Όποιοι πήγαν ή παρακολούθησαν τη χθεσινή συγκέντρωση, κατάλαβαν ότι ο κόσμος που ήταν χθες στο συλλαλητήριο, δεν διαδήλωνε μόνο υπερ του ονόματος αλλά και κατά της κυβέρνησης.

Και όχι μόνο κατά της κυβέρνησης φάντασμα, που περνάει ότι δεν περνιέται σε νομοσχέδια και διατάξεις, που εξαθλιώνουν τον πολίτη, χτίζουν την ψηφιακή του φυλακή και διαμελίζουν σιγά και σταδιακά τη χώρα, αλλά και σύσσωμου του πολιτικού συστήματος που μένει αδρανές και παθητικό με στάση τουλάχιστον ενοχική για τα εθνικά ζητήματα, τηρώντας μια σιωπή που αργότερα θα το καταδικάσει στην ανυπαρξία.

Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη, κάποιοι το ήθελαν να γίνει τώρα, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, κάποιοι θέλουν αναταραχή στα Βαλκάνια, πολιτική στρατιωτική, οικονομική, θέλουν να ανάψουν τα αίματα, να πάρουν τη σκυτάλη των εξελίξεων από τη πολύπαθη Συρία και να τη μεταφέρουν στα μέρη μας, επαναφέροντας ένα πρόβλημα του παρελθόντος, το σκοπιανό και δολοφονώντας πολιτικούς σε γειτονικά κράτη.

Κάτι κινείται στη περιοχή μας, κάποιος μας θέλει τσιτωμένους, ίσως φανατισμένους, τσαμπουκαλεμένους, ώστε να μας ρίξει σε στημένη φασαρία και αναταραχή…. κάτι θέλουν να προκαλέσουν και τα νούμερα των εξελίξεων στη περιοχή μας το φωνάζουν από την αρχή του μήνα.

Όμως αυτό που έγινε χθες, μας δείχνει και ένα άλλο αύριο, δείχνει μια συνέχεια και δείχνει, όχι μόνο ότι υπάρχει ελπίδα, αλλά και ότι είμαστε πλέον κοντά…πολύ κοντά.

Είμαστε πολύ κοντά στο τέλος όλων αυτών που δίχως ντροπή στρέφονται εναντίων της χώρας και της ανθρώπινης φύσης και ότι θα περάσουμε από τη δοκιμασία της ελευθερίας που θα φιλτράρει πρόσωπα και καταστάσεις.

Μακριά από κακούς γείτονες και υποτιθέμενους συμμάχους, που ζητάνε τα εδάφη σου και τον πλούτο σου, μακριά από διεθνείς τρομοκρατικές οργανώσεις καμουφλαρισμένες με την ταμπέλα του προστάτη και του εγγυητή της παγκόσμιας ασφάλειας,…μακριά από την ηλεκτρονική χούντα μιας στημένης τεχνολογίας που εφαρμόζεται και στη χώρα μας.

Μακριά από αυτούς που βίασαν με ποικίλους τρόπους και επανειλημμένα τη δημοκρατία και την ελευθέρια και μέσα από αυτή τη κακοποίηση μας πρόσφεραν τις βάσεις για τον σύγχρονο δυτικό πολιτισμό, με ανατολικές πνευματικές αποχρώσεις.

Οι προβολείς σιγά σιγά πέφτουν πάνω στην Ελλάδα και το τέλος θα είναι όντως άσχημο για αυτούς που ασέλγησαν στο πτώμα της και παραμένουν ατιμώρητοι, έχοντας δυστυχώς και την αποδοχή μιας μερίδας της κοινωνίας, σε όποια κοινωνική βαθμίδα και αν ανήκουν.

Μια κοινωνία, θα ενωθεί μόνο αν καταλάβει τον κοινό εχθρό που έχει απέναντι της…όποτε, όσο περισσότεροι εχθροί κάνουν την εμφάνιση τους, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η συσπείρωση.

Και γνωρίζοντας ότι σε αυτή τη δύσκολη προφανώς διαδρομή δεν θα είμαστε μόνοι μας, αυτό από μόνο του μας δίνει κουράγιο, δύναμη και μια λέξη που δεν μου αρέσει και πολύ…υπομονή.

Όσο για τα επόμενο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα, θα πρέπει να γνωρίζουμε γιατί θα πάμε εκεί. 

Δεν πάμε μόνο για τη Μακεδονία, αλλά για την Ελλάδα που πούλησαν, τις αξίες και τα ιδανικά, που σιγά σιγά τα καταπάτησαν με τα νομοθετήματα τους οι καλοπληρωμένοι δολοφόνοι της πολιτικής και της εξουσίας.

Πριν λίγο καιρό, έγινε νόμος του κράτους η κακοποίηση της ανθρώπινης φύσης και είδαμε σε συγκεκριμένες χρονικές αποστάσεις από την ημέρα εκείνη τους καρπούς της απόφασης αυτής. Και θα το δούμε και στο μέλλον.

Όσο ο άντρας είναι γυναίκα, άλλο τόσο τα Σκόπια είναι Μακεδονία.

Δε σημαίνει ότι επειδή αναγνωρίζεται η πλήρης κακοποίηση και αλλοίωση του ανθρώπου οντολογικά από μερικά κράτη είναι και το ηθικό, αυτό που θα προάγει και θα εξελίξει μια κοινωνία, ούτε αν αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία πολλά ισχυρά κράτη, μεγάλες διοργανώσεις ακόμη και εταιρίες video games, είναι έτσι. 

Αφού και στη μια περίπτωση και στην άλλη αυτοί που επιβάλουν τη διαστροφή επιβάλουν και το όνομα, είναι οι ίδιοι.

Οπότε στις 4 του επομένου μήνα να πάμε στη πλατεία με αιτήματά…και όχι μόνο για την Μακεδονία…… και τα αιτήματά μας θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να τα υποστηρίξουμε, να τα υπερασπιστούμε ……αν χρειαστεί.

call me Rick


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours