Αυτός ο άνθρωπος ισχυρίζεται ότι έχει ταξιδέψει στο μέλλον και για να το αποδείξει δείχνει μια φωτογραφία από την πόλη που ταξίδεψε.

Το περίεργο αυτό βίντεο δείχνει έναν «χρονοταξιδιώτη», το πρόσωπο του οποίου δεν φαίνεται καθαρά, να συζητά με ένα δημοσιογράφο σε μια άγνωστη τοποθεσία και να αποκαλύπτει μπροστά στη κάμερα τι ξέρει για τις «μυστικές τεχνολογίες» και ποιο είναι το μέλλον της ανθρωπότητας το έτος 6000μχ. 

Ο "χρονοταξιδιώτης από το μέλλον", του οποίου η φωνή στο βίντεο έχει αλλοιωθεί, ισχυρίζεται ότι ήταν μέρος ενός μυστικού προγράμματος της δεκαετίας του 1990, το οποίο έστελνε ανθρώπους στο μέλλον.

Μιλάει για την πρόοδο της ιατρικής, της διακυβέρνησης και τη νέα τεχνολογία που κάνουν την τωρινή σύγχρονη ζωή μας, εν έτη 2018, να μοιάζει «πρωτόγονη», με την ανθρωπότητα να ζει ειρηνικά, κάτω από τους καλοπροαίρετους κανόνες της τεχνητής νοημοσύνης ΑΙ.

Για να αποδείξει τα λεγόμενα του, ο παράξενος ταξιδιώτης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, εμφανίζει μια φωτογραφία που απεικονίζει μια ανώνυμη πόλη. 


Δυστυχώς, η φωτογραφία είναι θολή για να μπορέσουμε να δούμε καθαρά την πόλη αυτή.

Όπως ισχυρίζεται υπάρχει λόγος που η φωτογραφία είναι αλλοιωμένη και δεν φαίνεται καθαρά:

«Κατά την διαδικασία ταξιδιού στο χρόνο οι εικόνες/φωτογραφίες τείνουν να διαστρεβλώνονται, όπως και πολλά άλλα πράγματα και προσθέτει:« Ξέρω ότι πολλοί από εσάς θα βρείτε την ιστορία μου εξαιρετικά παράξενη και δύσκολα θα με πιστέψετε και δεν σας κατηγορώ και εγώ εάν παρακολουθούσα κάποιον να ισχυρίζεται αυτά τα πράγματα, εγώ ο ίδιος, πιθανότατα δεν θα τα πίστευα. "Δεν είναι πρόθεσή μου να εξαπατήσω κανέναν, απλά θέλω να διαδώσω ένα μήνυμα για το μέλλον της ανθρωπότητας και προς τα που κατευθύνεται ο κόσμος.

"Είδα τον τρόπο με τον οποίο άλλαξε ο κόσμος και αν έβλεπες τις τεχνολογίες που προέκυψαν θα ανατιναζόταν ο εγκέφαλος σου, μόνο να έβλεπες τις τεχνολογίες που υπάρχουν στο έτος 6000."

Σε μια παράξενη δήλωση του, λίγο πιο μετά, ο «ταξιδιώτης του χρόνου» αρχίζει να κλαίει, καθώς αποκαλύπτει ότι άφησε έναν στενό του φίλο πίσω...στο μέλλον και ο οποίος δεν θα μπορεί ποτέ να επιστρέψει.

"Ξέρω ότι είναι σε καλό μέρος, κατά κάποιο τρόπο το μέλλον είναι σαν μια ουτοπία αλλά δυστυχώς όταν επιχειρήσαμε να ξαναταξιδέψουμε και να τον φέρουμε πίσω, δεν τα καταφέραμε", ήθελα απλώς να τον δω και πάλι.

Επίσης αναφέρει ότι στη μελλοντική τεχνολογία θα επιτρέπετε στους ανθρώπους να συρρικνωθούν, έτσι ώστε ο χώρος να μην είναι πρόβλημα.

Είτε τον πιστεύουμε είτε όχι, θα πρέπει να περιμένουμε - καθώς όπως λέει, το ταξίδι στο χρόνο θα γίνει γνωστό μέχρι το έτος 2028.

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε αυτό το μήνα στο ApexTV, ένα κανάλι που ειδικεύεται στα μυστήρια και το παραφυσικό και έχει ήδη πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές.


mirror.co.uk
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours