Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρωσία ανέπτυξε πρόσθετες μονάδες Ειδικών Δυνάμεων στις πρώτες γραμμές στη Συρία, μετά και την κατάρριψη του Su-25 στην επαρχία Ιλντιμπ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, Ειδικές Δυνάμεις της Ρωσίας δραστηριοποιούνται στις επαρχίες Χαμά, Χαλέπι και Ιλντιμπ, στην πρώτη γραμμή μεταξύ των δυνάμεων του Συριακού Αραβικού Στρατού (SSA) και της τρομοκρατικής οργάνωσης Hayat Tahrir al-Sham (πρώην Jabhat al-Nusra, παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία) καθώς και στην επαρχία Ντέιρ Ειζόρ.

Επίσης ένας σημαντικός αριθμός Ρώσων στρατιωτικών συμβούλων εντοπίστηκε πρόσφατα στην περιοχή της αεροπορικής βάσης του Abu al-Duhur στην επαρχία Ιλντιμπ. Ορισμένες κυβερνητικές πηγές συνδέουν την αυξανόμενη στρατιωτική δραστηριότητα με την επερχόμενη στρατιωτική προέλαση στη εμπόλεμη ζώνη στην πόλη Deir Ezzor.

Όσον αφορά τον περιορισμό των τουρκικών αεροπορικών επιδρομών στις θέσεις του YPG στη βορειοδυτική Συρία, αποδεικνύει ότι η τουρκική Πολεμική Αεροπορία προσπάθησε να είναι μην εισέλθει στον επιχειρησιακό χώρο της Συρίας.

southfront.org

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours