Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, συνέβη σε Γυμνάσιο στη γειτονιά Westlake, του Λος Άντζελες. Λίγο μετά το κουδούνι και για άγνωστη ακόμη αιτία, ακούστηκαν πυροβολισμοί με τους μαθητές να τρέχουν πανικόβλητοι.



Οι αστυνομικές αρχές όταν έφτασαν στο σημείο, βρήκαν ένα 15χρονο αγόρι τραυματισμένο στο κεφάλι, ένα κορίτσι που είχε τραύμα στον καρπό του χεριού του και τρεις ακόμη ελαφρά τραυματίες.



Το αγόρι φάνηκε τυχερό, αφού το τραύμα στο κεφάλι δεν του προξένησε βλάβη σε ζωτικά σημεία του εγκεφάλου και η κατάσταση του κρίνεται σταθερή, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι ότι θα ανακάμψει πλήρως.
Η κατάσταση του κοριτσιού επίσης δεν εμπνέει καμία ανησυχία και οι υπόλοιποι τρεις άλλοι τραυματίες, μια 30χρονή κοπέλα, ένα 11χρονο και ένα 12χρονο κορίτσι, έχουν ελαφρά τραύματα.
Ύποπτος για τους πυροβολισμούς κρίθηκε ένα 12χρονο κορίτσι, που όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, οι αστυνομικοί της έχει περάσει χειροπέδες.



ΟΙ αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες, ανέφεραν ότι είναι πολύ νωρίς για να καθορίσουν τα κίνητρα της επίθεσης και αν το περιστατικό ήταν σκόπιμο ή ένα εξαιρετικά άτυχες συμβάν.


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours