Σε απόσταση αναπνοής από τον φυγόδικο Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές έντεκα ολόκληρους μήνες, βρίσκεται ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσληφθεί από πρόσωπα που φέρεται να έπεσαν στο παρελθόν θύματα απάτης από τον πρόεδρο της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις». 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Adiakritos.gr, καταξιωμένος ντετέκτιβ βρίσκεται στα ίχνη του Πατρινού «σωτήρα της Ελλάδας» που καταδικάστηκε τον περασμένο Μάρτιο μαζί με τη σύζυγό του σε 8 χρόνια κάθειρξης, 5 χρόνια στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή. Να θυμίσουμε ότι ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε στην Πάτρα με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος. 

Ποιος μπορεί να λησμονήσει το περιβόητο «έμβασμα» των 600 δισ. δολαρίων που υποτίθεται ότι οι «εθνικοί ευεργέτες» Αρτέμης Σώρρας και Εμμανουήλ Λαμπράκης, έθεσαν στη διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να …διαγράψει το δυσβάστακτο δημόσιο χρέος!

Ο ιδιωτικός ερευνητής -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- βρίσκεται μια ανάσα από τον φυγόδικο «κροίσο» που έχει ταμπουρωθεί στο μυστικό του κρησφύγετο για να αποφύγει τη σύλληψη από την Ελληνική Αστυνομία. 

Μάλιστα ο πρόεδρος της περίεργης πολιτικής οργάνωσης-ΜΚΟ, «Ελλήνων Συνέλευσις» φέρεται να «τρύπωσε» σε γειτονική βαλκανική χώρα απ’ όπου μπαινοβγαίνει ανενόχλητος στην Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες.
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours