Θα φάμε πρώτα γερό..... ταρακούνημα πριν μας έρθουν τα φύλλα.

Και αυτό πολλοί καταλαβαίνουμε γιατί θα συμβεί. Για κάποιους που πιθανός να μην το καταλαβαίνουν και υπάρχουν αρκετοί διπλανοί μας που δεν…………να τους πούμε ότι αυτό το ταρακούνημα συμβαίνει για να μην οδηγηθούμε στην κατάσταση που θα εκδοθούν τα φύλλα.

Όταν κάποιος δεν μπορεί να ξυπνήσει με τα λόγια, πάμε στο κρεβάτι του και τον "σκουντάμε επίμονα" μέχρι να ξυπνήσει.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει πολύ συχνά στην περίπτωση που κάποιος είναι υπναράς και δεν μπορεί να σηκωθεί από το ζεστό και βαρύ πάπλωμα της καθημερινότητας.

Δεν είναι δυνατόν να είμαστε ένα βήμα πριν από τον πόλεμο με το γείτονα και εμείς να επιμένουμε να ασχολούμαστε με το ξεφάντωμα, τα καρναβάλια και να πετάμε χαρταετό.

Ωραία όλα αυτά αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του, στο χρόνο του.

Και σε τόσο κακό timing που βρίσκεται η χώρα, πολλοί δείχνουν να ζουν σε άλλο γαλαξία, πολύ μακρινό από το δικό μας, πολύ και μακριά από την πραγματικότητα και αυτό είναι κρίσιμο για το μετά...όλοι είμαστε υπεύθυνοι για το μετά.

Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επανέλθει κάποιος στην πραγματικότητα, πέρα από το σκούντηγμα στο κρεβάτι.


Το ίδιο ισχύει και για το γείτονα.. αυτός έχει το αμερικάνικο ξυπνητήρι.

Πάμε ανάποδα από σήμερα και μέχρι αύριο βράδυ.

Και κάτι τελευταίο για σκέψη στον ελεύθερο σου χρόνο…

Τι είχε συμβεί 9 ημέρες πριν το επεισόδιο στα Ίμια; Θυμήσου και θα καταλάβεις σε τι ποσοστό είναι εγκλωβισμένη η χώρα μας.

Όμως ο παράγοντας που κατευθύνει τις εξελίξεις στη χώρα μας και στη γείτονα, είναι άλλος και όχι αυτοί που έχουν σχεδιάσει για.... κάθε αντίδραση μας και έναν εκβιασμό.
code725
call me Rick......
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours