Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει πηγή που συνδέεται με το BBC, ομάδες ανταρτών στο έδαφος της Συρίας (FSA) προετοιμάζονται να εξαπολύσουν μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση, που λέγεται ότι θα διαταράξει την τρέχουσα τάση των στρατιωτικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα.

Σύμφωνα με πηγή που συνδέεται με το BBC, επιβεβαιώνεται ότι δυνάμεις της ένοπλης ομάδας Ha'yat Tahrir al-Sham (πρώην Jabhat al-Nusra, συγγενής ομάδα της Al-Qaeda), του ισλαμικού κόμματος του Τουρκιστάν (θυγατρική της Αλ Κάιντα ) και ο Ελεύθερος Συριακός στρατός (FSA) επιδιώκουν μια τεράστια επιχείρηση που θα πραγματοποιηθεί στις επόμενες ημέρες μέσα στο έδαφος της Συρίας.

Στην αναφορά υπάρχουν εξαιρετικά λίγες λεπτομέρειες για αυτή την επερχόμενη επιχείρηση, δίνοντας σε κάποιον την εικόνα ότι η επιχείρηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε μια ή περισσότερες περιοχές της Συρίας…. ενάντια σε έναν ή περισσότερους αντιπάλους.

Εν πάση περιπτώσει, η πηγή του BBC ανέφερε πως οι αντάρτες δήλωσαν, ότι η συγκεκριμένη προγραμματισμένη επίθεση «θα προκαλέσει ανατροπή» του status quo στη Συρία (που σημαίνει ότι ο πιθανότερος στόχος της επίθεσης αυτής θα είναι οι φιλοκυβερνητικές δυνάμεις και ο ίδιος ο Άσαντ).Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours