Αυτός είναι ο τίτλος ενός βίντεο που ανέβηκε στο ytube και περιγράφει τη δύσκολη και για άλλους πρωτόγνωρη κατάσταση που βρέθηκαν γνωστές περιοχές της Καλιφόρνιας, όπως το Λος Άντζελες, Σαν Ντιέγκο, Σάντα Μπάρμπαρα κ.α, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών των προηγούμενων ημερών.Θα μείνουμε σε μερικά σημεία αυτού του βίντεο.

Σε αυτά τα σημεία που μερικοί κάτοικοι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά με την περιοχή αυτή, αλλά και γενικότερα με όλη την Αμερική, μιλώντας για σημάδια που προοιωνίζουν δύσκολες ημέρες.

Στις 3-4 Δεκεμβρίου ξέσπασαν τα πρώτα μέτωπα της φωτιάς στην Καλιφόρνια. Η φωτιά επεκτείνεται γρήγορα λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, έντασης 70 και 80 μιλίων την ώρα και αυτοί οι άνεμοι κρατάνε εδώ και μία εβδομάδα.Κάποιοι μιλάνε και για φαινόμενα τυφώνων που ενισχύουν το καταστροφικό έργο της φωτιάς στις περιοχές αυτές.

Περιοχές που όπως αναφέρεται και στο βίντεο, είναι γειτονιές που ζουν αρκετοί Αμερικάνοι celebrities όπως  η Caitlyn Marie Jenner, πρώην Bruce Jenner, που λόγω της δημοτικότητας του/της είναι το παγκόσμιο σύμβολο των LGB, Trans κλπ.,  φωτεινό παράδειγμα για τις επόμενες γενιές και που προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στην βίλα του/της στο Μαλιμπού, από τους ισχυρούς ανέμους.


Επίσης, η ποιότητα του αέρα είναι αρκετά τοξική, ενα πορτοκαλί νέφος καλύπτει την ατμόσφαιρα ( κρατάμε το χρώμα πορτοκαλί, είναι το το σύμβολο-χρώμα μερικών βιολογικών/χημικών όπλων) περισσότερα από 400 σχολεία παρέμειναν κλειστά και η διαδρομή ενός μεγάλου αυτοκινητόδρομου 101, έκλεισε.

Στις 7 Δεκεμβρίου πέρα από τις μαζικές φωτιές που κατακαίνε τα πάντα, σημειώνονται και σεισμοί, όχι μεγάλης έντασης, αλλά την ίδια ημέρα, έχουν το ίδιο επίκεντρο και το περίπου το ίδιο εστιακό βάθος.


Στις 6 Δεκεμβρίου η Nasa επιβεβαιώνει ότι τουλάχιστον 65 πύρινες σφαίρες παρατηρήθηκαν στον ουρανό της Φλόριντα ακριβώς μετά το ηλιοβασίλεμα, 3 ημέρες μετά από την σούπερ πανσέληνο.

Στη Φλόριντα είδαν και ένα άλλο αστρονομικό φαινόμενο , στις 6.33 το βράδυ, θεάθηκε μια ιπτάμενη πύρινη σφαίρα που φώτισε τον ουρανό της Φλόριντα και όπως είπε η μάρτυρας Shaina Crowley (
 ίδιο όνομα όπως και του Edward Alexander Crowley ένας Άγγλος αποκρυφιστής και πανίσχυρος Μάγος, πρωτοπόρος και υπερασπιστής των αισθητικών απολαύσεων του έρωτα  και της ομοφυλοφιλίας) και το φαινόμενο κράτησε για μια στιγμή. Στις 7 Δεκεμβρίου, ο αστυνόμος του βίντεο που ήταν σε βάρδια, δήλωσε ότι στις 3.00 τα ξημερώματα είδε ένα φλάς στον ουρανό με τη κάμερα του περιπολικού να κατέγραφει το φαινόμενο και όπως λέει δεν άκουσε κάποιον θόρυβο ώστε να μπορέσει να συνδέσει το γεγονός με μια πτώση κάποιου αντικειμένου στο έδαφος, πιθανότατα ήταν χιλιάδες μίλια μακριά και να διαλύθηκε πριν χτυπήσει στην γη.Στις 8 Δεκεμβρίου, χιονίζει στο Τέξας και όπως είπαν κάποιοι, ήταν μια χειμωνιάτικη χώρα των θαυμάτων, μετά από 7 χρόνια.

Από τη φωτιά δηλαδή στον πάγο....

Όλα αυτά τα φαινόμενα συνδυάζονται ταυτόχρονα μέσα μερικές ημέρες τους Δεκεμβρίου και όλα στην Αμερική.

Σεισμοί, φωτεινές μπάλες που πέφτουν από τον ουρανό, ανεμοθύελλες, γιγάντιες φωτιές, πορτοκαλί τοξική ατμόσφαιρα.....

Η Αμερική και ειδικά η Καλιφόρνια είναι ενα πολύ πολύ παράξενο μέρος.

Για την Καλιφόρνια είχαμε μιλήσει μερικές ημέρες πριν ξεσπάσουν οι φωτιές, στο Ποιοι είναι πίσω από τα «φαντασμαγορικά» Φεστιβάλ Hλεκτρονικής μουσικής στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και τι θέλουν να πετύχουν.1,2,3.


Και δείξαμε ότι η περιοχή αυτή υποδέχεται μεγάλα μουσικά φεστιβάλ με παγανιστικό ντεκόρ αλλά και μεγάλες τελετές στο δάσος με το ομοίωμα Κουκουβάγιας και είδαμε ποια οντότητα συμβολίζει το πέτρινο αυτό ομοίωμα, που γονατίζουν οι "ισχυροί" της Γης.

Τα παραπάνω, τα καταγράφω και αν γίνεται να τα κρατήσεις, θα χρειαστούν για τη συνέχεια, γιατί στο τέταρτο και τελευταίο μέρος που θα ανέβει σε λίγες ημέρες, θα γίνουν αποκαλύψεις που πολλούς θα αφήσουν με ανοιχτό το στόμα.

Αρκεί βέβαια να έχουν ανοιχτό μυαλό.

Στοιχεία που δεν εμφανίζονται όλα για πρώτη φορά, αλλά συνδυάζονται όλα μαζί για πρώτη φορά και συνθέτουν το μυστικιστικό ψηφιδωτό της περιοχής της Καλιφόρνια και θα δώσουν πολλές απαντήσεις για το τι συμβαίνει εκεί και πιθανός τι θα ακολουθήσει μετά.

Κρατάμε τους ισχυρούς ανέμους, την ώρα 6.33, την μπλε φωτεινή μπάλα, την πορτοκαλί τοξική ατμόσφαιρα, τo... winter wonderland και το όνομα της φωτιάς:

The "Lilac" Fire is a fire burning in Northern San Diego County, California,call me Rick 


Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours