10.1.2018  6.43

Υπάρχει ένα δεκατέσσερα και ένα 22 μέσα στο μήνα.

Ένα από τα δύο είναι ημερομηνία, το άλλο όχι…δεν είναι ημερομηνία και θα το ακούσεις από την τηλεόραση...πιθανός θα θυμηθείς ότι κάπου το είχες διαβάσει.

Αν το θυμηθείς, αυτόματα θα σου δείξει κάτι για το μέλλον.

Και τα δύο νούμερα δείχνουν τη χώρα μας, μια εξέλιξη, ένα συμβάν, ένα γεγονός που έχει τη ρίζα του στο παρελθόν.

Λάθος αποφάσεις , άλυτες υποθέσεις.. μια τραγωδία, τίποτα δεν μένει ανεκμετάλλευτο, τίποτα δεν γίνετε δίχως την επιλογή μας και πολλοί ας μη γνωρίζουν κάτι τέτοιο συνειδητά.

Λέω πολλοί, διότι ευτυχώς υπάρχει μια μερίδα κόσμου που αντιστέκεται σε όλο αυτό που βλέπει γύρω του.

Αντιστέκεται στην υποκρισία της κοινωνίας και των ΜΜΕ, στο εξαθλιωμένο πολιτικό σύστημα, στα θέλω, τις αξίες, την απάθεια και την αδιαφορία της εποχής, δουλεύει το μέσα του και ησυχάζει, μακριά από τη βαβούρα και τη σαπίλα της οπισθοδρομικής εξελικτικής μας πορείας, για να γεμίσει τη ψυχική του αποθήκη με αγαθά που θα είναι πιο χρήσιμα από τα αποθηκευμένα τρόφιμα και διάφορα άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης.

Άλλωστε μη ξεχνάς, ότι όποιος έχει και δεν έχουν οι άλλοι, θα κινδυνεύει.

Από ποιους; Από αυτούς που τώρα τον κοροϊδεύουν, τον κατηγορούν, τον απαξιώνουν με κάθε ευκαιρία στα μάτια του πάντα διψασμένου για απαξίωση και συκοφαντία, κοινωνικού συνόλου, αυτοί που δεν ακούν τι φωνές των εξελίξεων, δεν βλέπουν τα σημάδια γύρω τους.

Υπάρχει κόσμος που καταλαβαίνει πάνω κάτω τι γίνετε, που περίπου βρισκόμαστε και αργά και σταθερά προετοιμάζεται.

Υπάρχουν και αυτοί,που τους καταλαβαίνεις πανεύκολα, που δεν έχουν πραγματικά ιδέα που βρισκόμαστε.

Ο βαθύτερος στόχος των εξελίξεων δεν είναι ένας διαγωνισμός προετοιμασίας, αλλά ένα τεστ ανθρωπιάς... όχι κάτω από φυσιολογικές συνθήκες.

Για αυτό το τεστ θα πρέπει να «διαβάσουμε» από τώρα.

Οι "αδιάβαστοι", όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, αν χρειαστεί να "αντιγράψουν" θα πρέπει οι "διαβασμένοι" να τους αφήσουν το κάνουν.

Εξάλλου, το πρωινό εκείνο που όλα θα πάνε στραβά….όταν πάνε και επιτραπεί να φανεί το πραγματικό πρόσωπο των εξελίξεων που κυοφορούνται εδώ και μερικά χρόνια, όλοι θα βρεθούμε στην ίδια γραμμή εκκίνησης… από τον καταχρεωμένο οικογενειάρχη με ανήλικα παιδιά του που του κατάσχει η τράπεζα το σπίτι, μέχρι τη ξανθιά κυρία που ανέμελα ποντάρει 500 ευρώ τη φορά σε πριβέ χώρο των καζίνο.


Μια δύσκολη στιγμή πονάει αλλά σε κάνει σοφότερο και σε ενώνει με τους γύρω σου.

Τίποτα άλλο (και αυτό γραφτό κάπου να το θυμάσαι), δεν πρόκειται να μας κάνει ανθρώπους με την πραγματική έννοια που λησμόνησε η γενιά μας, πέρα από τις αντίξοες συνθήκες που θα είναι αποτέλεσμα μιας πολύ δύσκολης στιγμής.

Αυτή το διάστημα, συλλογικά, δεν είμαστε ικανοί να πιάσουμε ούτε το μέσο όρο της ανθρωπιάς,τη βάση,  οι περισσότεροι είμαστε κάτω από τη βάση και οδεύουμε με ύφος, καμάρι και υπερήφανα να φτάσουμε κάτω από το μηδέν.

Εκεί φτάσαμε και καυχόμαστε και από πάνω..μέσα σε μια καθημερινότητα που δεσπόζουν η λέξη θάνατος, βια, αδικία...κλπ

Η απειλή μιας καταστροφής είναι προφανώς ανεπιθύμητη , αλλά ιστορικά ένωνε τους ανθρώπους μεταξύ τους, τους συσπείρωνε..η πολύ ελευθερία και καλοπέραση μας, μοιάζει βαριά..μας διχάζει.

Δύσκολα τα πράγματα σε όσους δεν έχουν καταλάβει ότι ετοιμαζόμαστε επτά χρόνια τώρα να μπούμε στο χειρουργείο.

Μας το λένε αργά και μαλάκα οι εξελίξεις, μη μας πάρει από κάτω , αλλά η κρίσιμη μάζα αρνείται να ακούσει και όχι μόνον αυτό αλλά υπερασπίζεται με σθένος την αρρώστιας της, μη τυχόν και χάσει όλα αυτά που την….αρρωσταίνουν και προκειμένου να μη τα χάσει, συναίνει στο ξεπούλημα της χώρας και στην καταστροφή της ανθρώπινης φύσης.

Αυτό όμως έχει αντίκτυπο…η αποφάσεις του παρελθόντος μας δικαιώνουν ή μας καταδικάζουν στο μέλλον.

Σκέψου και το άλλο, αν συνεχίσουμε να κινούμαστε κατά αυτόν τον τρόπο με την πορεία που έχουμε διαγράψει, θα πρέπει με βεβαιότητα στο μέλλον να βγάλουμε τα ζώα από τους ζωολογικούς κήπους και να μπούμε εμείς μέσα, κάτι το οποίο πιστεύω θα ήταν ειλικρινές και δίκαιο ακόμη και για τα ζώα.

Δεν έχω προλάβει να γράψω το κείμενο που είναι αφιερωμένο σε όλους όσους μεταφέρουν την αλήθεια όλο αυτό το διάστημα, για τον πόλεμο που δέχτηκαν και δέχονται ακόμη και από δικά τους άτομα, απλά θα μεταφέρω το εξής.

Αντί να ακούσουν έστω ένα ευχαριστώ, αντ’ αυτού υποβαθμίζεται και υποτιμάται η δουλεία τους, τους λένε ότι αυτά που λένε είναι....βλακείες, μ@λακίες, μπούρδες και διάφορα άλλα πεζά…που όμως κατά βάθος, σαν σκοπό έχουν να μειώσουν τη δυναμική τους και να κουκουλώσουν την αλήθεια, σκεπάζοντας ουσιαστικά τη δίκη τους γύμνια απέναντι σε αυτή.

Οπότε μη φοβάσαι να μιλάς….όταν πρέπει, όσο πρέπει και φυσικά όπου πρέπει.

Η διαστροφή, η κακία, το μίσος, το ψέμα, η απάτη, το χρήμα, η βία, το σεξ….είναι η μοναδική φωνή που σπάει την ησυχία του δωματίου που βρισκόμαστε και όταν οποιαδήποτε φωνή βγει και πει κάτι διαφορετικό σε αξία από τα παραπάνω, υποβαθμίζεται.

Πρέπει να μιλάς, πρέπει να παίζει έστω μια νότα πραγματικότητας και αλήθειας μέσα σε όλη αυτή την παραφωνία των πολλών ακούρδιστων μουσικών οργάνων της πόλης, μια τσιμεντένια πόλη που η πλειονότητα των ανθρώπων της ζουν και κινούνται, ακόμη και τώρα στις καθυστερήσεις, για το ψεύτικο, το εικονικό, το επιφανειακό, το δήθεν…… το φάινεσθαι και τη παραπληροφόρηση, που κουμάντο εκεί κάνει η προσωπική άποψη του καθενός, που φιλτράροντας τις προσωπικές απόψεις του καθενός, το σύστημα με τη σειρά του διανέμει τις απόψεις που αυτό θέλει, επιβάλλοντας την απαραίτητη σύγχυση στο πλήθος.

Και με το πέρασμα του καιρού, η άποψη του συστήματος γίνετε δική μου άποψη, γίνετε σκέψη και αργότερα πράξη….ψήφος, ακριβώς όπως ένας ηθοποιός που διαβάζει το σενάριο πολλές φορές και καταλήγει να γίνει ένα με αυτό, μπαίνει στο πετσί του ρόλου που θέλει ο σκηνοθέτης.

Ο Ιανουάριος έχει πολλά σημάδια, για τους λίγους που τα παρατηρούν, αλλά ήδη κάποιοι βλέπουν ότι το 2018 μπήκε με σκοπό να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Δεν θα το κάνει το 2018 μόνο του σαν έτος, αυτοί θα το κάνουν, που είναι πίσω από το έτος, πίσω από πολλά πολλά έτη, μιας και βιάζονται, αλλά δεν κάνουν κουμάντο αυτοί.

Μπερδεμένο λίγο..

Έχουμε πει ότι θα καταθέσουμε κάποια ευρήματα για το 2018 και θα γίνει, απλά προηγείται το τελευταίο και πιο σοβαρό μέρος για τις μουσικές «τελετές» στην Καλιφόρνια, που δείχνει ποια εταιρία είναι πίσω από αυτά τα event, ένα χάρτη, τι σχέση έχει το Δέντρο της Ζωής της Καμπάλα με την Καλιφόρνια και τα μουσικά φεστιβάλ στην περιοχή, πόσα και ποία είναι αυτά τα φεστιβάλ και αν έχουμε θυσίες σε αυτά τα φεστιβάλ, όπως θα δούμε άλλα πολλά εξίσου σημαντικά ευρήματα.

Δεν θα έλεγα ότι είναι ακριβώς το τελευταίο μέρος…μάλλον είναι μια άνω τελεία που μπαίνει σε αυτό θέμα, αφού δεν γίνετε να εξαντληθεί τέτοιο θέμα με τόσες πολλές προεκτάσεις, όποτε και θα το ξαναπιάσουμε στο μέλλον...…Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours