Στο συλλαλητήριο της Κυριακής δεν θα είμαστε μόνο για τον όρο Μακεδονία, που όπως λένε έχουν συμφωνήσει όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, αλλά γιατί ξεπούλησαν κάθε αρχή και κάθε αξία της χώρας μας, που με κόπο και κακουχίες κράτησαν οι προηγούμενες γενιές, ώστε να μην φτάσουμε εδώ που φτάσαμε, να ομοιάσουμε στις θολοπροοδευτικές και φιλελεύθερες απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

Αν κάτι κράταγε τη χώρα και δεν γκρεμίστηκε από το χείλος του γκρεμού που την 

πήγαμε-νε ήταν οι θεσμοί, που αποφασίστηκε να τελευταία χρόνια να αλλάξουν, να αλλοιωθούν, πράγμα που επικυρώθηκε πρόσφατα με νόμους του κράτους.

Οι υποδομές που στήριζαν μια ολόκληρη κοινωνία, αποφασίστηκε να διαμορφωθούν στα Ευρωπαϊκά πρότυπα, τα εδάφη να ανακατανεμηθούν αλλοιώνοντας τη γλώσσα και την ιστορία, ώστε σε βάθος χρόνου να έρθει η γενιά που δεν θα γνωρίζει από που έρχεται και όταν δεν γνωρίζεις από που έρχεσαι δεν ξέρεις και που πηγαίνεις και όταν δεν ξέρεις που πηγαίνεις στο δρόμο, υπάρχουν καλοθελητές για να σε πάνε όπου αυτοί θέλουν.

Για αυτά θα κατέβουμε την Κυριακή, γιατί αν ξεπουλάνε τις αξίες και τα ιδανικά μιας χώρας ,αυτά που πολέμησαν κάποτε οι πρόγονοι μας για να τα καταχραζόμαστε τώρα εμείς , δεν θα διστάσουν να ξεπουλήσουν και εδάφη... αφού ήδη ξεπουλάνε τη δημόσια περιουσία.

Προφανώς και δεν θα το κάνουν τώρα αυτό…ο αλυτρωτικές προθέσεις θα εμφανιστούν αργότερα, έχουν υπομονή οι εγκέφαλοι, με άλλα πρόσωπα, με άλλο σύνταγμα, κάτω από διαφορετικές συνθήκες,  χρόνια περιμένουν στιγμές σαν και αυτή. 


Απλώς, τώρα προσπαθούν να φυτέψουν το στόχο, σε νομικό πλαίσιο μιας κοινά αποδεκτής λύσης, που θα αξιοποιηθεί στο μέλλον για τον μετασχηματισμό των Βαλκανίων σε πολιτείες, όπως στην Αμερική παράδειγμα, παρακάμπτοντας το έθνος κράτος, αφού όπως ξέρουμε από την ιστορία, αυτή είναι η κύρια διαμάχη του πλανήτη, ο διαχωρισμός.

Είναι τρομερό το πως κινούνται οι εκπρόσωποι των «εγκεφάλων» κάθε εποχή, δημιουργώντας ιστορικούς κύκλους γεγονότων στο άπειρο του χρόνου, υποδαυλίζοντας ένοπλες συγκρούσεις, τρομοκρατικές επιθέσεις, πολιτικές αστάθειες, βάζοντας τα κράτη να τρώγονται μεταξύ τους και μετά έρχονται και λένε… κανέναν κράτος κανένα έθνος.

Οπότε αν φτάναμε σε αυτό το σημείο, πιθανός η ταυτότητα των σκοπιανών να μην αναγράφει την εθνότητα τους, αφού θέλουν να καταργήσουν τα έθνη κράτη, την εθνική ταυτότητα των πολιτών κάθε κράτους, ιδιαιτέρως της χώρας μας , στο όνομα της παγκόσμιας συμπαντικής αλλαγής που ετοιμάζεται, μέσα από δεινά που θα προκαλέσουν και προκαλούν τόσο καιρό, αυτοί που αναλαμβάνουν κάθε εποχή να τρέξουν το σχέδιο.

Μέσα σε όλη αυτή την αλλαγή και την αναμπουμπούλα που ετοιμάζεται, πιθανός να θέλουν να αλλάξουν και τον χρόνο μας!

Άλλο τι θέλουν όμως και άλλο τι θα γίνει…γιατί δεν κινούνται μόνοι τους.

Από σήμερα, μέχρι την Κυριακή , πέφτουμε πάνω σε μια ιδιαίτερη αριθμητική ακολουθία, η οποία κορυφώνεται στις 4 του νεοαφιχθέντα μήνα.

Και την Κυριακή, το παρόν θα δώσει τρομακτικός αριθμός ανθρώπων, από όλη την Ελλάδα... που θα καταγραφεί. Και από τις συσκευές τους και από το Θεό.

Η ταυτόχρονη παρουσία πολλών ατόμων, σε ένα χώρο για ένα κοινό και ιερό σκοπό, με κοινά αιτήματα και συναισθήματα θα εναρμονίσει-ενώσει τους συμμετέχοντες, θα τους ενθαρρύνει, θα τους αφυπνίσει ακόμη παραπάνω και το κυριότερο.....θα τους ενδυναμώσει για την συνεχεία, ψιθυρίζοντας τους ότι, όλοι μαζί μπορούμε να περάσουμε το δύσκολο επερχόμενο και αναπόφευκτο στάδιο που ετοιμάζεται για τη χώρα μας…

Είναι μεγάλο πράγμα να περάσεις τα δύσκολα με πλήθος ανθρώπων δίπλα σου, να βοηθάς και να βοηθιέσαι και άλλο στα δύσκολα να είσαι μόνος σου και να αντιμετωπίζεις τις αντίξοες συνθήκες εκείνων των ημερών.

Είναι θέμα επιβίωσης είναι και θέμα ψυχολογίας.

Όσο για αυτούς που επιλέγουν να είναι μόνοι τους στα δύσκολα, που εκφοβίζουν ή αηδιάζουν με τέτοιου τύπου συλλαλητήρια, όπως διάβασα σε ελληνικούς λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα, απλά ενημερωτικά σου μεταφέρω ότι το πλοίο των εξελίξεων λύνει τους κάβους στη χώρα μας και όσοι δεν κόψουν εισιτήριο θα μείνουν πίσω και δεν θα θέλει να τους θυμάται ούτε η ιστορία.

Αυτοί που απειλούν με αίμα την Κυριακή, αυτοί που αναγουλιάζουν με τη συγκέντρωση αυτή και αποκαλούν ρατσιστές και φασίστες τους συγκεντρωμένους, είναι ήδη εθελοντές και όργανα των εκπροσώπων της νέας εποχής που εργάζεται στη χώρα.

Εσύ που είσαι αναρχικός και αντιφασίστας, σέβομαι αυτό που σκέφτεσαι και νιώθεις, σε ξέρω, σε γνώρισα και δεν ήσουν κακός, το σύστημα σκέψης και δράσης σε έκανε να νιώθεις οργή και μίσος. Αυτό πολεμάς.

Αλλά το σύστημα αυτό , που άθελα σου ίσως τώρα υπηρετείς, ετοιμάζει ένα μέλλον που δεν θα έχεις το δικαίωμα, την ελευθέρια ούτε καν να δηλώνεις αναρχικός.

Ούτε θα μπορείς να το δηλώσεις, ούτε να το εκδηλώσεις.

Όσον αφορά το πολωμένο κλίμα που εντέχνως δημιουργήθηκε το διάστημα αυτό, με αφορμή σήμερα το Σκοπιανό, και πιθανός να δημιουργηθεί και αύριο, έχοντας πολλές αφορμές αποθηκευμένες όπως π.χ το μεταναστευτικό, θα τους γυρίσει μπούμερανγκ!!!!

Θα είμαι εκεί στην πλατεία, μετά από 5 περίπου χρόνια, εκεί που το πάνω μέρος δεν θα είναι χωρισμένο με το κάτω, όπως τότε.

Θα είμαι στην πλατεία, όπως τότε που τα δακρυγόνα δεν μας άγγιζαν και τα γκλοπ δεν μας φόβιζαν.... και τόσο.

Θα είμαι εκεί με ανθρώπους που κάποτε ήταν εκεί, που δεν συστηθήκαμε ποτέ, αλλά ήταν σαν να γνωριζόμασταν από χρονιά, αφού από κοινού αντιμετωπίσαμε τις δικλίδες ασφαλείας ενός απροσπέλαστου συστήματος αυταρχικής εξουσίας και απρόσωπης βίας.

Θα είμαι εκεί, γιατί κάποτε το ΟΧΙ το έκαναν Ναι, το αγόρι το έκαναν κορίτσι, την λιτότητα τη βάφτισαν ανάπτυξη, τους δυσβάσταχτους φόρους τους έκαναν επίδομα πείνας, την αξιοπρέπεια ζητιανιά….τη Μακεδονία τη βαφτίζουν Σκόπια…
Για αυτά και για άλλα πολλά, θα είμαι εκεί.

Εσύ που δεν θες να είσαι , έχεις κάθε δικαίωμα να μην είσαι, αλλά το πλοίο των εξελίξεων σαλπάρει.

Κλείνω με ένα ωραίο χθεσινό βίντεο για τους.... αδιόρθωτα ρομαντικούς και αθεράπευτα πιστούς.
call me Rick

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours