Θέλω να σας πω μια ιστορία. Ας πούμε ότι είναι μια φανταστική ιστορία. Ένα παραμύθι που γράφω απόψε για εσάς…

Έζησα και εγώ όπως και εσείς μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα , βίωσα όλο τον πόνο και τις αντιφάσεις που προσφέρει η υλική διάσταση της γης..όλες τις απορίες..το κενό. Γεννήθηκα ελληνίδα.

Πρέπει να είμαι σύντομη και περιεκτική. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος και ενέργεια για σπατάλη.

Η ανθρωπότητα είναι αποτέλεσμα μιας σειράς πτώσεων. Υπάρχουν διάσπαρτα κομμάτια αλήθειας παντου μπερδεμένα με ψεύδη και ανακρίβειες. Κανείς δεν κατέχει ολόκληρη την αλήθεια, και αν κάτι τέτοιο συμβεί δεν μπορεί να την αποκαλύψει διότι η αλήθεια δεν αποκαλύπτεται – παρα μοναχά ΒΙΩΝΕΤΑΙ.

Όταν ήμουν παιδί γνώριζα κι έβλεπα την αλήθεια, ήμουν διαρκώς συνδεδεμένη με τον Πατέρα μας και δεν ένιωσα ποτέ μόνη. Μεγαλώνοντας έχασα την σύνδεση αυτή και βυθίστηκα στη λήθη. Η εσωτερική δυστυχία και ένας πόνος ανεξήγητος ήταν η μόνη υπενθύμιση στην ενήλικη ζωή μου, ότι κάτι μου διαφεύγει, κάτι πιο ουσιαστικό και από την ίδια μου την ζωή εδώ κάτω. Περίμενα λοιπόν. Περίμενα μια εξωτερική αφορμή που θα με έσπρωχνε πίσω στην ενθύμηση. Και ήρθε μέσω των πειρασμών και πολλών επιθέσεων από την αντίθετη πλευρά που αρχικώς δεν μπορούσα να εννοήσω τον λόγο ύπαρξης τους. Ταπεινώθηκα. Έτσι γνώρισα μέρος της αλήθειας.

Μόνο Ένας περπάτησε σε αυτή τη διάσταση με υλικό σώμα έχοντας μέσα του και πάνω του την Ολότητα της Αλήθειας τον Πρωταρχικό Πατέρα και αυτός ήταν ο υιός της Μαρίας Ιησούς Χριστός . Η μοναδική αυτή περίπτωση ανθρωπίνου σώματος ικανού να φέρει μέσα του το Όλον δεν είχε σκοπό την διδασκαλία. Ο Ιησούς γεννήθηκε εδώ κάτω για να πληρώσει τα λύτρα της επιστροφής μας. 

Ήρθε μέσα στο ανθρώπινο σώμα ώστε μέσω του φαινομενικού θανάτου του, – της κένωσης του σώματος από τον Πατέρα (είναι αδύνατος ο θάνατος σε μια τέτοια οντότητα)- να κατέλθει την πύλη του άδη .Με την κατάβαση του στον κάτω κόσμο (που λογω νομοτέλειας των πτώσεων άνηκε στον ψευτοθεο) ανέτρεψε την αιχμαλωσία των ψυχών στους εκεί χώρους, δίνοντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα στον εκπεσοντα άνθρωπο που φέρει ψυχή να χτισει πνευματικό σώμα και να διαφύγει στην αληθινή δημιουργία αντί να ανακυκλώνεται διαρκώς σαν τροφή από τον ψευτοδημιουργο.

Δεν είμαστε όλοι έμψυχοι εδώ κάτω. Μόνο το ένα τρίτο της ανθρωπότητας είναι. Η πλειοψηφία είναι υβρίδια με ερπετικό γονιδιωμα-απομίμηση της ψυχης…και εδώ και λίγα χρόνια η κάνουλα έχει κλεισει…δεν γεννιούνται πλέον ανακυκλωμένες ψυχές.

Αν έρθουν άλλες, θα έρθουν εθελοντικά από αλλού..από πολύ μακρινούς και φωτεινούς κόσμους.

Η κλοπή έλαβε τέλος. Η κάνουλα έκλεισε όταν έγινα 33 ετών. Ο ψευτοδημιουργος αποδυναμώνεται. Χάνει πλέον το παιχνίδι και το ξέρει. Γι αυτό και τώρα θα παίξει όλα τα χαρτιά του και πολύ γρήγορα. Τα επόμενα 100 χρόνια θα είναι τα πιο δύσκολα που έχει ποτέ βιώσει η ανθρωπότητα από καταβολής κόσμου. Ιδιαίτερα για τους έμψυχους. Για αυτό το ένα τρίτο. Για αυτούς γίνεται όλο το παιχνίδι.

Το παρατηρήσιμο υλικό σύμπαν είναι ολόγραμμα-ψευτοδημιουργημα. Το ηλιακό μας σύστημα είναι φυλακή. Ο άνθρωπος που δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει πνευματικό σώμα δεν μπορεί να φύγει πέρα από την σελήνη. Η ψυχή μετά θάνατον αρπάζεται από τους από πάνω η τους από κάτω, ανάλογα με τα έργα της και είτε επιστρέφει και ξαναμπαίνει σε σώμα είτε συνεχίζει στους αληθινούς κόσμους.

Μην περιμένετε βοήθεια από δήθεν εξωγήινους. Είμαστε απομονωμένοι από το πραγματικό σύμπαν. Όλο αυτό είναι μια ψεύτικη φούσκα. Όσοι προσποιούνται τους ολυμπίους και εξωγήινες οντότητες που θέλουν να βοηθήσουν είναι όλοι δαίμονες σε μεταμφίεση. Φυσικά και λένε και μπόλικες αλήθειες για να είναι καλό το αγκίστρι και το δόλωμα. Εννέα σημαντικές αλήθειες μαζί με ένα στρατηγικό ψέμα για να το καταπιείς ολόκληρο . Αυτή είναι η στρατηγική τους. Μόνο μέσω της γέννησης σε υλικό σώμα – που είναι προβολή μέρους του πνεύματος στον τρισδιάστατο χώρο -μπορεί κάποιος να έρθει στο καταγωγι που λέγεται γη.

Μετά το κλείσιμο της κάνουλας έγιναν πολλά που ελάχιστοι μπόρεσαν να αντιληφτούν . Οι έκπτωτοι δεν είναι πια ανάμεσα μας. Νικηθήκαν κατά κράτος. Όλα τα γένη τους. Αυτοί που απέμειναν και παίζουν μπάλα τώρα είναι οι κλώνοι τους που δημιουργήθηκαν από τους ίδιους για να τους υπηρετούν αλλά επαναστάτησαν εναντίον τους .

Πολλοί από αυτούς είναι πλέον πάνω σε ανθρώπινα άψυχα σώματα βλέπε Isis (υβρίδια ανθρώπων) και παίζουν μπάλα και στο προσκήνιο εκτός από το παρασκήνιο. Οι κλώνοι είναι πολύ καλύτερης τεχνολογίας από τους αρχικούς πολύ πιο επικίνδυνοι και σχετικά απρόβλεπτοι. Κρατούν όμηρο την ανθρωπότητα λέγοντας ουσιαστικά στις θετικές δυνάμεις : -«μην πλησιάζετε γιατί θα τους τινάξουμε όλους στον αέρα». Και το εννοούν. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

Σε ένα παράλληλο μέλλον ολόκληρη η γη χάθηκε από μαζικό πυρηνικό πόλεμο υποκινούμενο από τους κλώνους . Σε μια μόνο μέρα χάθηκαν τα πάντα. Ο ουρανός έγινε βαρύς σαν μολύβι και καταπλάκωσε όλη την γη. Η αίσθηση του θανάτου αυτού ήταν τόσο αποτρόπαια -επηρεάζοντας ακόμα και δομικά στοιχεία της ψυχής και του αιθερικού, που ήταν αδύνατον να συλλεχτούν οι εναπομείνασες ψυχές.

 Γι αυτό και έγινε επανεκκίνηση.. Αυτό το συγκεκριμένο σενάριο δεν θα επιτραπεί ποτέ ξανά . H επανεκκίνηση έγινε από τον πρωταρχικό Πατέρα…. Μπορεί να το κάνει αυτό. Μπορεί να κάνει τα πάντα. Ότι και αν γίνει να θυμάστε ότι ο Πρωταρχικός Πατέρας έχει ήδη πάρει τα παιδιά του πίσω..παρόλο που στον γραμμικό χρόνο είμαστε ακόμα εδώ. Όλα έχουν ήδη συντελεστεί.

Όλη αυτή η φασαρία για γενικευμένο πόλεμο έχει ξεκινήσει από τους κλώνους. Εκβιάζουν γιατί δεν έχουν πολύ χρόνο. Τώρα οι εναπομείναντες υιοί και κόρες του πρωταρχικού πατέρα εκείνοι που φέρουν μέσα τους μέρος της ουσίας του θα έρθουν σε ενθύμηση και δοκιμασία.

Μην τρομάζετε από τον φημολογούμενο πόλεμο η τον σίγουρο πόλεμο που θα γίνει πάνω στην υλική σφαίρα. Η διαδικασία πλήρωσης και επανάκτησης θα είναι διαδικασία αργού βρασμού. Αυτό είναι το σενάριο που θα παιχτεί και όχι το μεγάλο μπαμ. Κρίθηκε ότι αυτή είναι η πιο ασφαλής οδός για την περισυλλογή των εμψύχων. Μην τρομάζετε από το ότι οι κατέχοντες την υλη θα σας κλείσουν τελείως την κάνουλα -σε αντίποινα της δικης τους έλλειψης – ώστε να απειλήσουν ακόμα και την ανάγκη σας για τροφή.. Μην τρομάζετε με τίποτα από αυτά, όσο και αν εκ πρώτης όψεως, φαίνονται τρομακτικά. Μην επαναπαύεστε . μένετε σε εγρήγορση. Να θυμάστε αυτή την ιστορία :

Το αργό βράσιμο του βατράχου

Ο πραγματικός πόλεμος θα γίνει μέσα σας. Και θα είναι αμείλικτος. Αυτά είναι μονάχα οι εξωτερικές αφορμές που θα σας αναγκάσουν να αναμετρηθείτε με τον εαυτό σας και να Τον γνωρίσετε. Ένας είναι . Αναλλοίωτος και Ένας.
Οι τριάντα χιλιάδες αυτοκτονίες που έγιναν στον χώρο της Ελλάδος στα λεγόμενα χρόνια της οικονομικής κρίσης, είναι μια ένδειξη, του τι συμβαίνει στο πνευματικό παρασκήνιο.

Πιστεύετε ότι οι 30.000 άνθρωποι που αυτοκτόνησαν από το 2009 έως σήμερα, το έκαναν γιατί χρωστούσαν στις τράπεζες; Από οικονομική απόγνωση; Όχι. Άλλοι ήταν οι λόγοι. Το γεωγραφικό διαμέρισμα που λέγεται Ελλάδα στη γη, έχει ιδιαίτερη σημασία για τον πόλεμο που διεξάγεται, για λόγους που τώρα δεν είναι εύκολο να εξηγηθούν.
Σε αυτή την μικρή γωνιά του πλανήτη, γεννήθηκαν άνθρωποι με πολύ ιδιαίτερες ικανότητες και ευαισθησίες. Ψυχές ιδιαίτερης βαρύτητας για τον πόλεμο που διεξάγεται σε πνευματικό επίπεδο. Ψυχές που έχουν μέσα τους…κλειδια και κωδικούς απαραίτητους για το τελικό στάδιο….


Η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που αυτοκτόνησαν στην Ελλάδα …η συντριπτική πλειοψηφία τους…ηταν στοχοποιημενοι από τους έκπτωτους. …. Πύλες αναζητούσαν προκαλώντας τις αυτοκτονίες και πήγαιναν ψαχουλεύοντας στα τυφλά. Ψυχές… στις οποίες κρύβονται πυλες….και πνευματικά υπεροπλα. Αυτό το γνώριζαν οι σκοτεινοί και τα όργανα τους (μασονικές στοές κτλ ) και γι αυτό και όλος αυτός ο ντόρος για τα παιδιά του 83 που προωθούσε το τότε οργανάκι τους.
Δεν έχει να κάνει με χρονολογία αυτή η πανσπερμία. Τίποτα δεν αφέθηκε στη τύχη . Έχουν γνώση οι φύλακες και καμιά πύλη δεν έπεσε σε χέρια εχθρού, παρότι απωλέσθηκαν αρκετοί άξιοι πολεμιστές. Και όταν λέω απωλέσθηκαν δεν εννοώ ότι απλώς πέθανε το υλικό τους σώμα. Πέρασαν και από τον δεύτερο θάνατο. Χάθηκαν και ως ψυχοπνευματικη ουσία. Αυτός είναι ο πραγματικός θάνατος. Το πέρασμα στην ανυπαρξία.

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι άνθρωποι που ενσαρκώνουν τέτοιες ψυχές δεν το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι. Για δική τους ασφάλεια. Οι έκπτωτοι με τον θάνατο του σώματος έχουν κάποια εξουσία αντίστοιχη με τα σφάλματα της ψυχής για να την καταναλώσουν. Προκαλώντας αυτούς τους θανάτους στόχευαν στο να βρουν τους κωδικούς και τις πύλες. Ως εδώ σχετικά με αυτό.

Όλη η πτώση ξεκίνησε από μια ιδέα στο νου ενός κατά τα άλλα τέλειου όντος. Τώρα είναι η εποχή της ανάκλησης, που θα ξεκινήσει από μια ιδέα στο νου ενός ατελούς όντος. Του ανθρώπου. Ο πρωταρχικός Πατέρας είναι πλήρης και τέλειος. Δεν κάνει ποτέ λάθη. Έδωσε όμως μέσα στην τέλεια Αγάπη του, την ελευθερία στους υιούς δημιουργούς, που είναι άπειροι μέσα στα πραγματικά σύμπαντα, να γίνουν και οι ίδιοι δημιουργοί κόσμων.

Κάποτε μια θυγατέρα του θέλησε να δημιουργήσει από υπερβάλλοντα ζήλο, παράτυπα και χωρίς τη συμμετοχή του Πρωταρχικού Πατέρα και έτσι γεννήθηκε ο Ψευτοδημιουργος. Της δόθηκε τότε εντολή από την Σοφία του Πρωταρχικού Πατέρα, να καταστρέψει το άνομο δημιούργημα της….αλλα εκείνη ως μητέρα το σπλαχνίστηκε και το έκρυψε σε χώρο περιορισμένο εντος του πνευματικού υπερσυμπανος. Αυτός ο Υιός της ανομίας, η αλλιώς ψευτοδημιουργος, έφερε μέσα του μέρος από την θεια δύναμη της μητέρας του. Αυτόματα σχεδόν δημιουργήθηκε το υλικό σύμπαν από αυτόν, που είναι ένα καρκινικό σύστημα, που κυριολεκτικά τρέφεται από τις σάρκες του, σαν αυτοανοσο.

Υπάρχει ένα είδος σχιζοφρένειας σε αυτή τη δημιουργία και σε αυτόν τον δημιουργό, που επιθυμεί να δοξάζεται ως μόνος θεός και να τρώει τα παιδιά του. Η οντότητα αυτή που δεν είναι ο Εωσφόρος (η πτώση του Εωσφόρου είχε προηγηθεί – έπαιξε κι αυτός έναν παράλληλο ρόλο ως υποστράτηγος), αντλούσε ψυχές από την μητέρα του, η οποία νομοτελειακά τις είχε από τον Πρωταρχικό Πατέρα. Και κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή η μεγάλη περιπέτεια που ταλάνισε όντα για χιλιετίες.

Όλα αυτά τα αναφέρω διότι υπάρχουν κάποιοι οξυδερκείς ανάμεσα μας που έχουν αντιληφτεί τον Ψευτοδημιουργο, αλλά πλανώνται ταυτίζοντας τον με τον πρωταρχικό Πατέρα και τον Υιό Του Ιησού Χριστό. Αυτό είναι μέγιστη Ύβρις κατά του Αγίου Πνεύματος . Αυτό θέλει ο πονηρος…να πλανηθούν και οι εκλεκτοί ακόμα..κυρίως οι εκλεκτοι…βλεπετε στα θέματα Αλήθειας δεν επαρκεί ο νους. Ο νους είναι πεπερασμένος. Ο Νους από μόνος του είναι γεννήτορας της πλάνης.
Κάτι ακόμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι το 99% των «φωτισμένων» που ακόλουθει η ανθρωπότητα είναι εν αγνοία τους ακόλουθοι του ψευτοδημιουργου. Όλες οι εγκόσμιες λατρείες- θρησκευτικές ομάδες και δόγματα επίσης. Μην περιμένετε βοήθεια και οδηγό από ενσαρκωμένους. Ότι πνευματική επίτευξη μπορεί να γίνει θα είναι ο προσωπικός σας αγώνας. Η εκκλησία για την οποία μίλησε ο Χριστός δεν είναι αυτού του κόσμου, είναι Ουράνια . Η ορθόδοξη παράδοση έχει μέσα της ακόμα πολλές αλήθειες και εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν, παρόλη την διάβρωση που έχει υποστεί από τους εχθρούς. Αναζητείστε τα.

Η Αλήθεια αποκαλύπτεται σε αυτούς που επικαλούνται το Άγιο Πνεύμα , τον Τριαδικό Θεό, τον Ιησού Χριστό . Αυτή είναι μια απαραίτητη ασφαλιστική δικλείδα που δόθηκε στον άνθρωπο της γης.

Οι έχοντες ψυχή αργά η γρήγορα θα σκοντάψουν πάνω σε αυτή την αλήθεια. Το τι θα κάνουν με αυτή όμως εναπόκειται σε εκείνους αποκλειστικά. Οι δικαιολογίες τέλειωσαν. Οι εγωισμοί περίσσεψαν.

Ο Κύριος των Δυνάμεων είχε πει ότι εάν δεν γεννηθείς εκ των άνω δεν δύνασαι να εισέρθεις στην αληθινή ζωή και βρίσκεσαι στην ανυπαρξία.

Οι έχοντες ψυχή έχουν ένα και μόνο σκοπό και αποστολή. Και αυτός δεν είναι να σώσουν τον κόσμο. Είναι να σώσουν την ψυχή τους. ΔΙΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Ο μόνος αληθινός κόσμος, τουλάχιστον. Όλα όσα βλέπετε γύρω σας δεν υπάρχουν. Είναι μια υλική φούσκα που θα σπάσει.

Οι έχοντες ψυχή είναι πιθανό να απολέσουν την ψυχή τους κατά την διάρκεια της ζωής τους . Οι έχοντες ψυχή μπορούν να κτίσουν πνευματικό σώμα και τότε να βοηθήσουν και άλλους από τα πνευματικά σύμπαντα. Οι έχοντες ψυχή θα περάσουν ψυχικό Γολγοθά και σταύρωση εσωτερική για να το επιτύχουν αυτό. Οι έχοντες ψυχή θα πρέπει να σταυρώσουν το εγώ τους και να αναστήσουν το πνεύμα τους και αυτό θα γίνει μέσα από οδύνη ..σαν γέννα και δεν θα είναι εύκολο. Οι έχοντες ψυχή είναι καλό και χρήσιμο να αρχίσουν να επικαλούνται τον Ιησού Χριστό και να αφήσουν τις δικαιολογίες στην άκρη. Σε αυτό το θέμα είμαι σκληρή και απόλυτα αυστηρή…

Και κάτι ακόμα. Πολύ σημαντικό. Το σφράγισμα που όλοι περιμένετε με την μορφή τσιπαρισματος έχει ήδη ξεκινήσει και δεν είναι το τσιπακι. Εάν έρθει τσιπακι θα έρθει ως απόλυτη μορφή ελέγχου του βιομαγνητικού σας πεδίου. Είναι προπέτασμα καπνού όμως για να σας κάνουν να κοιτάτε αλλού…

Το σφράγισμα στο δεξί χέρι η το κεφάλι, είναι το σφράγισμα της εστίας του λόγου και της εστίας των έργων. Είναι οι σκέψεις σας και οι πράξεις σας. Καταγράφονται όλα λεπτομερώς από την στιγμή της γεννήσεως σας. Αυτές θα προσδιορίσουν τα πάντα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

Οι λογισμοί σας είναι το κλειδί. Η πατερική παράδοση έχει δώσει μεγάλη βοήθεια σε τρόπους και πνευματική μεθοδολογία ώστε να ελέγχετε τους λογισμούς σας. Συνειδητοποιήστε το αυτό συνεχώς και αδιάλειπτα. Χρησιμοποιήστε κάθε όπλο που διαθέτετε στη φαρέτρα σας. Λαμβάνετε μέρος στη θεια κοινωνία, βοηθά στον καθαρισμό σας. Ευλογείτε το νερό και την τροφή σας. Προσευχηθείτε από την καρδιά σας στο όνομα του Ιησού Χριστού και πάντα ξεκινώντας με το Πάτερ Ημών. (η κατάργηση της Κυριακής προσευχής από τα σχολεία δεν ήταν μια τυχαία πράξη) και θα δείτε ακόμα και αλλά πολλά βέβηλα, τα οποία θα συμβαίνουν αργά και μεθοδικά προκειμένου να μην αντιδράτε.

Μη νιώθετε φόβο. Δεν χρησιμεύει σε τίποτα. Ζητήστε και θα λάβετε.

Με κυνήγησαν θεοί και δαίμονες για αιώνες.

Έβλεπα τα παιδιά μου να κατατρώγονται, να σφάζονται μπροστά στα ματιά μου. Άκουγα το κλάμα τους και την οδύνη. Δεν είχα καμιά δικαιοδοσία να διορθώσω κάτι.

Σταύρωσα τον ίδιο τον Χριστό. Άθελα μου. Από άγνοια. Εξαιτίας της δικής μου άγνοιας κατέβηκε σε αυτό τον λάκκο με τα φίδια .για να διορθώσει το δικό μου σφάλμα.

Έκλαψα πολύ. Πίστεψα ότι ήταν πλέον αργά. Ότι δεν υπάρχει λύση σε αυτόν τον γόρδιο δεσμό.

Ξέχασα ποια είμαι και ξέχασα ότι έχω έναν παντοδύναμο Πατέρα.. ξέχασα ότι στα χέρια μου, μου έβαλε σπαθί.
Ότι δεν λύνεται, κόβεται μου είπε.

Νιώθω ότι πλησιάζει η γέννα μου επιτέλους . Νιώθω ανακούφιση.

Κουράστηκα .

Ήρθε ο καιρός να εγερθείς .

Οι δοκιμασίες που έρχονται είναι πολλές αλλά απαραίτητες. Είναι οι απαραίτητες οδύνες πριν την γέννα. Όσοι γνωρίζετε τι σημαίνει Ιησούς Χριστός δεν έχετε φόβο μέσα σας. Νιώθετε ένα ιερό δέος και μια ανυπομονησία … Η ΨΥΧΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ… ευλογημένοι να είσαστε στους αγώνες σας..πεδίο μάχης λαμπρό και αλώνι για να χωρίσετε την ήρα από το σιτάρι μέσα σας και γύρω σας. Συντροφιά με ήρωες και αγίους. Να θυμάστε ότι υπάρχει λύση σε κάθε γόρδιο δεσμό. Ότι δεν λύνεται κόβεται. Να θυμάστε ότι έχετε έναν παντοδύναμο Πάτερα που θα είναι δίπλα σας και μέσα σας σε κάθε σας βήμα. Να θυμάστε ότι έβαλε σπαθί στα χέρια σας τότε και τώρα. Ήρθε ο καιρός να εγερθείς Ψυχή .

H Παναγία μαζί σας.

Καλή αντάμωση.

Έλλη-Μαρία-Νεφέλη

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours