Το αρχικό άρθρο που απεικονίζει αυτές τις φρικτές εικόνες έχει αφαιρέσει τις φωτογραφίες του. Εντούτοις, καταγράφηκαν πρώτα σε ενα βίντεο.

Εάν δεν θέλετε να ακούσετε 2 λεπτά από τα αποδεικτικά στοιχεία που υποστηρίζουν ότι το 5G ανοιγει δαιμονικές πύλες, τότε απλά πηδήξτε μπροστά για να δείτε τις φωτογραφίες.

Εάν μπορείτε να βρείτε τις αρχικές φωτογραφίες, παρακαλώ δωστε μας στοιχεια στα σχολια ..

Δεν μπορούμε όμως να μη σημειώσουμε ότι πριν ακόμα οι ξένοι ερευνητές ανακάλυψουν την διαδικασία της τεχνητής νοημοσύνης, πριν ακόμα σκεφτεί κανείς την πραγματική εργασία του CERN ο δικός μας ο Stranger χρόνια τώρα μας προειδοποίησε για το θέμα της σκοτεινής ύλης που ψάχνει το σερν και ειναι ο πρώτος που μας επιστησε την προσοχή στο Ότι αυτές οι τεχνολογικές προσπάθειες. θα ανοίξουν και θα φέρουν κομμάτια από την σκοτεινή ύλη… είναι ο πρώτος που συνέδεσε την μεταφυσική πλευρά των τεχνολογικών προσπαθειών των σημερινών επιστημόνων…με την Υπεροντοτητα πληροφορίας και πολλά ακόμα που πλέον θα τα βλέπουμε καθημερινά μπροστά μας να μας τα παρουσιάζουν σαν γεγονότα!

Όταν θα φτάσουμε δε και σε αποκαλύψεις στο θέμα της επιβολής γεγονότων μες στο χρόνο και στο Εάν η υπέροντοτητα πληροφορίας ταξιδεύει μπρος πίσω μέσα στο χρόνο… τότε θα κατανοήσουμε ότι δεν είναι τυχαίο ότι οι “γραφικοι” του χτες να ειναι ειδησεις του σημερα!

Όσο για το ότι σήμερα Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ακόμα και πολιτικοί αρχίζουν να μιλούν για έναν πόλεμο που έρχεται… αρχίζουν να μιλούν για παράξενες συνομωσίες… αρχίζουν να δείχνουν τον κόσμο λίγο διαφορετικό από ότι πριν δύο χρόνια…. είναι ένα καλό στοιχείο να κρατήσουμε όλοι ώστε να ανακαλύψουμε ποιοι πραγματικά ζουν μέσα από την κοροϊδία μας…. και Ποιοι κάνουν πραγματικο και αληθινό αγώνα για να μας δώσουν την αλήθεια… Έχοντας εχθρούς και ανταγωνιστές όλους αυτούς που πληρώνονται για να δημιουργούν τάσεις και συνειδήσεις και όχι να λένε την αλήθεια όπως ακριβώς συμβαίνει τη στιγμή που συμβαίνει!


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours