Η αστυνομία του Ντουμπάι κατέγραψε συνολικά 564 ατυχήματα μέσα σε 6 ώρες την Πέμπτη το πρωί, λόγω της πυκνής ομίχλης που έχει σκεπάσει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η Μονάδα Διοίκησης και Ελέγχου του Ντουμπάι δήλωσε ότι καταγράφηκαν πάνω από 3.000 κλήσεις έκτακτης ανάγκης στο διάστημα μεταξύ 6:00 και 12:00 τοπικής ώρας.

Το πιο σοβαρό ατύχημα ήταν όταν 28 οχήματα συγκρουστήκαν μεταξύ τους, λόγω της χαμηλής ορατότητάς και τραυματίζοντας εννέα άτομα.

"Η πυκνή ομίχλη ήταν ο κύριος λόγος ων δυστυχημάτων", δήλωσε ο ταξίαρχος Αλ Μανουρούι, εξηγώντας ότι το ατύχημα προκάλεσε μια τεράστια ουρά στην οδό Emirates Road προς το Αμπού Ντάμπι. Λόγω του ατυχήματος, η αστυνομία του Ντουμπάι μπλόκαρε την κυκλοφορία στην Emirates Road . Οι αστυνομικές περιπολίες εξαπλώθηκαν κατά μήκος του δρόμου για να προειδοποιήσουν τους υπόλοιπους οδηγούς να επιβραδύνουν και να επιτρέψουν στα ασθενοφόρα και στα συνεργεία διάσωσης να περάσουν.

Η ομίχλη εξακολουθεί να κατακλύζει πολλά μέρη της χώρας, δημιουργώντας περιορισμένη ορατότητα για τους οδηγούς.

Στην αρχή της εβδομάδας, μια σύγκρουση φορτηγού προκάλεσε μια καραμπόλα 44 αυτοκινήτων που άφησε πίσω της 22 τραυματίες.Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours