Πριν αρκετές μέρες έγραψα ένα άρθρο για το θέμα ότι μπαίνουμε σε Μίνι παγετώνα… σου έδωσα στοιχεία για να ερευνήσεις μόνος σου…

Στοιχεία που Συνήθως δεν δίνονται από κανέναν γιατί ο καθένας θέλει να κρατάει τη γνώση που κέρδισε με κόπο…. με πολύ κόπο…. και πολλές απώλειες… συν ότι δίνοντας πληροφορία που έχει κρατηθεί αιώνες κρυμμένη κάτω από Όρκους μυστικούς… πάντα Βρίσκεσαι σε στόχευση… και πιστέψτε με η στόχευση στα επίπεδα που σας μιλάω πολλές φορές ειναι πιο επικίνδυνη και από στόχευση με όπλο!

Χθες βρισκόμουν σε ένα χώρο όπου η τηλεόραση Ήταν ανοιχτή και ένας παππούς παρακολουθούσε τις ειδήσεις… Έτυχε να πέσω τη στιγμή όπου έλεγαν ότι πάγωσε ο Ατλαντικός… Ότι το κρύο έφτασε σε επίπεδα πρωτόγνωρα στην Αμερική…. και βέβαια και αυτό που βάλαμε και εμείς ότι χιόνισε στη Σαχάρα!

Πολλοί από σας επιμένετε να παραμένετε θεατές…… οπαδοί… θεωρείτε ότι τα συμβάντα του κόσμου είναι σαν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας όπου το γκολ θα μπει το επόμενο λεπτό!

Αν ήμουν εδώ για να κάνω προβλέψεις και να κοιτάζω τη γυάλινη σφαίρα για το μέλλον σας θα είχα αποτύχει…. και θα ήμουν Μάλιστα και πολύ χαζός να έχω αυτή την ιδιότητα και ικανότητα και να μην παίζω κάθε μέρα το τζόκερ η το στοίχημα έτσι ώστε να εξασφαλίσω τα προς το ζην με ποιο εύκολο τρόπο!

Τα γεγονότα του κόσμου μας δεν είναι γεγονότα που τα καλούμε να εμφανιστούν την επόμενη μέρα…. δεν δίνουμε γνώση έτσι ώστε να πάρουμε χειροκρότημα… δίνουμε γνώση έτσι ώστε να υπάρχει η νέα αντίληψη και ο νέος Στόχος σε οτιδήποτε προετοιμαζόμαστε για το μέλλον!

Αν π.χ. Ήξερα ότι σε πέντε χρόνια από σήμερα ο πλανήτης Γη θα έχει πρόβλημα από το καθαρό νερό τότε θα άλλαζα όλους τους σχεδιασμούς μου για το μέλλον και αντί να κυνηγάω να πάρω ένα αυτοκίνητο πολυτελειας…. θα Προσπαθούσα να βρω τον τρόπο να αποθηκεύσω νερό η Εάν το έβλεπα επιχειρηματικά να αγοράσω ένα νερούλαδικο πλοίο…

Θέλω με αυτό τον τρόπο να σας δείξω ότι αυτό που σας προσφέρουμε για τα πιθανά σενάρια του μέλλοντος έχει να κάνει πάντα και με το χρόνο αλλά και την ανάγκη προετοιμασίας…

Αν αύριο ειναι να συμβεί κάτι τότε δεν θα λέγαμε κάν τι θα συμβεί απλά θα λέγαμε Τρέχα!

Οι μυστικοί κύκλοι του σύμπαντος οπου θα έλθουν θέλουμε δεν θέλουμε…. δεν θα έρθουν μέσα σε μία ώρα…. δεν θα βάλουν γκολ με ανάποδο ψαλίδι…. θα προετοιμάσουν το δρόμο τους και θα μας δώσουν σημάδια!

Όταν έχεις να κάνεις με γνώση η οποία ειναι κρυφη εδώ και εκατονταετίες και εσύ είσαι απλά ζωντανός μερικές δεκαετίες… και έτσι δεν έχεις στα χέρια σου την στατιστική η αποτελέσματα του πειράματος ώστε να βγάλεις απόλυτα συμπεράσματα είσαι αναγκασμένος να πηγαίνεις βάσει των ενδείξεων προς το αποτέλεσμα που μελετάς!

Ξεκολλήστε λοιπόν από την παιδικότητα και ακουστε ακριβώς αυτά που σας λέω… σε προηγούμενο κύκλο η Ευρώπη είχε παγώσει… Ήταν ένας κύκλος μεγάλων αλλαγών και τότε… δεν θα ξανά αναφερθώ στα νούμερα που είπα μία φορά… Όποιος θέλει βρίσκει το παλιό άρθρο και ψάχνει μόνος του…. Απλά πρέπει και νομίζω θα το κάνω τελευταία φορά να σου επιστήσω την προσοχή στο ότι Υπάρχουν στιγμές, εποχές, όπου το κοπάδι πάνω στη γη περνάει από διάφορα στάδια!


Οι προηγούμενες τρεις γενιές είχαν έναν πόλεμο τουλάχιστον και από κει και πέρα πέρασαν στην εποχή της παχυνσης… Αν είχαμε σωστή πληροφόρηση για 20 γενιες…. αν είχαμε την αληθινή ιστορία… αν μαθαίναμε τα αληθινά στοιχεία.. Όχι μόνο για ηρωισμούς και πολέμους… αλλά για την εποχή… για επιδημίες…. για εποχή που το κοπάδι πχ… παρουσιάζει ιδιαίτερα προβλήματα συμπεριφοράς. η ιδιαίτερα προβλήματα…. επικοινωνίας και συνεννόησης… η σχιζοφρενικά προβλήματα περισσότερα…. νέα εποχή μαύρη δηλαδή όπως είναι η σημερινή….. τότε τα στοιχεία που θα μπορούσαμε να εξάγουμε θα ήταν πολύ πιο συγκεκριμένα για να δώσουμε ακριβης χρονολογίες του κύκλου που θα συμβεί!

Αυτά λοιπόν σας τα λέω για να σκεφτείτε λίγο Μήπως είναι η στιγμή… Ή μήπως έχουμε την ατυχία… να είμαστε σε μία εποχή… Όπου το κοπάδι αντί να σκεφτεί το πώς θα έχει ένα tablet ή ένα iPhone παραπάνω.. να σκεφτεί να αλλάξει λίγο τα σχέδια του για το μέλλον!

Προσωπικά σκοπεύω να κάνω οικονομία ώστε να έχω για όλη την οικογένεια συγκεκριμένο ρουχισμό για υπερβολικό ψύχος…. δεν θέλω να σας κάνω ανάλυση τι θα συμβεί εάν η Ευρώπη παγώσει…. πόσο το σύστημα θα αντέξει αν θα κινείται σωστά αν θα λειτουργούν όλα!

Τώρα σίγουρα κάποιος από σας θα πει ρε stranger Αυτά μας λες εδώ και χρόνια για αποθήκευση αλλά ακόμα δεν πεινάσαμε…. θα σου πω μία χαρά… ευτυχώς… και ελπίζω να έχεις κάνει την αποθήκευση σου… για η στιγμή που θα έρθει η ανάγκη να χρησιμοποιήσεις την αποθηκη σου .. μπορεί να είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζεις.. και έτσι τα χρόνια που σου πιπιλησα το μυαλό ήταν ο αναγκαίος χρόνος να νικήσω την αποδόμηση της αντιθετης μεριάς, της πληροφορίας που σε θέλει να είσαι ανίσχυρος και σε απόλυτη ανάγκη από το σύστημα ανά πάσα στιγμή…. Έτσι ώστε μέσω της κοιλιάς σου να σου πάρουν όλα όσα δεν κατάφερα να σου πάρουν μέχρι σήμερα!

Να ξέρεις και κάτι, το ότι αυτή τη στιγμή δεν κυνηγάς το συνάνθρωπό σου για ένα κομμάτι ψωμί έχει να κάνει με το ότι μέχρι σήμερα ότι ζητήθηκε προσφέρθηκε και ξεπουλήθηκε από φόβο να μη φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση…. μόνο που στο τέλος οταν οι προδότες απο φοβο θα εχουν ξεπουλήσει τα πάντα ….αυτή η κατάσταση θα έρθει έτσι κι αλλιώς…παρα ολα οσα τους ταζουν !!

Κλείνοντας λοιπόν πρεπει να σου πω να αλλάξεις τα σχέδια για το μέλλον Γιατί από ότι φαίνεται πέραν των σχεδίων που υπάρχουν για τα κοινωνικοπολιτικά, για την παγκόσμια διακυβέρνηση, την παγκόσμια εξουσία και την απόλυτη σκλαβιά σου από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους από σένα… υπάρχουν και σχέδια ενός ανώτερου μηχανισμού.. νοητικού ή μη… Όπου ταυτόχρονα θα χτυπήσουν και αυτά το κοπάδι!

Πιο απλά αδύνατο να τα κάνω…

Stranger…


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours