Η Barbie, η αγαπημένη κούκλα των μικρών κοριτσιών διαφημίζει στάσεις στο σεξ!


Να δούμε τι άλλο θα χρησιμοποιήσουν για να διαφθείρουν τα μικρά κορίτσια και αγόρια.

Με αφορμή τα ζευγάρια που δεν μπορούν εύκολα να πιάσουν παιδί, οι γνωστοί άγνωστοι της σύγχρονης διαστροφής, μέσω των πάντα πρόθυμων μέσων διασποράς της διαστροφής(tv, internet,περιοδικά) χρησιμοποιούν παιδικές κούκλες για να διαφημίσουν τις στάσεις που μπορούν τα ζευγάρια να χρησιμοποιήσουν για να έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν παιδί.

Καταλαβαίνεις τον πανούργο τρόπο που χρησιμοποιούν για να καταφέρουν να διαφθείρουν τα μικρά παιδιά από την τρυφερή ηλικία ακόμη και κάτω των 10 ετών, ώστε να ξεκινήσουν από πολύ νωρίς τη "σεξουαλική τους σταδιοδρομία";

Σήμερα είναι η Barbie, αύριο θα είναι ένα άλλο αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών που θα χρησιμοποιηθεί για να μπουν οι σωστές βάσεις της νέας εποχής, των νέων ηθών και αξίων.


Η "σεξουαλική τρομοκρατία" είναι αυτοσχέδιες βόμβες που σκάνε μέσα στα σπίτια μας, μέσα  από τις πολλές οθόνες του σπιτιού μας και θύματα τους έχουν τα μικρά παιδιά.

Από την μια βλέπουμε την τρομοκρατία του Ίσις και άλλων φανατικών εξτρεμιστικών ομάδων, που κατά διαστήματα θερίζουν αθώες ζωές και από την άλλη υπάρχει και η τρομοκρατία των παγκόσμιων ΜΜΕ που θερίζουν αθώες ψυχές.
 Και μάλιστα ψυχές μικρών παιδιών.

Η "σεξουαλική τρομοκρατία" είναι η νόμιμη τρομοκρατία που καμία Ε.Ε, κανένας ΟΗΕ ή άλλος διεθνής οργανισμός δεν θα καταδικάσει ποτέ και όχι μόνο δεν θα καταδικάσει, αλλά σύμφωνα με εκθέσεις και πρόσφατα ψηφίσματα, έχει σχεδιαστεί με πάσα λεπτομέρεια η υποστήριξη και παρακίνηση σε τέτοιες μεθόδους διαφθοράς των ανήλικων παιδιών, ακόμη και από τις τάξεις του δημοτικού...είναι συνένοχοι και συνεργάτες στο έγκλημα αυτό.

Και την αποκαλώ σεξουαλική τρομοκρατία, διότι όπως η τρομοκρατία αφαιρεί ή καταστρέφει τη ζωή μιας ομάδας ατόμων, έτσι και αυτού του είδους η σύγχρονη τρομοκρατία έχει σαν target group παιδικές ψυχές, με σκοπό να τις καταστρέψει, υποδεικνύοντας στα παιδιά από την πολύ μικρή ηλικία το νόημα της ζωής/νέας εποχής , χτίζοντας μια κοινωνία αποκλειστικά με πρότυπα σεξουαλικά, με μοναδικό στόχο και σκοπό το σεξ,

Η μια τρομοκρατία, αυτή του Ισλαμικού κράτους εκπροσωπεί τη βία και η άλλη τρομοκρατία εκπροσωπεί το σεξ, οπότε η βάση του πολιτισμού μας μετατρέπεται σταδιακά σε μια κοινωνία που χαρακτηρίζεται από το σεξ και τη βία και ένας τέτοιος πολιτισμός δεν έχει μέλλον, ένα τέτοιο μείγμα ιδανικών δεν συμμετέχει στη δημιουργία και την εξέλιξη αλλά στην αυτοκαταστροφή.


Ψάχνεις για πάτο, λες ως που μπορούν να φτάσουν οι παραγωγοί του αιώνα μας... και την ίδια στιγμή που το λες αυτό, έρχονται και σου λένε ότι «δεν έχει πάτο ο πολιτισμός σας , δεν υπάρχει κόντρα στα θέλω μας και στα σχέδια μας, οπότε και αλωνίζουμε ανενόχλητοι».


Στο παρακάτω βίντεο συνοψίζετε το σχέδιο που ήδη εφαρμόζετε για τα μικρά παιδιά και είναι πολύ πολύ άσχημο, από πολλές απόψεις.

Δεν χρειάζεται περεταίρω ανάλυση, κρίση έχουμε και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Βάζω την πηγή απλά για να έχουμε μια εικόνα όλων αυτών των μέσων ενημέρωσης (εγκληματικές ομάδες)  που δρουν παγκοσμίως και συνεργάζονται σε όλο αυτό το εγχείρημα καταστροφής των μικρών παιδιών. 

mirror.co.uk


callmeRick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours