Παρακάτω είναι μερικά βίντεο από το παιχνίδι “Asia’s got talent” και όπως θα δεις, συμβαίνουν πολύ παράξενα πράματα.

Πράγματα που σε κάποια σημεία ξεπερνούν τα συνηθισμένα και πολυπαιγμένα τρικ και πάνε τη μαγεία σε άλλο επίπεδο.

Ασχέτως του concept, που είναι καλά δουλεμένο και προσεγμένο, ασχέτως τoυ 
Ring Girl...της sacred Riana όπως ονομάζεται και που παίζει πολύ ωραία το ρόλο του, γίνεται αντιληπτό ότι μάλλον δεν αρκούν όλα αυτά για να αποσπάσει τις κριτικές που θέλει και έτσι  χρησιμοποιεί και άλλες "δυνάμεις" .."χαρισματικές", για να εντυπωσιάσει το κοινό του.

Είναι οι ίδιες δυνάμεις που χρησιμοποιούν τακτικά εκεί στην Ασία και δεν είναι κάτι το κρυφό για την "ιερή" Ανατολή, είναι οι ίδιες δυνάμεις που χρησιμοποιούν πολλοί στη Δύση για να έχουν πρόσβαση στην επιτυχία, στη δόξα και στο χρήμα.

Η μαγεία πάντα μάγευε το κοινό, σε κάθε πολιτισμό, όλες τις εποχές, σε όλες της τις μορφές…. και έχει πολλές, έτσι και τώρα μαγεύει και στο δικό μας πολιτισμό.

Στα επεισόδια του Asia's got Talent, πέρα από το τρομοκρατημένο κοινό και τους κριτές, που μερικά «τρικ» δεν μπορούν να τα εξηγήσουν με τη λογική, εντύπωση προκαλεί κάποιες στιγμές τα ακαταλαβίστικα λόγια που λέει ψιθυριστά.Εντύπωση προκαλεί το τραπέζι που σηκώνεται...η φωτογραφία που καίγεται, η πεντάλφα που εμφανίζεται στο χέρι κ.α

Όσο εντυπωσιακό και αν είναι όμως ένα θέαμα και στην περίπτωση αυτή είναι, καμία φορά δεν είναι αυτό που φαίνεται, το παρασκήνιο είναι πιο σκοτεινό από ένα φαντασμαγορικό σόου.

H κοινωνία μας, επιβραβεύει αν κάποιος κάνει κάτι που δεν μπορεί να κάνει η κοινωνία... δηλαδή οι πολλοί και δεν εξετάζει πρώτα πως μπορεί και το κάνει αυτός ο ένας αυτό που δεν μπορούν να κάνουν οι πολλοί...με ποια ή κάτω από ποια εξουσία κάνει πράγματα που σπάνε το matrix;

Η συνεργασία με αυτό το συνεχές, που κινείται μέσα και από την ύλη, δημιουργεί αργότερα προβλήματα στο υλικό σώμα, το εγκλωβίζει με καταχρήσεις, σκοτώνοντας το αργά.

Για την ιστορία, το κοινό...η κοινωνία την επιβράβευσε, η κοπέλα ήταν η νικητήρια του διαγωνισμού!
call me Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours