Ένας Ρώσος εξαπάτησε τον θάνατο με τρόπο θαυμαστό, την ημέρα μάλιστα των γενεθλίων του.

Και αυτό γιατί αποφάσισε να μην πετάξει με το αεροπλάνο της Saratov Airlines που συνετρίβη κοντά στην Μόσχα σήμερα.

Ο 
Μαξίμ Κολομέιτσεφ, λέει ότι πάγωσε όλο του σώμα όταν άκουσε τα νέα για την συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους.

Ο κτηματομεσίτης στο επάγγελμα, Μαξίμ, είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στο σπίτι του με το αεροσκάφος της Saratov Airlines, ένα σχετικά καινούργιο αεροσκάφος Antonov An-148 αλλά μια ασήμαντη σειρά γεγονότων τον οδήγησε να αλλάξει τα σχέδιά του - και έτσι σώθηκε.

Ο Μαξίμ, ο οποίος γεννήθηκε στη ρωσική πόλη του Όρσκ, εκεί όπου είχε προορισμό η πτήση Saratov Airlines, ζει στο Σότσι της Ρωσίας και αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά του με την οικογένεια του και τους φίλους του στη γενέτειρά του και να κλείσει μια θέση στην αδικοχαμένη πτήση.

Είχε αγοράσει μάλιστα με τη σύντροφό του  και ένα αμάξι που θα τον περίμενε στο αεροδρόμιο του Όρσκ. Ωστόσο, μόλις δύο εβδομάδες πριν από την πτήση, η εταιρεία που αγόραζε το αυτοκίνητο τον ενημέρωσε ότι η παράδοση του αμαξιού θα καθυστερούσε, οδηγώντας τον να ακυρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια.

Ο αρκετά τυχερός άνδρας άκουσε για πρώτη φορά τι συνέβη σχετικά με τη συντριβή από το φίλο του, ο οποίος θα τον συναντούσε στο αεροδρόμιο του Όρσκ.

"Δεν τον πίστεψα στην αρχή. Νόμιζα ότι ήταν ένας μακάβριος τρόπος να μου πει «χρόνια πολλά», δήλωσε ο Κολομέιτσεφ, σκεπτόμενος ότι ο φίλος του έκανε πλάκα.

«Τώρα, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι», παραδέχτηκε, προσθέτοντας ότι ένα «ρίγος διαπέρασε την σπονδυλική του στήλη» μόλις συνειδητοποίησε ότι τα νέα της συντριβής ήταν πραγματικά.

"Αυτό είναι πραγματικά φρικτό. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα συνέβαινε εάν κάποιος από τους αγαπημένους μου ήταν σε αυτό το αεροπλάνο ", είπε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RT.

Βαθιά συγκινημένος μετέφερε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των θυμάτων της αεροπορικής αυτής τραγωδίας.
Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί στο σημείο συντριβής δύο σώματα επιβατών, το μαύρο κουτί της πτήσης και τμήματα της ατράκτου με την αιτία της τραγωδίας να παραμένει επί του παρόντος άγνωστη.rt.com
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours