Αρχικά,  διαβάζουμε σήμερα ότι θα ξεκινήσει ένα τσουνάμι πλειστηριασμών από την πρωτομαγιά και τα σπίτια τα οποία θα βγoυν στο ηλεκτρονικό σφυρί να είναι συνολικά 16.789!.

Στο στόχαστρο όπως διαβάζουμε μπαίνουν επιχειρήσεις και ιδιώτες με χρέη προς το δημόσιο άνω των 50.000 ευρώ.

Το κυνήγι όσων χρωστούν στην εφορία θα είναι ανελέητο, αφού πέρα από του πλειστηριασμούς θα ενταθούν και οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών.

Έτσι Παράλληλα με τους πλειστηριασμούς θα συνεχιστεί και το τσουνάμι κατασχέσεων των τραπεζικών καταθέσεων. Ενδεικτικά, μέσα στο 2017, πραγματοποιήθηκαν 1.721.911 κατασχέσεις, ουσιαστικά τριπλάσιες από αυτές που έγιναν το 2016.

Στο στόχαστρο μπαίνουν όλοι οι φορολογούμενοι με χρέη άνω των 500 ευρώ. Μάλιστα στην κατηγορία αυτή μπαίνουν πάνω από 1,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι με χρέη ως 50.000, καθώς τα “μικρά” χρέη είναι αυτά που θεωρούνται πιο εύκολα να εισπραχθούν από τις εφορίες οι οποίες κατάσχουν ακόμη και ποσά από το Ταμείο Ανεργίας!


Αυτό σημαίνει "Ψηφιακή Φυλακή", κατάσχω τα πάντα απρόσωπα σε όλους…προτεραιότητα έχει το κράτος έναντι της δικής σου της ζωής.

Η κρατική οντότητα θα πρέπει να κυβερνά εξ αποστάσεως, ηλεκτρονικά, να είναι απρόσωπη δίχως συναίσθημα και να μην συνυπολογίζει τις εκάστοτε συνθήκες της κάθε εποχής.

Φαντάσου ότι ακόμη δεν έχει εφαρμοστεί η πραγματική έννοια της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στη χώρα μας, εκεί που κάθε ελευθερία και προσωπικά ευαίσθητα στοιχεία θα πάνε περίπατο όχι μόνο στη χώρα μας άλλα σε ένα σύνολο χωρών.

Η κάρτα-ταυτότητά του πολίτη που πλησιάζει, είναι ένα εισιτήριο για αυτή τη ψηφιακή απρόσωπη διακυβέρνηση, δίχως όμως επιστροφή.

Φαντάσου ότι η ψηφιακή διακυβέρνηση δεν θα χρειάζεται πολιτικούς και υπουργούς για να εξασκηθεί, νόμοι και τροποποιήσεις θα διορθώνονται ή θα επιβάλλονται ηλεκτρονικά από τις Βρυξέλλες και θα εφαρμόζονται στα υπολογιστικά συστήματα της χωράς μας εξ αποστάσεως.Έτσι απαξιώνοντας το πολιτικό σύστημα, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες (οικονομικές, κοινωνικές), ώστε μόνος του ο πολίτης να ζητήσει την κάθαρση…τη νέα αυτή διακυβέρνηση, όπου θα παρακάμπτει το κράτος και τους πολιτικούς, οι οποίοι θα κυνηγηθούν σφοδρά μπροστά στην οσμή των σκανδάλων που βγαίνουν και θα συνεχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.με πληροφορίες από Newsit
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours