Στα στέκια πολλών ερευνητών και όχι μόνο, επικρατεί η άποψη  ότι ο αριθμός 33 δεν είναι απλά ένας αριθμός, αλλά συσχετίζεται με μερικά πολύ μεγάλα ιστορικά γεγονότα και όχι μόνο με αυτά.


Για παράδειγμα, 33 ήταν η ηλικία του Ιησού όταν πέθανε, 33 ήταν η ηλικία του Μ. Αλεξάνδρου όταν πέθανε, είναι ο σπουδαιότερος βαθμός του Τεκτονισμού ο 33 και είναι ο αριθμός των σπονδύλων που αποτελούν την ανθρώπινη σπονδυλική στήλη.

Ειδικά στην απόκρυφη αριθμολογία οι αριθμοί 11,22,33 είναι ισχυροί αριθμοί, (11+11+11)που σημαίνει ότι έχουν τη δική τους ξεχωριστή δύναμη ο καθένας…που σημαίνει ότι από κάποιους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένο σκοπό, με τον αριθμό 33 να είναι ο ανώτερος από αυτούς, συμβολίζοντας (σύμφωνα με μυστικιστικές διδασκαλίες) την εσωτερική πνευματική κορύφωση που οδηγεί στην απόκρυφη γνώση…μια γνώση που όπως ορίζει και το απόκρυφη, είναι για λίγους.

Τον αριθμό 33 μπορούμε να τον συναντήσουμε παντού, αλλά τα πράγματα περιπλέκονται όταν τον συναντάμε στους παράλληλους της Γης….στον 33ο παράλληλο.

Ο Ισημερινός χωρίζει τη Γη σε βόρειο και νότιο ημισφαίριο, και κάθε ημισφαίριο διαθέτει 90 παράλληλους, σύνολο 180.

Οι παράλληλοι βρίσκονται σε ίση απόσταση μεταξύ τους κατά 1 μοίρα, που μία μοίρα χωριζεται σε 60 λεπτά και το λεπτό σε 60 δευτερολέπτα.

Η 1 μοίρα είναι ίση με 111 χιλιόμετρα ή 69 μίλια.

Σε αυτές τις γεωγραφικές συνθήκες συναντάμε και τον παράλληλο 33.

Δεν είναι καθόλου ριψοκίνδυνο πλέον να πεις αυτό που σιγά σιγά όλο και περισσότεροι βλέπουν, ότι δηλαδή γεγονότα και κτίσματα πάνω ή πολύ κοντά σε αυτόν τον παράλληλο έχουν άμεση σχέση με τον αποκρυφισμό, με μυστικές κοινωνίες-λέσχες, και ιδιαίτερα με τον Τεκτονισμό.

Ότι δηλαδή χρησιμοποιούν ιδιότητες του χώρου και του χρόνου, σε συγκεκριμενα σημεία της Γης, για να βρίσκονται ένα ή περισσότερα βήματα μπορστά από εμάς και να ξεδιπλώσουν με ασφάλεια τα σχέδια τους….δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Ας ρίξουμε μια ματιά τι σχέση ο συγκεκριμένος παράλληλος με ιστορικά γεγονότα και περιοχές.

Στο βόρειο ημισφαίριο ο εν λόγω παράλληλος διέρχεται μέσω μεγάλων πόλεων των ΗΠΑ όπως το Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, το Φοίνιξ, το Ντάλας ή τη πόλη Roswell, μια περιοχή με βαρύ βιογραφικό στις περιπτώσεις θέασης UFO.

Ο Κένεντι, ο 35ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, δολοφονήθηκε στον παράλληλο 33 στις 12:30 τοπική ώρα, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου του 1963, στην πλατεία Ντίλι στο Ντάλας του Τέξας…..μια πόλη που φημίζεται για τα τροχαία ατυχήματά της.

Ο αδελφός του Κένεντι, Ρόμπερτ, δολοφονήθηκε επίσης στο παράλληλο 33, στο ξενοδοχείο Ambassador στο Λος Άντζελες.

Στην πόλη των Αγγέλων στην Καλιφόρνια υπάρχει το Χόλιγουντ, η έδρα του παγκόσμιου κινηματογράφου, μια βιομηχανία που παράγει το ήθος και τις αξιών της νέας εποχής και τις εξάγει και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ρούσβελτ πέθανε κοντά στο παράλληλο 33.

Η πόλη Φοίνιξ των ΗΠΑ βρίσκεται στον Παράλληλο 33 εκεί που το 1997 παράξενα φώτα έγιναν ορατά σε Νεβάδα, Αριζόνα και Νέο Μεξικό.Οι πιο δραματικές θεάσεις τότε συνέβησαν στη περιοχή του Φοίνιξ, όπου εκτυφλωτικά φώτα και ένα τεράστιο αντικείμενο σαν V αιωρούνταν πάνω από την πόλη για αρκετή ώρα, με μάρτυρες εκατοντάδες πολίτες.

Η πρώτη πυρηνική δοκιμή πραγματοποιήθηκε στο Αλαμογκόρντο,στο Νέο Μεξικό στην παράλληλο 33.

Επίσης, ο 33ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τρούμαν, ισοπέδωσε δύο ιαπωνικές πόλεις ρίχνοντας 2 πυρηνικές βόμβες.

Και οι δύο αυτές ιαπωνικές πόλεις καταστράφηκαν και βρίσκονται στον παράλληλο 33

Ο Περσικός Κόλπος έχει και αυτός μερικές ενδιαφέρουσες ιδιότητες.

Στην αρχαία Μεσοποταμία, που σήμερα βρίσκεται το σημερινό Ιράκ και ήταν το λίκνο του Σουμέριακου πολιτισμού και μετέπειτα του Βαβυλωνιακού, είναι ο τόπος όπου ο 33ος παράλληλος συναντάται ως διασταύρωση των δύο ποταμών, του Τίγρη και του Ευφράτη.

Ορισμένα βιβλικά κείμενα δείχνουν ότι η θέση αυτή στον 33ο παράλληλο, βρισκόταν ο Κήπος της Εδέμ.

Επί του παρόντος, η περιοχή δεν μοιάζει με την τον Κήπο της Εδεμ, λόγω των πολλών και πολυετών συγκρούσεων στης περιοχή.

Η πολύπαθη Βαγδάτη βρίσκεται σε γεωγραφικό πλάτος 33°33'Βόρεια και το παλάτι του Σαντάμ Χουσεΐν χτίστηκε ακριβώς στη θέση αυτή.

Θυμόμαστε όλοι την εισβολή στο Ιράκ, και το πόσο αίμα χύθηκε κατά την επιχείρηση “Desert Storm” τον Αύγουστο του 1990 και τον Μάρτιο του 2003 και χύνεται ακόμη μέσω τρομοκρατικών επιθέσεων.

Η αρχαία πόλη της Δαμασκού και πρωτεύουσα της Συρίας, επίσης αντιστοιχεί σε αυτόν τον 33ο παράλληλο.

Και εδώ βλέπουμε μια ιστορική χώρα να έχει μετατραπεί από το 2011 σε ένα απέραντο πεδίο μάχης και νεκροταφείο παιδιών.

Η Τυνησία κάθεται επάνω στον 33ο παράλληλο, που δεν ξεχνάμε ότι ήταν η σπίθα που άναψε το φιτίλι του ξεσηκωμού στις Αραβικές χώρες, αυτό που αργότερα βάφτισαν Αραβική άνοιξη, μια άνοιξη με χαρακτηριστικά βαρυχειμωνιάς, αφού ήταν η ώθηση για την εξάπλωση των εξτρεμιστών Ισλαμιστών του ISIS.

Χώρες όπως το Πακιστάν και το Αφγανιστάν διέρχεται από αυτές ο παράλληλος 33.

Στην πόλη Αμποταμπάντ του Πακιστάν, το 2011 και 19,06 χιλιόμετρα από τον 33ο παράλληλο, σκοτώνουν τον περιβόητο "εγκέφαλο" της τρομοκρατικής επίθεσης των δίδυμων πύργων, τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Επειδή κρατάω αρχείο, είναι πολύ ενδιαφέρον να δει κάποιος συγκεντρωμένα το αίμα που χύνεται κάθε τόσο στις περιοχές αυτές (Πακιστάν, Αφγανιστάν) είτε από καταστροφικά ατυχήματα, είτε από τρομοκρατικές επιθέσεις.

Το είδαμε και σήμερα αυτό, το είχαμε και μια εβδομάδα νωρίτερα στο ΑφγανιστάνΣτον 33ο παράλληλο συναντάμε και το Ιράν...που σαν τσοπανόσκυλα ψάχνουν τρόπο να το καταντήσουν Συρία και Αφγανιστάν.

Στην αφρικανική ήπειρο, στην πόλη της Καζαμπλάνκα που βρίσκεται στο Μαρόκο , μια μεγάλη τετράγωνη και εξαγωνη πυραμιδοειδής κατασκευή βρίσκονται στον 33ο παράλληλο. 

Στο Νότιο ημισφαίριο, ο μυστήριος 33ος παράλληλος διέρχεται από το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής και το Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

Τέλος, το γνωστό σε όλους μας τρίγωνο της περιοχής των Βερμούδων έχει επίσης μια μυστηριώδη σύνδεση με τον Παράλληλο 33.

Είναι και άλλα πολλά, που αν ψάξουμε στα βάθη της ιστορίας θα συναντήσουμε στον παράλληλο αυτό.

Προφανώς και δεν μένουμε μόνο στον 33ο παράλληλο, υπάρχουν και άλλα κέντρα, γραμμές, τοποθεσίες σκοτεινές ή φωτεινές...μυστήριες που χρησιμοποιούνται τον κατάλληλο χρόνο για να τροφοδοτήσουν με ενέργεια τα σχέδια τους.

Κανένας πόλεμος, καμιά τρομοκρατική ενέργεια ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που επηρεάζει τη συλλογική συνείδηση δεν αφήνεται στην τύχη της.

Τα μέρη, οι τοποθεσίες, ο χρόνος, όλα είναι αξιοποιήσιμα..

Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι να κάνεις κακό, αφού αυτοί που κάνουν το κουμάντο στον πλανήτη και τους ξέρουν ελάχιστοι, δεν αγαπάνε τον άνθρωπο....κάνουν κουμάντο σε ότι μπορώ να αντιληφθώ με τις 5 μου αισθήσεις...αφού αυτός είναι ο πόλεμος τους και δείχνουν έστω και προσωρινά ότι κερδίζουν.

Γνωρίζουν τα πάντα για εμάς και για τον κόσμο μας και ο κόσμος μας, η πόλη μας διαθέτει μυστικά, πολλά μυστικά.

Πριν κλείσουμε, μέσα από την Καλιφόρνια διέρχεται ο 33ος παράλληλος, για όσους έχουν διαβάσει τα 4 μέρη  του "Ποιοι Είναι Πίσω Από Τα «Φαντασμαγορικά» Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Μουσικής Στην Καλιφόρνια Των ΗΠΑ" καταλαβαίνουν τη ξεχωριστή ιδιότητα της περιοχής που θα δούμε αναλυτικά στο τελευταίο μέρος.

Επίσης, η περιοχή της χώρας μας που βρίσκεται πιο κοντά στον 33ο παράλληλο Β.,είναι η Κρήτη.

Πολλοί βλέπουν τι γίνεται στην Κρήτη με τα πολλά τροχαία δυστυχήματα και τα νέα παιδιά να φεύγουν πρόωρα και άδικα, με τα φονικά και τις αυτοκτονίες που μαυρίζουν τους συγγενείς που μένουν πίσω.

Θερίζουν πολλά νούμερα εκεί στην Κρήτη.

Είναι ένα θέμα πολύ ενδιαφέρον,που κάποια στιγμή θα το ξαναπιάσουμε, με νέα στοιχεία.call me RickShare To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours