Από την συγκίνηση των τελευταίων δηλώσεων τους μου ερχεται να συμμετάσχω στις παρελάσεις υπερηφάνειας τους.

Κάθε λίγο και λιγάκι με κάνουν να νιώθω και για κάτι υπερήφανος...

Τη μια για την ιστορία μας, όπως σήμερα,την άλλη νιώθω υπερήφανος που είμαι άνθρωπός, την άλλη που είναι άνδρας, μερικές φορές που είμαι Έλληνας... αυτοί οι άνθρωποι όλο κάτι κάνουν και μας τονώνουν το πατριωτικό αίσθημα και μάλιστα από του πουθενά μας προκαλούν μια αιφνίδια και υπερκόσμια υπερηφάνεια!

Αν δούλευαν για έμενα και για τα σκοτεινά συμφέροντα μου, θα ήμουν ανοιχτοχέρης, θα τους έδεινα γενναιόδωρο bonus δηλώσεων.

Ξέρεις κάτι;Μάλλον εμείς του επιλέξαμε για να είναι εκεί που είναι.... Εμείς τους δώσαμε τη δυνατότητα σε καλοπληρωμένους δολοφόνους της ελληνικής ιστορίας και του έθνους να βγαίνουν και να λένε αυτά που λένε.

Τώρα τα λένε, που μπορούν… υποστηρίζει ο ένας τον άλλον αφού οι ιδεολογίες τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, φαίνεται έχουν τον ίδιο εργοδότη που έχει αναλάβει τη διάσπαση της χώρας και την αλλοτρίωση της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων.

Οι δύο σταγόνες, βλέπουμε να γίνονται τρεις…. Πολλές….θα γεμίσουν το βόθρο της πολιτικής παρακμής και όταν ξεχειλίσει (πιθανός συμβαίνει) θα έρθει το απορριμματοφόρο και θα τον αδειάσει, διότι μια πεντάστερη πισίνα την καταντήσατε βόθρο.

Τίποτα όμως δεν θα έκαναν ή δεν θα έλεγαν εάν δε τους το επιτρέπαμε εμείς…εάν δεν τους παραχωρούσαμε το δικαίωμα αυτό μέσω της κάλπης να βγαίνουν με θράσος και ύφος να μας αποκαλούν ληστές της ιστορίας, μιας ιστορίας που μας ανήκει, που μας κληρονόμησαν άνθρωποι που θυσιάστηκαν για αυτήν.

«Πατριωτικό δεν είναι να καπηλεύεσαι ονόματα, αισθήματα και σύμβολα, παγιώνοντας 27 χρόνια τώρα, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, τη χειρότερη επιλογή για τη χώρα σου. Πατριωτικό είναι να υπηρετείς με ρεαλισμό τα συμφέροντα του λαού. Ο Γ. Μπουτάρης είναι...................... πραγματικός πατριώτης». Σαν τις μύγες μαζευτήκατε πάνω από το πτώμα τις χώρας, χαρείτε και ευφρανθείτε όσο προλαβαίνετε διότι πλησιάζει ο χειμώνας, συνθήκες δύσκολες για την επιβίωση μιας μύγας.
call me Rick...

Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours