Ο μαύρος ξεκάθαρα δείχνει την όρεξη του και έχει βγει παγανιά να γεμίσει το πιάτο του! Οταν διπλώνουν γεγονότα τα οποία μέσα έχουν και κρυφά νούμερα μηνύματα κοκ τοτε θεωρούμε ότι η λούπα είναι στην αρχή της!

Αν η λούπα εξελιχθεί στην συνέχεια με τρένο η αεροπλάνο… τότε λέμε ότι η λούπα ωριμάζει και σηματοδοτεί το επόμενο γεγονός… αν συνεχίζει να βγάζει διπλες σε γεγονότα σημαίνει ότι Αγριεύει….. και ότι το επόμενο γεγονός θα είναι πιο σφοδρό!

Ανάλογα το επόμενο γεγονός μετά την Τρίτη περίπτωση… Δηλαδή αν τώρα δούμε τρένο ή αεροπλάνο που μέσα θα υπάρχει αρκετά μεγάλη θυσία…. τότε τα νούμερα και οι ενδείξεις θα μας οδηγήσουν σε πολλά!

Λεωφορείο, Λεωφορείο, τρένο, αεροπλάνο… η τετράδα αυτή μετά φέρνει σεισμό… και αν ολοκληρώσει και γίνει πεντάδα μετα το σεισμό… το επόμενο βήμα είναι πολεμικό γεγονός!
Μία λούπα μπορεί να αποσυντονιστεί,,,, άσχημη λέξη αυτή… μία λούπα μπορεί να επαναπρογραμματιστεί… με άλλου είδους θυσία… σαν να λέμε ότι θυσιάζουμε την κόρη για να μην θυμώσει το ηφαίστειο…. Και έτσι να έχουμε τρομοκρατική επίθεση συνήθως στημένη false flag!

Ανάλογα ποιος θεός Έχει αναλάβει στην ώρα, στην ημέρα, στη βδομάδα, στο μήνα, στο χρόνο που παίζεται η μπάλα… ανάλογα πια απο τις κρυφές ομαδούλες είναι ανακατεμένη και αν έχει καταφέρει οι αντίπαλες ομαδούλες να μην τους έχουν πάρει χαμπάρι!

Τα Έχουμε ξαναπεί αλλά τα βάζουμε για να υπάρχει μία κατανόηση όσο μπορούμε από τους αναγνώστες μας…. κάποιος που μόλις μας διαβάζει θα πει Τι βλακείες Θεέ μου…. αλλά Ας δούμε τις εξελίξεις από τις λούπες πόσες φορές είναι άκυρες και πόσες φορές πέφτουν μέσα σε ένα μέλλον που Υποτίθεται δεν θα έπρεπε να γνωρίζει κανείς!


Stranger….

Σαν Υστερόγραφο να πούμε μερικές κουβέντες για να προλάβω μερικούς οι οποίοι δεν θέλουν να περνάνε κάτω από την επιφάνεια…. μετά την εγκαθίδρυση του τρομπέτα σαν τον βασιλιά του κόσμου επειδή ο τρομπέτας ανήκει σε άλλη σέκτα από ότι ο Μαυρουκος ο ομπάμιας… Άλλαξαν πολύ στην κωδικη τους διαδικασία……. Άλλαξαν τα δεδομένα…. Άλλαξαν τα τοτέμ τους θα μπορούσαμε να πούμε!

Το έχουμε αναλύσει και αυτό και μάλιστα είχαμε υποσχεθεί ότι σύντομα και ο νέος κώδικας θα σπαστεί… και έτσι στη συνέχεια αρχίσαμε να βρίσκουμε… Όλως περιέργως…. γεγονότα του μέλλοντος ξανά!!!!.

Αναρωτιέμαι Ποιοι από σας έχετε παρατηρήσει ότι το “κύμα”… θες να το πούμε “παράθυρο”… εμείς το λέμε λούπα…. των καταστροφών με αεροπλάνα…. έχει μειωθεί δραματικά σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια…. από τότε δηλαδή που είχαμε το εξαφανισμένο αεροπλάνο….. και μετά μία σειρά από τραγικά ατυχήματα με αεροπλάνα…!

Πώς και συμβαίνει αυτό… αν θυμηθείτε λίγο μέσα σας θα δείτε ότι το είχατε συνηθίσει σαν πληροφορία του πεδιου Να ακούτε συχνά για μία τέτοια καταστροφή!… Τώρα ακούμε μεν συχνά αλλά για μικρά αεροπλάνα…. για ελικόπτερα… και συνήθως για πολεμικά!… συνήθως για πολεμικά!

Ίσως να είναι και αυτός Ένας τρόπος η συνείδηση είτε να μας προειδοποιεί….ειτε με αυτό τον τρόπο αυτή που συντονίζουν τα ραδιοφωνάκια του μυαλου μας…. να μας επιβάλουν την ιδέα δημιουργίας του άμεσου μέλλοντος μας!

Ξανα stranger ..ετσι για να γουσταρω…!

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours