Από σήμερα 21 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, αφού αυτό αποτελεί βασικό προαπαιτούμενο για να πάρει η κυβέρνηση του “παση θυσία στο ευρώ τη “δόση” της των 5,7 δις, η οποία στο σύνολό της θα χρησιμοποιθθεί για να πληρωθούν παλαιότερα χρέη. Η νέα “δόση” επιβαρύνεται φυσικά με επιτόκια, γεγονός που σημαίνει ότι, οδηγεί στην άυξηση του χρέους και στο μεγαλύτερο σφίξιμο της θηλειάς της υποτέλειας στο λαιμό της χώρας.

Με την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ο SSΜ έχουν ζητήσει από τις τράπεζες συγκεκριμένους ποσοτικούς στόχους για το τρέχον έτος, για την προώθηση τουλάχιστον 4.000 – 6.000 προγράμματα πλειστηριασμών. Με δεδομένο ότι το κάθε πρόγραμμα πλειστηριασμού δεν αφορά μόνο ένα ακίνητο, αλλά συνήθως περιλαμβάνει 2-3 ή και περισσότερα ακίνητα, ένας μέσος όρος στην “κατεύθυνση” που έδωσε ο SSM στις τράπεζες τον Ιανουάριο, όταν οι Έλληνες τραπεζίτες είχαν μεταβεί στη Φρανκφούρτη, μεταφράζεται σε τουλάχιστον 15.000 – 18.000 ακίνητα που θα πρέπει να βγουν φέτος σε πλειστηριασμό.

Καλή σας διασκέδαση λοιπόν διεθνείς τραπεζικοί Γύπες, Γερμανοί νεοναζί και Γερμανοτσολιάδες τυμβυρύχοι πάνω στο πτώμα της ελληνικής οικονομίας.

odosdrachmis.gr

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours