..... θα είμαστε ικανοποιημένοι;

Ας πούμε ότι τελευταία στιγμή οι εμπλεκόμενες πλευρές τα σπάνε…και ζούμε ένα ανάλογο «βέτο» του 2008 και πάει χαμένη η "μοναδική" ευκαιρία λύσης του ονόματος( αναρωτήσου γιατί ξαφνικά έγινε ευκαιρία επίλυσης του «προβλήματος» το τώρα, μετά από 10 χρόνια....λίγο πριν το 2019,το έτος που μνημόνευε ο άφαντος Σώρρας τη διάλυση της χώρας σε επαρχίες) αυτό θα σημαίνει ότι όλα είναι καλά, θα ανακουφιστούμε, θα πρέπει να νιώσουμε εθνικά υπερήφανοι, ασφαλείς και αισιόδοξοι για το μέλλον;

Άλυτα προβλήματα, όπως και το παραπάνω, είναι αιτίες «λύσεων» που φυτεύτηκαν στο παρελθόν. 

Όπως οι συνθήκες ειρήνης είναι αιτίες πολέμου για το μέλλον.

Και όταν λέμε λύσεις, εννοούμε τις δικές τους λύσεις-σχέδια...που δεν είναι λύσεις όπως πολύ καλά ξέρεις αλλά αντικειμενικά μιλάμε για μεγαλύτερους μπελάδες.

Θυμάσαι που είπαμε να στήσουμε αυτί και θα φανεί ο ρόλος πολλών;

Αυτό που έγινε με τα κανάλια, να γυρίσουν την πλάτη στη τεράστια μακεδονική συγκέντρωση, το είδαμε και με τα περισσότερα κόμματα, με ασαφείς διατυπώσεις και αόριστες θέσεις επί του θέματος.

Στήνοντας αυτί το βλέπουμε και από μέλη του «ελληνικού» επιχειρηματικού λόμπι, που προκείμενου να μη χάσουν τα κερδοφόρα οικονομικά πάρε δώσε και τις επενδύσεις στα Σκόπια, προτείνουν να λυθεί το ζήτημα με αποδοχή της σύνθετης ονομασίας.

Υπάρχουν και τα ονόματα τους, μπορείς να τα βρεις ή τις εταιρίες τους….και τους τζίρους τους.

Αυτοί που υπηρετούν το χρήμα δεν γίνεται να υπηρετήσουν και την πατρίδα.
Έναν αφέντη ξέρουν και κάνουν ότι αυτός τους πει και εν προκειμένω δε θα διστάσουν να παραχωρήσουν το δικαίωμα στους "νονούς" της χώρας αυτής και γείτονες μας, να έχουν αλυτρωτικές διαθέσεις.

Αυτοί λοιπόν που είναι ελαστικοί με το όνομα, μοιάζουν με αυτούς που τότε ήταν υπέρ του ναι στο δημοψήφισμα, τον Ιούλιο του 2015. 
Κανάλια- επιχειρηματίες, όσοι που είχαν μεγάλη επιρροή στη μάζα, τηρούν παρόμοια στάση, κατά σύμπτωση οι απόψεις τους ταυτίζονται.
Και κάποιοι από αυτούς ζήτησαν δημόσια συγνώμη για τον ρόλο που διαδραμάτισαν το 2015.

Έχουν κοινά χαρακτηριστικά, το ....…κάνουμε τα πάντα ώστε να μην πληγεί η προσωπική μας ευημερία, η οικονομική μας επιφάνεια, μη θιχτούν τα προσωπικά μας συμφέροντά, όμως για το συμφέρον της χώρας ούτε λόγος.

Είναι εύκαιρα λοιπόν μας λένε να λύσουμε ένα πρόβλημα που…........ δεν υπάρχει!

Η τα αυτιά μας παίζουν και άλλα λένε άλλα ακούμε ή μας δουλεύουν άσχημα.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει το δεύτερο....

Δες μέσα στο 2018, τι περιμένει όσους χρωστάνε στην 
εφορία 

2018: Η Πίεση Σε Όσους Χρωστάνε Στην Εφορία Και Στα Ασφαλιστικά Ταμεία Θα Γίνει Αφόρητη!

.....και θα καταλάβεις, εάν οι συνομιλίες οδηγηθούν σε αδιέξοδο και γυρίσουν πίσω σαν εθνοπατέρες, πολιτικοί ευεργέτες που υπερασπίζονται τα δίκαια της χώρας, αρνούμενοι να αποδεχτούν την αδιαλλαξία των γειτόνων, τι ουσιαστικά υπηρετούν, πως θα πέσει το προσωπείο της τραβεστί συγκυβέρνησης και θα ξεμπροστιαστεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Βασικά, δεν υπάρχει καν κυβέρνηση…είμαστε στο αυτόματο πιλότο των εξελίξεων και όχι μόνον αυτό αλλά πέφτουμε και πάνω σε προφητείες. 
Οπότε ο κάθε ένας ας κάνει το πλάνο του, ένα πλάνο που δεν θα συμπεριλαμβάνει το υπάρχων πολιτικό σύστημα και τη δεδομένη αλλά εύθραυστη ασφάλεια που του παρέχει ένα κράτος εχθρός και υπό κατάρρευση.


call me Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours