Τώρα που το εορταστικό κλίμα υποχωρεί, μπορείς να μιλήσεις πιο άνετα, να σκεφτείς πιο ελεύθερα, δίχως να σε κατηγορήσει κανείς γιατί δεν είσαι συγχρονισμένος με το κλίμα αυτό.

Συγχρονισμός….μια λέξη που αρέσει στην νέα εποχή.

Μια νέα εποχή που της αρέσει το 2018.

Ήθελα να έχω παραπάνω στοιχεία για το 2018, αλλά τα χρονικά περιθώρια με στρίμωξαν.

Οπότε θα πούμε μερικά πράγματα παρακάτω και μετά πάλι θα το ξαναπιάσουμε το 2018, διότι είναι ένα έτος κομβικό.

Αφορμή για το σημερινό άρθρο είναι κάποιες αναφορές που κυκλοφορούν στα στέκια της νέας τάξης, όχι της παρασκηνιακής, αλλά τα μέλη της νέας τάξης που φαίνονται καi είναι στο προσκήνιο και που πιθανός ούτε καν οι ίδιοι γνωρίζουν ότι υπηρετούν μια όχι καλή και θεραπευτική φιλοσοφία αγάπης και παγκόσμιας ισότητας.

Αυτό όμως είναι άλλο θέμα. Εδώ εξετάζουμε αναφορές που κάνουν για μια ημερομηνία συγκεκριμένη και για μια αρχή που θα φέρει γενικά αλλαγές.

Υπάρχει μια ημέρα που ευθυγραμμίζετε ο Δίας με τον Άρη, όποτε και όσοι θέλουν μπορούν περίπου να ψάξουν να βρουν ποια ημέρα είναι αυτή.

Σύμφωνα με διάφορους ψυχοκαθοδηγητές, πνευματιστές, εργάτες ακούραστοι της Νέας εποχής, αυτό το διάστημα θα φέρει πολλές αλλαγές.

Ισχυρίζονται ότι το επόμενο διάστημα, κατά τη διάρκεια της ροής του έτους, θα εισέλθουμε και επίσημα στη Νέα εποχή.

Μια πλανητική ευθυγράμμιση είναι το σημάδι τους…το σημάδι για την επίσημη έναρξη της εποχής του Υδροχόου.

Τι αναμένουν;


Όταν το φεγγάρι είναι στον 7ο οίκο

Και ο Δίας ευθυγραμμιστεί με τον Άρη

Τότε η ειρήνη θα καθοδήγει τους πλανήτες

Και η αγάπη θα διευθύνει τα αστέρια


Αυτή είναι η Αυγή της Εποχής του Υδροχόου,

Αρμονία και κατανόηση

Συμπάθεια και πλούσια εμπιστοσύνη

Όχι άλλα ψέματα και απογοητεύεις

Τα χρυσά όνειρα θα γίνουν οράματα

Αποκαλύψεις μυστικών κρυστάλλων

Και αληθινή απελευθέρωση του νου

Η επανάσταση της αγάπης είναι από πάνω μας...

Όσο περισσότερο φανταζόμαστε τόσο περισσότερο ευθυγραμμιζόμαστε με τη Θείο σχέδιο,

Ώστε να δημιουργηθεί ένας νέος ακμάζων κόσμος που θα δουλεύει για όλους (Θεϊκή θέληση, ανθρώπινη επιθυμία-όπως πάνω έτσι και κάτω-)

Η αυθεντική επικοινωνία με τη Θεία νοημοσύνη(μια αρχή απρόσωπη, εντελώς ξεκάρφωτη και φανταστική) και είναι η φαντασία, (
προσεγγίζουμε το Θεό με τη φαντασία και όχι με την ουσία, άρα σου λένε οι «διδάσκαλοι» της νέας εποχής ότι ο Θεός είναι στην φαντασία μας, είναι φανταστικός, μια φανταστική αρχή που υπάρχει στη φαντασία του καθενός μας).

Τα τελευταία χρόνια, γυναικεία πτυχή της Δημιουργίας έχει εκπέσει και οι συνθήκες θα είναι ιδανικές για να ξαναβρεί τη χαμένη της ισορροπία.

Εκ μέρους της ανθρωπότητας, έτσι ώστε η Ειρήνη να κυριαρχήσει, μπορούμε όλοι μαζί να ενωθούμε. Στην τιμή των Ιερών πολεμιστών των Anonymous, για το κουράγιο τους και το σθένος τους να προστατεύουν και να αποκαλύπτουν την Αλήθεια.


Η Μητέρα μας, μας δίνει όλα όσα χρειαζόμαστε, δωρεάν.


Unanimous

Αν αναρωτιέσαι τι είναι η Unanimous, να πούμε ότι είναι η γυναικεία πτυχή των Anonymous ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται. Ένα από τα πολλά φεμινιστικά κινήματα, πρόδρομοι της Νέας εποχής, ισιώνουν τον δρόμο για να περάσει ο Θεός τους.
Μερικές οργανώσεις,πίσω από την ανωνυμία τους μπορούν να κατευθύνουν την συνείδηση του κόσμου,  την κατάλληλη στιγμή.

Και η κατάλληλη χρονική στιγμή, όπως φαίνεται και παραπάνω, πιθανός έφτασε.

Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ακόμη και τώρα στην Ειρήνη, την ώρα που σε κουφαίνουν τα τύμπανα του πολέμου, έτσι μένουν αδρανείς, απολύτως απροετοίμαστοι και σφιχτά γαντζωμένοι στον νεοφιλελεύθερο πολιτισμό που τρέμει συθέμελα.

Υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε για ενότητα, όταν ισλαμιστές μαχητές, καθοδηγούμενοι από φωνές μέσα στο κεφάλι τους θα αιματοκυλίσουν χώρες.

Αυτοί που θέλουν την Νέα εποχή δεν θέλουν Ειρήνη και συνύπαρξη, όπως εμείς το εννοούμε, θέλουν την δική τους ειρήνη, την δική τους αγάπη, τη δική του γνώση, ελεγχόμενη αφύπνιση και τη δική τους τεχνολογία.

Ο Ιανουάριος και το έτος που μπήκε, όπως λένε, είναι ένα έτος αλλαγών, όχι εξωτερικά και συλλογικά αλλά εσωτερικά, μέσα μας.

Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι θα επιχειρήσουν με πρωτοφανείς γεγονότα και εξελίξεις, να αλλάξουν το μέσα μας, τον εσωτερικό μας κόσμο.

Όπως ευθυγραμμίζονται την ημέρα εκείνοι πλανήτες Δίας και Άρης, θέλουν να ευθυγραμμιστούμε και εμείς με την εποχή τους, την εποχή του σεξ, της βίας και της τεχνολογίας. 


Αυτη είναι η εποχή μας, αυτά είναι τα τρια συστατικά, που θα αναλυθούν σε κείμενο προσεχώς.

Όλοι, όπως λένε, θα πρέπει να ετοιμαστούν για αυτή την αλλαγή που θα έρθει από τον γαλαξία μας και θα μας επηρεάσει.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι το νέο έτος, το 2018, η οικουμενική συχνότητα όπως λένε θα αλλάξει, θα μας οδηγήσουν στη συχνότητα 11/2.

Δηλαδή;

Θα υπάρξει μια μαζική αφύπνιση του κόσμου, μια επικοινωνία με την Ανώτερη Σοφία, τη Θεία Σοφία, που κατοικεί μέσα μας, στον κάθε έναν από εμάς, ώστε να έχουμε μια εμπειρία πέρα από την τρισδιάστατη συνείδηση που έχουμε τώρα.

Αυτά και άλλα "επικίνδυνα" αναφέρονται στα κείμενα που διάβασα.

Δυστυχώς, μερικοί τα παραπάνω τα πιστεύουν και ακόμη πιο πολλοί θα τα πιστέψουν, θα εξαναγκαστούν να τα πιστέψουν.

Ετοιμάζουν την "αφύπνιση" του κόσμου
...τη λανθασμένη αφύπνιση, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να κατευθύνουν συνειδήσεις, θα πρέπει να δούμε σκληρά και παράξενα πράγματα στις οθόνες μας που θα μας οδηγήσουν στην κατεύθυνση που θελουν, στις αξίες και τα ιδανικά που επιθυμούν.

Έτσι θα εκμεταλλευτούν ευθυγραμμίσεις και συχρονισμούς ώστε να δημιουργήσουν το στρατό της Νέας εποχής, τους υπηκόους της Νέας Εποχής.

Η ημέρα η συγκεκριμένη και γενικά μέχρι τέλος Ιανουαρίου πιθανός θα δούμε να ξεκαθαρίζει το πράγμα.

Σε τι;

Στον αν υπάρχουν εξωγήινοι ή όχι, εάν θα επιτεθεί ο Τράμπ στη Β. Κορέα ή όχι, εάν το Ισραήλ χτυπήσει το Ιράν ή όχι…….τι ωραίος πλανήτης που γίναμε.

Δηλαδή με λίγα λόγια πιθανός να λάβουν τέλος  οι αναβολές και οι μετεωρισμοί στις εξελίξεις που θα επιχειρήσουν να τρέξουν.

Επίσης με βάση το καταστατικό τους, τέρμα και η διαφορετικότητα των δύο φύλλων, αυτό που ξέρουμε τώρα, τα δύο θα είναι ένα (1+1=2 η παραπάνω οικουμενική συχνότητα το μαρτυρεί ) δεν υπάρχει αγόρι ή κορίτσι, άντρας ή γυναίκα, μαμά η μπαμπάς,  άλλωστε από μια πηγή είμαστε όλοι, αρσενικός και θηλυκός πόλος είναι το ίδιο.

Η UNISEX κοινωνία είναι απαραίτητο συστατικό της νέας εποχής

Κατά αυτόν τον τρόπο το επόμενο διάστημα θα γίνει παραπάνω προσπάθεια για να τοποθετηθούν οι βάσεις στη συλλογική συνείδηση του πλήθους, ώστε να αποδεχτεί αυτή την αλλαγή, αυτή τη διαστροφή, αυτή την εποχή…του Υδροχόου.

Τέρμα οι απειλές, ώρα για πράξεις, βιάζονται…δες τους ότι βιάζονται.

Προστάτεψε τη σκέψη σου, τη συνείδηση σου, ειδικά των παιδιών σου, είναι στόχος.

Θα έχουμε πολλά να πούμε για αυτό το νέο έτος που ξεκίνησε με 11/9(18), το σημερινό κείμενο ήταν μια εισαγωγή.
callmeRick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours