Αυτό που γίνεται στη Συρία, εδώ και 7 χρόνια που η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο, σε έναν πόλεμο δια των αντιπροσώπων που όλοι πολεμούν όλους, μοιάζει να μην έχουν ούτε λογική και φυσικά... ούτε και τέλος.

Σύμφωνα με το fort-russ.com, χθες  βράδυ ένα τουρκικό στρατιωτικό κομβόι εισήλθε στη βόρεια Συρία και επιτράπηκε να περάσει μέσα από εδαφική περιοχή που ελέγχεται από την τρομοκρατική οργάνωση Al-Nusra, παρακλάδι της Al-Qaeda! 

Αυτό καταγράφηκε σε βίντεο που τραβούσε ο ίδιος ο μαχητής της Al-Nusra!Ο τουρκικός στρατός μετέφερε δώδεκα τεθωρακισμένα οχήματα από την επαρχία Hatay της Τουρκίας και προσπάθησε να καταλάβει θέσεις κοντά στον Συριακό Στρατό στο σημείο 4 στην περιοχή Tal Al-Eis της επαρχίας του νότιου Χαλεπίου. 
Αυτό είναι πλέον αδιαμφισβήτητο αποδεικτικό στοιχείο ότι η Τουρκία συνεργάζεται άμεσα με μια τρομοκρατική οργάνωση, αλλά και ταυτόχρονα οξύμωρο, αφού  χρησιμοποιεί την  αιτιολογία της καταπολέμησης της τρομοκρατίας στα σύνορά της, για να πολεμήσει τη "τρομοκρατική" κουρδική οργάνωση (YPG) στο καντόνι Αφρίν και την ίδια στιγμή  συνεργάζεται με μια άλλη τρομοκρατική οργάνωση.

Απαντώντας σε αυτή την κίνηση, ο Συριακός Στρατός χρησιμοποίησε πυρά πυροβολικού για να σταματήσει το κομβόι από το να προχωρήσει περισσότερο στο έδαφος της Συρίας.

Υπάρχουν επίσης ισχυρές ενδείξεις,  ότι η ρωσική αεροπορία χρησιμοποίησε και αυτή τα αεροπλάνα της για να εκτοξεύσει "προειδοποιητικά πυρά" μπροστά από το τουρκικό κομβόι, στέλνοντας κατά αυτόν τον τρόπο, μια ισχυρή προειδοποίηση στα τουρκικά στρατεύματα να μην προχωρήσουν περαιτέρω στο συριακό έδαφος.

Ο λόγος για τον οποίο οι Τούρκοι στρατιώτες αναλαμβάνουν θέσεις μάχης εναντίον του Συριακού Στρατού, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours