10.01.2018  5.27μμ

Ακριβώς τέσσερις θάνατοι στη βιομηχανία του πορνό, μέσα σε δύο μήνες περίπου.

Μπορείς αν θες να πεις ότι είναι σύμπτωση ο θάνατος και των τεσσάρων κοριτσιών που συμμετείχαν σε ερωτικές ταινίες μέσα σε λίγο διάστημα.

Δεν μπορείς όμως να πεις ότι είναι σύμπτωση, όταν μέσα σε όλα, οι θάνατοι αυτοί συμβαίνουν στο ίδιο μέρος;Αυτό παύει να είναι σύμπτωση..

Η αρχή γίνεται από με τον ξαφνικό θάνατο της Shyla Stylez... στον ύπνο της στις  9 Νοεμβρίου 2017.


Η αυτοκτονία της August Ames

5 Δεκεμβρίου 2017, εντοπίζεται απαγχονισμένη στο Camarillo της Καλιφόρνια, σε ηλικία μόλις 23 ετών

Yuri Luv: Νεκρή από υπερβολική δόση χαπιών

14 Δεκεμβρίου, βρέθηκε νεκρή άλλη μία πορνοστάρ. Η Yuri Luv, κατά κόσμον Yurizan Beltran, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 31 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες από τον ιδιοκτήτη.

O θάνατος της Shyla Stylez που σόκαρε


9 Νοεμβρίου, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στον ύπνο της η 35χρονη πορνοστάρ, απο τον Καναδά.

Τέταρτο «θύμα» η Olivia Nova

10 Ιανουαρίου 2018...Χθες έγινε γνωστό ότι η μόλις 20 ετών Olivia Nova βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα που διέμενε, στο Λας Βέγκας.Ξεκινάμε από τον περασμένο Νοέμβριο, στις 9/11/17 όπου και συμβαίνει ο πρώτος θάνατος. Εάν προσθέσουμε όλα τα ψηφία της ημερομηνίας όπως αναγράφεται έχουμε 9+1+1+1+7=19

Πάμε στο Δεκέμβριο και στον δεύτερο θάνατο στις 5/12/17 όπου έαν προσθέσουμε τα νούμερα της ημερομηνίας έχουμε 5+1+2+1+7=16

Πάμε στον τρίτο θάνατο, στις 14/12/17, όπου μας δίνει 1+4+1+2+1+7=16!

Πόσο μοιάζουν τα νούμερα μεταξύ τους, πόσο ίδιοι είναι οι θάνατοι αυτών των κοριτσιών, το 9 που γίνεται 6 και το 19 που είναι και δεκαέξι.

Ας δούμε και την τέταρτη ημερομηνία, 10/1/18.

Εδώ στην αλλαγή του έτους, θα το κάνουμε διαφορετικά και έχουμε το εξής 10+1=11 και 1+8=9, το γνωστό 11/9, που μας έκανε ποδαρικό και το έτος 2018.

Βέβαια παρατηρώντας περισσότερο τις ημερομηνίες μας δείχνει την ημερομηνία  έναρξης της "επιδημίας" των θανάτων στη βορειοδυτική Αμερική, δηλαδή την 11/9/17.

Επίσης ο δεύτερος θάνατος έρχεται μετά από 26 ημέρες από τον πρώτο θάνατο. Θυμάσαι ποιανού νούμερο είναι το 26. ...Έχει σχέση με την Καμπάλα και έναν αρχαίο Θεό.

Από τον δεύτερο τώρα θάνατο μέχρι και τον τρίτο μεσολαβούν 9 ημέρες.

Από τον τρίτο έως το τελευταίο θάνατο, τον χθεσινό δηλαδή, μεσολαβούν 27 ημέρες.

Δηλαδή και εδώ έχουμε χρονική σύγκλιση, αφού η απόσταση των 27 ημερών την εξάγουμε από το 3*9=27 και μας δίνει το 2+7=9.
Σταματάμε εδώ με τα νούμερα, τα οποία όμως προδίδουν ότι οι θάνατοι αυτοί των νέων κοριτσιών δεν αφέθηκαν στη μοίρα τους.

Και αν για κάποιους δεν σημαίνει τίποτα  αυτοί οι τέσσερις θάνατοι, οπότε πάμε παρακάτω και η ζωή συνεχίζετε, δεν πάει έτσι, ήταν άνθρωποι σαν και τον καθένα μας, που κάποιοι φρόντισαν να δώσουν πρόωρο τέλος στα όποια όνειρά τους και αυτοί δρουν και ψαρεύουν μέσα και από την βιομηχανία του πορνό, που όποιος μπαίνει μέσα αυτόματα είναι και ευάλωτος σε τέτοιες επιρροές, διότι εργάζεται για αυτούς, πλουτίζει και έχει δόξα από αυτούς και σαν εργοδότες που είναι, όταν θα ζητήσουν τη ίδια τους τη ζωή, θα πρέπει να την δώσουν. Και πείθονται να την δώσουν, διακριτικά να μη φανεί τι έγινε, μη βγει προς τα έξω η αλήθεια.
Αυτοκτονία είναι η σιωπηλή θυσία...

Το μέρος που βρήκαν μαζικά το θάνατο οι κοπέλες αυτές είναι δίπλα και μέσα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.


Το να αυτοκτονούν μέσα σε τόσο μικρό διάστημα 4 άνθρωποι(μόνο γυναίκες) μιας συγκεκριμένης επαγγελματικής δραστηριότητας, δεν είναι κάτι που περνάει απαρατήρητο, πόσο μάλλον όταν όλα αυτά συμβαίνουν σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Δεν είναι το όνομα της Καλιφόρνιας ένοχο,ούτε το κλίμα της, είναι κάτι άλλο.

Δεν μπορείς να πεις ότι εκεί είναι το κέντρο της παγκόσμιας βιομηχανίας του πορνό και να βασιστείς στις πιθανότητες, ότι δηλαδή είναι πιθανό να πεθάνουν τέσσερις κοπέλες που εργάζονται σε ταινίες πορνό μέσα σε 2 μήνες στη συγκεκριμένη περιοχή, αφού εκεί διαμένουν πολλές σταρ ερωτικών ταινιών.

Η μάλλον αν το πεις αυτόματα αναρωτιέσαι, γιατί να έχει έδρα εκεί η παγκόσμια βιομηχανία πορνό; Γιατί να έχει έδρα εκεί το κέντρο του παγκόσμιου κέντρο κινηματογράφου (Hollywood);

Γιατί εκεί διπλά να υπάρχει το παγκόσμιο κέντρο τζόγου; (Λας Βέγκας)

Γιατί η Καλιφόρνια να είναι η δεύτερη πολιτεία της Αμερικής που έσπευσε να νομιμοποιήσει τις εκτρώσεις και τον γάμο ομοφυλοφίλων;

Πριν τρεις μήνες είχαμε ξεκινήσει ένα «αφιέρωμα» στα μουσικά event της περιοχής, που θα δεις πόσα είναι και τι κοινά σύμβολα που έχουν όλα.

Εκεί λοιπόν αποκαλύπτουμε κάτι που είναι γνωστό σε κύκλους πνευματιστών και ανεξάρτητων ξένων ερευνητών, ότι υπάρχει ένα όρος που είναι σημείο κλειδί για την περιοχή αυτή και εξηγεί γιατί έχουν εγκαταστήσει όλες οι παραπάνω επιχειρήσεις και πολυεθνικές την έδρα τους γύρω από την περιοχή αυτή.Τα αστέρια με κόκκινο είναι οι άτυχες κοπέλες που πέθαναν από αδιευκρίνιστες αιτίες και με μαύρη σημαία το όρος Σάστα,Shasta στην Καλιφόρνια.
Από τις χιλιάδες των σταρ, των ερωτικών ταινιών όλου του κόσμου, τέσσερις  πέθαναν τις τελευταίες 60 ημέρες και αυτές οι τέσσερις δίχως να έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα, λες και
"ρυθμίστηκαν" να πεθάνουν και οι τέσσερις σε κοντινή απόσταση, γύρω από αυτό το βουνό της Καλιφόρνιας.


Το όρος αυτό θα το αναλύσουμε στο τελευταίο μέρος του "αφιερώματος", που πιστεύω μέχρι το Σάββατο (εκτός πάντα απροόπτου) να έχει ανέβει και νομίζω για όσους διαθέτουν διευρυμένους συνειδησιακούς ορίζοντες και έχουν διαβάσει τα πρώτα 4 μέρη,  θα λάβουν πολλές απαντήσεις.

Στους 2 μήνες που 4 κοπέλες οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία, (λέω οδηγήθηκαν γιατί δεν ήταν δική τους σκέψη, άλλων-ου ήταν και τη σκέψη την έκαναν πράξη) έχουμε ακριβώς το ίδιο διάστημα μεγάλες καταστροφικές φωτιές (μια εκ των οποίων την ονόμασαν Lilac!!!για όσους έχουν διαβάσει το αφιέρωμα στην Καλιφόρνια) που τις ακολουθούν οι πρόσφατες προχθεσινές πλημμύρες.

Όλα αυτά στο ίδιο μέρος…κοντά στο όρος Shasta, σε ένα από τα πιο ισχυρά ενεργειακά κέντρα της Γης και μέσα σε ένα πολύ μικρό διάστημα. 
Από την μια καταστροφή στην άλλη, από τη μια απώλεια στην άλλη.

Απλά να πούμε ότι, δεν είναι τυχαία η εγκατάσταση της βιομηχανίας του θεάματος, του σεξ και άλλων εταιριών/πολυεθνικών που υπηρετούν την σύγχρονη εποχή/νέα εποχή, γύρω από το όρος αυτό, που βρίσκεται σε μια από τις πιο πλούσιες πολιτείες της Αμερικής.

Όχι και θα το δούμε στο τελευταίο μέρος των μουσικών φεστιβάλ της Καλιφόρνιας γιατί.

Η προσωπική μου καθαρά άποψη είναι ότι τους τελευταίους δύο μήνες ταΐζουν ενεργειακά πολύ τη συγκεκριμένη περιοχή, που σημαίνει ότι θέλουν να προκαλέσουν κάτι μεγαλύτερο, πιο καταστροφικό από τις παραπάνω "φυσικές" καταστροφές.

Απλά να σκεφτείς ότι το ισχυρό αυτό ενεργειακό κέντρο «τροφοδοτεί»/ αλληλεπιδρά με άλλα ενεργειακά κέντρα σε όλο τον πλανήτη. 
Είναι η βάση, η ροή ενέργειας, όπου από εκεί διανέμεται η ενέργεια στα υπόλοιπα κέντρα του πλανήτη.

Να πούμε μόνο αυτό και θα δούμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στο τελευταίο μέρος.

Κλείνω τώρα με μια δήλωση μιας κυρίας που παλαιότερα συμμετείχε και αυτή στον αγώνα προώθησης της σεξουαλικής «ψυχαγωγίας».Στις 9 Ιανουάριου έκανε μια απίστευτη δήλωση Στη δήλωση της στο fb βλέπουμε ότι αναφέρει πως έκανε μια "συνεδρία" προσευχής στο Θεό της και στην προσευχή της, η Τίλα ζητάει από τον Θεό της να πέσουν άρρωστοι, να μείνουν ανάπηροι ακόμη και να πεθάνουν, όσοι συμμετέχουν σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.


"Και σύντομα, λίγο μετά την προσευχή μου.., μια ακόμη σταρ πεθαίνει. Ωραία!!!!Ο θεός με ακούει και μου δίνει ότι του ζητάω στο όνομα του Ιησού..."

Και συνεχίζει.."I AM THE QUEEN OF THE SOUTH AFTER ALL"
Είμαι η βασίλισσα του Νότου...

Όσοι έχουν διαβάσει τα πρώτα μέρη του "Ποιοι είναι πίσω από τα Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Καλιφόρνια των ΗΠΑκατανοούν ακριβώς ποια βασίλισσα την κάνει να νομίζει ότι είναι βασίλισσα του Νότου.

Από που όμως να την πιάσεις αυτή τη δήλωση...

Προσεύχεται για το κακό του άλλου και το κακό εκπληρώνεται και αυτό το ονομάζει Θεό;
Είναι δυνατόν μια προσευχή να είναι αυτόματα και κατάρα; 
Και αν  είναι κατάρα, μπορεί να υλοποιηθεί, να πιάσει;

Τι διαφορά έχει η κατάρα από την μαγεία, πόση δύναμη έχει μια κακή σκέψη για κάποιον, που όλοι μας έχουμε κάνει κατά διαστήματα, ποιος ή τι είναι εκεί για να να εκμεταλλευθεί
μια πολύ κακή σκέψη-δόνηση και να δημιουργήσει πρόβλημα στον άλλον.

Πολλές ερωτήσεις... που κρύβουν όμως μέσα τους απαντήσεις.

Ο κόσμος έχει αρχίσει και τρελαίνεται και οι πιο ευάλωτοι όπως έχουμε ξαναπεί, είναι στόχος.

Ποιος Θεός βρε κοπέλα μου σου είπε να προσεύχεσαι για το θάνατο του άλλου; 

Μήπως είναι ο ίδιος Θεός που είπε και στον Μπους να εισβάλει στο Ιράκ;
Στον ίδιο Θεό προσεύχεσαι;

Οι 4 κοπέλες που αυτοκτόνησαν ή πέθαναν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ασχέτως αν ήταν ένα όργανο- ένα μέσο προώθησης και εξάρτησης μιας κοινωνίας απόλυτα από το σεξ και επειδή πιο πριν ήσουν και εσύ μέσα σε αυτό το λόμπι, θα έπρεπε να υπάρχει κατανόηση,  να τις καταλάβεις και να παρακαλάς να αλλάξουν τρόπο σκέψης, να είναι καλά και να τους βοηθήσει ο Θεός να μην καταστρέφουν άλλο το σώμα τους και τη ψύχη τους, αλλά και των υπολοίπων και όχι να παρακαλάς να πεθάνουν.

Το κακό εύκολα γίνεται, πολύ εύκολα και η προσευχή σου(η κατάρα σου) είναι πολύ πιθανό να βρει τρόπο να εκδηλωθεί.

Να υπενθυμίσουμε στην κυρία αυτή, μιας και υποστηρίζει ότι…. ότι ζητάει στο όνομα του Χριστού πραγματοποιείται, ότι δεν μιλάει ούτε προσεύχεται στο Θεό που νομίζει, αλλά σε μια άλλη οντότητα που υπηρετούσε, ίσως άθελα της, τα προηγούμενα χρόνια.

Τεκμήριο αυτού είναι τα ίδια τα λόγια του Χριστού, που μάλλον δεν έχουν και τόσο σχέση με μίσος, εκδίκηση και τιμωρία.Μια φορά, ο Ιωάννης και ο Ιάκωβος, απεστάλησαν στη Σαμάρεια να αναγγείλουν στους Σαμαρείτες ότι ο Ιησούς Χριστός θα περάσει από τη χώρα τους και οι Σαμαρείτες, όταν άκουσαν ότι πάει στην Ιερουσαλήμ δεν ήθελαν να Τον δεχθούν,τότε ο Ιωάννης και ο Ιάκωβος είπαν στον Κύριο: «Θέλεις Κύριε να παρακαλέσουμε να πέσει φωτιά και να κάψει την Σαμάρεια
Ο  Ιησούς Χριστός τότε τους επέπληξε δριμύτατα λέγοντας τους: «Δεν ξέρετε ποιο πνεύμα υπηρετείτε; Ο Υιός του ανθρώπου δεν ήλθε για να καταστρέψει τους ανθρώπους, αλλά για να τους να σώσει.»
Λουκάς θ:54-56...Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours