..και έτσι μας κάνουν ότι θέλουν, ότι ώρα θέλουν, βάζοντας απλά και μόνο την πρώτη στο κιβώτιο ταχυτήτων των εξελίξεων.

4 σεισμοί σε ένα βράδυ…πάλι χτυπάει το ξυπνητήρι και πάλι όμως θα το κλείσουμε…

Κάποιοι το ακούν...κάποιοι όχι, κάποιοι ξυπνάνε για λίγο αλλά από την πολύ τους τη νύστα δεν αντέχουν και ξανακοιμούνται.

Ακούς για επιστρατεύσεις, για πόλεμο, για εισβολή της Τουρκίας στο Αιγαίο, ο κάθε ένας μεταφέρει την πληροφορία μη φιλτράροντάς τη πριν τη μεταφέρει, απλά την αναφέρει…αναφέρει ότι δει ή ότι διαβάσει κάπου κάπως πρόχειρα.

Δεν είμαστε μόνο ότι τρώμε, έτσι έχει επικρατήσει στην γαστρονομία, πλέον είμαστε ότι βλέπουμε, ότι ακούμε ή ότι διαβάζουμε…. δεξιά και αριστερά.

Συγχρονιζόμαστε με άπειρες πληροφορίες καθημερινά δίχως να τις φιλτράρουμε και αυτό είναι το μειονέκτημα που εκμεταλλεύεται ο εχθρός.

Η εβδομάδα μας, οι μέρες και ο χρόνος μας γενικά είναι συγχρονισμένα με χίλια δυο πράγματα, κάτι που μας εμποδίζει να συγχρονιστούμε όχι με τις εξελίξεις, αλλά με το ξυπνητήρι που βαράει επίμονα από το καλοκαίρι του 2015.

Μοιάζουμε με κινητές συσκευές που περιφερόμαστε καθημερνά και συνδεόμαστε με τα wi fi της εποχής μας. Με το Wi-Fi της 5ημερης δουλειάς, της διήμερης διασκέδασης, το πολιτικό ασύρματο δίκτυο, το αθλητικό οπαδικό και άλλα πολλά μικρά και καθημερινά δίκτυα, που είναι η αιτία να συγχρονιζόμαστε μεταξύ μας κάτω από ένα κοινό πέπλο ύπνωσης και πλήρης αδιαφορίας για το τι γίνετε γύρω μας και ειδικότερα τα αίτια που αυτό γίνετε γύρω μας.

Μέσα από αυτόν τον συγχρονισμό, που κουράστηκαν πολύ κάποιοι για να τον επιβάλλουν, ρέουν οι πληροφορίες…εγκαθίστανται οι ξενιστές. Ο συγχρονισμός με μια άλλη πραγματικότητα, σε ημέρες προ κρίσης, με τη σκέψη ότι όλα θα φτιάξουν, ότι θα ξεπεραστεί η κακή οικονομική και πολιτική συγκυρία, ότι θα βγούμε στις αγορές κλπ., είναι ο απόλυτος συγχρονισμός με την αυταπάτη που συντηρεί και επιδεινώνει την κατάσταση.

Και πολλοί γαντζώνονται σε αυτό το συγχρονισμό από φόβο, μη θέλοντας να σκεφτούν τι θα συμβεί παραπέρα, όμως δεν δουλεύει έτσι. Καθόλου…

Το πρόβλημα είναι ότι είμαστε με λάθος πράγματα συγχρονισμένοι ακριβώς στην πιο ακατάλληλη ώρα.

Από εδώ είχες διαβάσει για το 22 του προηγούμενου μήνα κάτι που πραγματοποιήθηκε μερικές ημέρες μετά, στο επεισόδιο των Ιμίων..... συνέβη,όπως συμβαίνουν και άλλα διάφορα που λέγονται από αυτή την ενότητα.

Δεν έχουμε το αλάνθαστο αλίμονο,  αλλά η πραγματικότητα προσεγγίζεται όσο γίνεται πιο ρεαλιστικά και μεταδίδεται όσο γίνεται πιο ανώδυνα για τη σκέψη του άλλου.

Στις 13.2 μας συντόνισαν με ένα θερμό επεισόδιο, όπου κάτω υπό άλλες συνθήκες αυτή τη στιγμή θα ήμασταν με στρατιωτικό εξοπλισμό 
σε κάποιο ύψωμα, υποψήφιοι προς σφαγή. 

Όμως κάτι τέτοιο δε συνέβη...

Και θυμάσαι, είπαμε την ίδια ημέρα ότι όσο βρίσκεται στο τιμόνι της εξουσίας ο κ.κ. Ερντογάν και όσο οι γεωπολιτικές συνθήκες στη Συρία απαγορεύουν ξέφρενους λεονταρισμούς, τα πράγματα θα περιφέρονται μέχρι το θερμό επεισόδιο.

Είναι προσωπική μου εκτίμηση, δε σε παίρνω στο λαιμό μου, νομίζω ότι του την έχουν στήσει δημοκρατικά, από κοινού οι μεγάλες δυνάμεις, μέσα στο γεωπολιτικό ναρκοπέδιο της Συρίας, με σκοπό να τον κατηγορήσουν μετέπειτα για πιθανά εγκλήματα πολέμου, εκτός αλλά και εντός Τουρκίας, μια περίπτωση Καντάφι δηλαδή, ίδια ταινία, πιθανός με ένα διαφορετικό "the end".

Όποτε, όσοι επιθυμούν φυσικά, μπορούν να νιώθουν cool, γιατί τέτοια επεισόδια δημιουργούν φόβο, και αν πολλές συσκευές από εμάς συντονιστούμε στη δόνηση του φόβου, δημιουργούμε έλξη.

Να έχουμε επίγνωση του τι γίνεται, φυσικά  ναι και να είμαστε σε εγρήγορση…αλλά όσο γίνεται, δίχως φόβο,αλλά συνειδητοποιημένοι...και ξέρω ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, αλλά πρέπει.

Και αυτό, επειδή το απρόσωπο δίχως συναισθήματα σύστημα, που δια μέσου αυτού ελέγχονται τα πάντα γύρω μας, το αντιλαμβάνεται και είμαστε κάπως εκτεθειμένοι.
Αντιλαμβάνεται το υπερβολικό αίσθημα του φόβου, όπως επίσης αντιλαμβάνεται το υψηλό αίσθημα αδιαφορίας.

Αυτό δε λέγεται για να προκαλέσει φόβο, αλλά για να αλλάξει η συχνότητα συντονισμού που μας οδήγησε σε αυτό το χάλι και να δούμε που μπορούμε να είμαστε συνειδησιακά ασφαλείς και ενήμεροι και να μην μας παραπλανούν τα διάφορα κακόβουλα κανάλια συντονισμού του εχθρού.

Άρα και σύμφωνα με τα παραπάνω, όλα είναι θέμα συντονισμού.

Και δεν νομίζω ότι όσοι συντονιστούν με το κατανυκτικό κλίμα των ημερών, είναι ηλίθιοι και εμείς έξυπνοι. Αυτοί άρρωστοι και εμείς υγιείς. Το αντίστροφο…

Το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος, το 2018.

Τον Ιούνιο του 2018, κλείνουμε τρία χρονιά από τότε που κατέβασαν ρολά οι τράπεζες, εκείνο το βράδυ της Παρασκευής του Ιουνίου του 2015…

Στις 26 Ιουνίου, θα είμαστε 1096 ημέρες μετά…

Οπότε προηγούνται αλλά της επιστράτευσης, ίσως πιο δύσκολα από αυτήν και θα μας βρουν συγχρονισμένους με καρναβάλια, καλοκαιρινά φεστιβάλ και παρελάσεις υπερηφάνειας.

Μετρώντας επίσης το χρόνο από το 2015, το 6 το συναντάμε στο 2021 και το 9 στο 2024.

1821,1921,2021…

Και σίγουρα κάπου θα έχει ακούσει και για το 2024.

Από ότι κατάλαβες ο χρόνος είναι κάτι πολύ πολύ σημαντικό. Ίσως να μην το έχουμε συνειδητοποιήσει, αλλά μάς ελέγχουν μέσω του χρόνου.


Εφόσον και εάν ισχύει: χρόνος=χρήμα

Τότε...... αυτός που ελέγχει το χρόνο=αυτός που ελέγχει το χρήμα.

Για αυτό κινούμαστε στους ξέφρενους ρυθμούς της καθημερινότητας, κάτι που μας τρελαίνει και με τη σειρά μας τρελαίνουμε και τη νέα γενιά, αγχώνοντας τη για το μέλλον(χρόνος)..οδηγώντας τη στην κατάθλιψη, δημιουργώντας έτσι μια μελλοντική καταθλιπτική προβληματική κοινωνία.

Το κύριο μέσο ελέγχου μιας κοινωνίας, πάνω και από το χρήμα, πιθανός να είναι ο χρόνος.

Είναι ο χρόνος που δεν έχουμε για να σκεφτούμε..... για να χαρούμε, για να λυπηθούμε, για να ξεσπάσουμε, για να αγαπήσουμε και να μας αγαπήσουν… χρόνος για να αναζητήσουμε την αλήθεια, χρόνος για να ελευθερωθούμε…να συντονιστούμε στις δονήσεις της εκκλησίας και των Αγίων της πίστης μας...για να ανταπεξέλθουμε σε αυτά που μας ετοιμάζουν στον κατάλληλο χρόνο και χώρο.

Δεν υπάρχει χρόνος για αυτά, δεν προλαβαίνουμε, κυλάει ο χρόνος άλλες είναι οι προτεραιότητες μας…..λέμε.

Το χρόνο όμως που χάσαμε ή σπαταλήσαμε στη πορεία θα τον αναπληρώσουμε, αυτό είναι βέβαιο.
code1356

call me Rick  

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours