Απόψε, στις 11μμ, η τουρκική Πολεμική Αεροπορία ξεκίνησε μια εκστρατεία αεροπορικών βομβαρδισμών στη βόρεια επαρχία του Κυβερνείου του Χαλεπίου μέσα στο έδαφος της Συρίας. Οι αεροπορικές δυνάμεις της Τουρκίας, με επικεφαλής του σχηματισμού αεροσκάφη F-16, ξεκίνησαν τις αεροπορικές επιδρομές στοχεύοντας στις περιοχές Bafliyoun Mountain και Kafr Jannah στην Αφρίν και ταυτόχρονα βομβάρδισαν στόχους κοντά στην περιοχή που βρίσκεται η αεροπορική βάση Mennagh, στο βόρειο Χαλέπι.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα τουρκικά F-16 πλήττουν με σφοδρούς βομβαρδισμούς αυτές τις περιοχές εδώ και αρκετά λεπτά.

Οι αποψινές αεροπορικές επιδρομές της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, σηματοδοτούν για πρώτη φορά μέσα στην εβδομάδα, την έναρξη των εναέριων βομβαρδισμών στη βόρεια επαρχία του Χαλεπίου.


Ωστόσο, υπάρχουν πολλά βίντεο, όπως τα παρακάτω, που μαρτυρούν την αντίσταση των κουρδικών δυνάμεων απέναντι στη πίεση που δέχονται από τους συνεχείς βομβαρδισμούς της τουρκικής αεροπορίας και του πυροβολικού στην περιοχή της Αφρίν αλλά και τις τουρκικές απώλειες σε στρατιωτικό υλικό και έμψυχο δυναμικό.

almasdarnews.com

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours