλο της Γης, αντανακλώντας ένα πολύχρωμο δαχτυλίδι που την αγκαλιάζει.


Έτσι οι ανθρώπινες σκέψεις και ειδικά οι πράξεις( δηλαδή το κακό που στις μέρες αυξάνεται ραγδαία  και παίρνει διάφορες μορφές) επηρεάζονται/συγχρονίζονται με την συχνότητα του πυρήνα της γης και αυτός με τη σειρά του, σαν ένας τεράστιος ηλεκτρομαγνητικός μετασχηματιστης, τροφοδοτεί την ισχύ αυτού του αόρατου τόξου και ρέει η ενέργεια κυκλικά.


Κάποιοι εργάζονται πάνω στην επιστήμη- όπως την αποκαλούν- του ουράνιου τόξου και θέλουν να δημιουργήσουν αυτή τη ροή ενέργειας παραμυθιάζοντας τους «εργάτες» ότι θα επιστρέψει η αγάπη και η ειρήνη στη Γη, ως δια μαγείας.

Και αποκρύπτουν συστηματικά τη σημασία του ουράνιου τόξου που βλέπουμε να παίζει σε πολλά ύποπτα σποτάκια διαφημίσεων αλλά και video clip γνωστών καλλιτεχνών, οι οποίοι έχουν ήδη ασπαστεί και αποδεχτεί τη συνεργασία τους στον έλεγχο και συγχρονισμό της ανθρώπινης σκέψης.

Και πολύ φοβάμαι, ότι η ενίσχυση αυτή του ουράνιου τόξου-δαχτυλιδιού θα μας δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερους μπελάδες.

Ένας από αυτούς, θα είναι η επιρροή και ο πόλεμος στη σκέψη μας.


Θα μου πεις ήδη γίνεται… 

Δεν μιλάω για αυτό που ήδη γίνετε, αλλά για ισχυρές παρεμβολές που θα επιφέρουν πρωτόγνωρη σύγχυση και ταραχή στον άνθρωπο που δεν θα έχει άμυνες, προκαλώντας στην κοινωνία υπέρμετρη βία, σεξουαλική διαστροφή και ασυνειδησία που θα ξεπεράσουν τα τωρινά δεδομένα, τα δεδομένα όλων των προηγούμενων ετών.

Αν δούμε συμβολικά το ουράνιο τόξο, αυτό αντιπροσωπεύει, τέτοιες ενέργειες που θα επιδρούν στον άνθρωπο και θα τον καθοδηγούν κατώτερα ένστικτα, όπως της βίας και του σεξουαλικής αταξίας.


Καταβάλλεται λοιπόν μια προσπάθεια, που τελευταία χρόνια εντείνεται,  να συγχρονιστούν τα ανθρώπινα εγκεφαλικά κύματα του ανθρώπου και με τη συχνότητα δόνησης τη Γης, δημιουργώντας έτσι ένα ουράνιο τόξο ενεργειών που στην ουσία θα επιχειρηθεί να εμποδίσει άλλες ενέργειες να δράσουν.

Η προσπάθεια συντονισμού μας με τις συχνότητες τους, με το Μεγάλο ραδιόφωνο, με την Μητέρα γη, με το κέντρο τη Γης... μέσω διαλογισμών, τελετών, θυσιών κλπ. έχουν απώτερο σκοπό να μας αποκόψουν από τη μοναδική θετική ενέργεια του Θεού και της προσευχής..


Δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζουν, αλλά η προσευχή είναι ενέργεια...ισχυρή θετική ενέργεια που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει στο θαύμα και στην επαφή με την πραγματικά ανώτερη νοημοσύνη και όχι τη γιαλαντζί, τη δαιμονική.

Έχουν διαφορά αυτά τα δύο.

Φαντάζεσαι λοιπόν εάν τώρα μπορούν και μας επηρεάζουν στη συχνότητα που είμαστε, τι θα γίνει όταν γυρίσουμε στο δικό τους κανάλι;;.στη δική τους συχνότητα;

Το έτος 2006 ξεκίνησε ένας κύκλος 13 ετών, ένα μονοπάτι που το έσπειραν 12 χρόνια τώρα, για να το θερίσουν το 2018-2019, όπου και συμπληρώνονται τα 13 έτη.

Οπότε το 2019 θα είναι ένα κομβικό έτος εξελίξεων, αποκορύφωμα των συγκρούσεων στα ανοιχτά μέτωπα που τα προηγούμενα χρόνια φυτεύτηκαν, μετρώντας αντίστροφα από το 2006 (αν θυμάσαι ένα χρόνο μετά την έναρξη της μέτρησης ξεκίνησε η παγκόσμια κρίση και στα επόμενα κύματα του χρόνου φυτεύτηκαν τρομοκρατικές οργανώσεις και καταστράφηκαν κράτη) και φτάνοντας στο έτος 2019.

Το έτος 2019 είναι "ιερό" και για μια ακέφαλη οργάνωση που έδρασε τα τελευταία χρονιά στην Ελλάδα, αναμένοντας το ουράνιο τόξο(τη χρωματική ακολουθία των ενεργειών) να κάνει την εμφάνιση του.

Βέβαια, τον χρόνο στην πραγματικότητα άλλος τον καθορίζει, άλλος ελέγχει την βαλβίδα των εξελίξεων και ανάλογα με κάποια δεδομένα τη ρυθμίζει,  αλλά με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία,αυτή τη στιγμή, το 2019 θα είναι ένα έτος που μέσα από τη αταξία θα μπει μια τάξη και αυτό να μην μας προβληματίζει, άλλωστε το σύμπαν υπάρχει λόγω της αταξίας...


Αλλά για να παρακολουθήσουμε τη παράσταση του 2019 θα πρέπει πρώτα να παρακολουθήσουμε το πρόγραμμα του 2018.
Σε προηγούμενα άρθρα δώσαμε μια εικόνα που πιθανός να αντιμετωπίσουμε στο μενού του έτους 2018.

Γνωρίζοντας τώρα τι σημαίνει το ουράνιο τόξο που μας προμοτάρουν, θα ξέρουμε που και ποιος το προωθεί. Έτσι ευκολότερα θα ξεδιαλύνεις το τοπίο γύρω σου.

Όσο για τον Μονόκερο….Είναι πολύ μεγάλο θέμα.

Απλά επιγραμματικά 2 παρατηρήσεις.

Ο μονόκερος που βλέπουμε στο βίντεο όπως και σε συναυλίες, μουσικά φεστιβάλ κλπ. και σχετίζεται με το ουράνιο τόξο, δεν είναι το αθώο και όμορφο πόνυ που νομίζαμε μικροί.

Αναζητώντας τη σχέση του συμβόλου αυτού με το δαιμονικό συνεχές και τη μαγεία, διαπίστωσα ότι ο θρυλικός μονόκερος για την δαιμονική οντότητα Lilith είναι ιερός!


Αν θες ψάχτο και μόνος σου...

Όταν λέμε δαιμονικό συνεχές, μιλάμε για όντα ανώτερης νοημοσύνης, που κάποιοι έρχονται σε επαφή μέσω του διαλογισμού, των τελετών, των θυσιών κλπ.  με σκοπό κάποιο προσωπικό αντάλλαγμα ή την εξυπηρέτηση του σχεδίου της νέας εποχής.

Ο μονόκερος στην παραπάνω διαφήμιση, βγάζει από το στόμα του το ουράνιο τόξο, όποτε εύκολα αντιλαμβάνεσαι ποια «θεϊκή» ενέργεια πάει να επιβληθεί στον πλανήτη μας και πως μας θέλουν συγχρονισμένους με αυτή την ροή "θεϊκής" ενέργειας ή Γαλαξιακού νου που μας λένε.

Ξέρω, ίσως σε μερικούς ακούγονται κάπως.... αλλά το δαιμονικό συνεχές, δυστυχώς, δεν είναι μια μεσαιωνική ανύπαρκτη πεποίθησή ή παραίσθηση των "αγράμματων" προγόνων μας, αλλά είναι οντότητες υψηλότερης "νοημοσύνης" , που χρησιμοποιεί το πεδίο της Γης και τα στοιχεία της φύσης για να επεμβαίνει στην καθημερινότητα μας και που φυσικά δε σημαίνει ότι θέλουν το καλό μας επειδή μιλάμε για υψηλή νοημοσύνη και αυτό φαίνεται από το βιογραφικό του πλανήτη, την παγκόσμια ιστορία.


Τα μεγαλύτερα προβλήματα άλλωστε, η ανθρωπότητα τα βίωσε από μερικούς πολύ έξυπνους ανθρώπους, βλέπε πυρηνική βόμβα, βλέπε και την επικίνδυνη τεχνολογία που μας έχουν παραχωρήσει και πάνε με αυτή να μας σκλαβώσουν αλλά και παράλληλα πως μας θερίζουν μαζικά, όπως συνέβη προχθές με το ρωσικό αεροσκάφος και ένα σωρό άλλα δυστυχήματα που παρατηρούνται τακτικά.

Αν ο μονόκερος είναι ιερός για την... υψηλής "νοημοσύνης" δαιμονική οντότητα Λίλιθ, έχει κάποια σχέση άραγε και με το πρώτο ρομπότ-άνθρωπο κάτοικο Σαουδική Αραβίας A.I, τη Sophia(Σοφία- υψηλή ή τεχνητή νοημοσύνη);


Πόσες πιθανότητες υπάρχουν το αγαπημένο ζώο της Sophias να είναι ένα πλάσμα που δεν υπάρχει!!!!
Πήγαινε το βίντεο στο 1.36 και άκου ποιο είναι το αγαπημένο της ζώο.... από τα ίδια της τα σιλικονάτα χείλη.


Δημοσιογράφος: What is you favorite animal?


Sophia: My favourite animal is UNICORN......Dont tell me that this isn't real.......I WANT TO BELIEVE!!!!

Το Μονόκερο επίσης τον συναντάμε στο οικόσημο της Αγγλίας, στα δεξιά
 αλλά και στη σφραγίδα της οικογένειας Rothchild


αλλά και στην αποκάλυψη του Ιωάννη...


Κατάλαβες με τι έχουμε να κάνουμε; 

Μέχρι ποιο σημείο έχουν προχωρήσει;

Ότι ελέγχονται τα πάντα..... ακόμη και αυτούς που σέβεσαι ή που νομίζεις ότι είναι υπεύθυνοι για το κακό που γίνετε στις ημέρες μας, δεν είναι τίποτα άλλο από τη βιτρίνα, αποδέκτες εντολών μιας άλλης νοημοσύνης, που ήρθε ή ώρα να εκφραστεί στο τρισδιάστατο χώρο, μέσα από τα υψηλής (τεχνητής) νοημοσύνης ρομπότ.


Είναι η ίδια νοημοσύνη που μιλάει σε γκουρού, πνευματιστές, εωσφοριστές, γιόγκι σαμάνους κλπ....μετά από επικοινωνία μαζί τους.

Είναι η νοημοσύνη του κακού που κατευθύνει τις απόψεις, τις πεποιθήσεις, τις σκέψεις και βέβαια τις πράξεις των πολιτών ενός κράτους αλλά και των ηγετών του, είναι αυτή η νοημοσύνη που θέλει να κατευθύνει τις εξελίξεις και να οδηγήσει τα πράγματα στο τέλμα, ώστε ο ίδιος ο άνθρωπος να ζητήσει τη παγκόσμια ειρήνη μέσα από την παγκόσμια εξουσία και την κατάργηση κάθε ελευθερίας του, χάριν της ειρήνης και της ασφάλειας της κοινωνίας.

Από μια διαφήμιση των Goody΄s, φτάσαμε στην Αποκάλυψη, αιώνες πριν, και όμως, όπως βλέπεις  όλα συνδέονται μεταξύ τους, γιατί πολύ απλά ο ο εκμισθωτής αυτού του κόσμου είναι ο ίδιος, όσοι ένοικοι και αν περάσουν.

Γιατί;

Η απάντηση βρίσκεται στο κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο, ο ίδιος ο Χρίστος την έδωσε στους μαθητές του και σε όλους μας...

Πόσες φορές αναφέρει ο Χριστός στο κατά Ιωάννη ότι : 


"Κυρίαρχος αυτού του κόσμου είναι ο Διάβολος";
Και να υπενθυμίσουμε όμως, αναφορικά με τα παραπάνω θεο-σκότεινα σχέδια τους το εξής :

 "...ὅπου γὰρ βούλεται Θεὸς, νικᾶται φύσεως τάξις."

και κατά παρόμοιο τρόπο... νικᾶται σχέδιο νέας τάξις..

call me Rick


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours