Η σημερινή ημέρα ήταν περίεργη…

Είναι περίεργη, ακόμη.

Στις Φιλιππίνες πνίγηκαν άνθρωποι, στο Μεξικό τούμπαρε λεωφορείο με νεκρούς και τραυματίες, στην Ελλάδα εδώ και μέρες τα καλικαντζαράκια της εποχής μαζεύουν ψυχές , μέχρι και σήμερα, υπό την αυστηρή εποπτεία του phylaka του Π.Φαλήρου.


Εκεί στην Αυστραλία είναι έντονο το ελληνικό στοιχείο, οπότε όπως και να έχει σε πονάει διπλά εάν συμβεί κάτι, όπως αυτό που έγινε σήμερα.

Αυτό που έγινε σήμερα ήταν, ένας ψυχοπαθής να πάρει το αμάξι του και να ξεκινήσει να πατάει κόσμο....δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε αλλά δεν γίνετε και κάθε μέρα...έγινε πριν λίγο διάστημα, αν θυμάσαι, στη Νέα Υόρκη….πάλι ψυχοπαθής, πάλι αμάξι, πάλι παρασέρνει πεζούς…..εκτός κι αν στο εγχειρίδιο για ψυχοπαθείς έχει ενδεικτικό/προτεινόμενο τρόπο ακραίας οδηγικής συμπεριφοράς το αμάξι στο πεζοδρόμιο και μόνο εκεί που έχει πλήθος.


[Πως γίνεται οι ψυχοπαθείς να έχουν δίπλωμα; Απλή απορία..]

Αυτό που θα το αποδώσουν οι πολλοί; Είναι τρομοκρατία ή ψυχοπάθεια κάτω από την επίδραση ουσιών;

Οι περισσότεροι ίσως θα διαλέξουν το δεύτερο, όμως , δίχως να απορρίπτουμε την ψυχική αστάθεια κάποιου και τα δύο είναι το ίδιο.

Και τα δύο έχουν σαν κίνητρο τους την αφαίρεση ζωής και τα δύο έχουν το ίδιο αποτέλεσμα για τους υπόλοιπους που θα το δουν…φόβος και τρόμος, συναισθήματα αρνητικά που έλκουν, ας πούμε, γεγονότα για την συνέχεια.

Μια καλά οργανωμένη επίθεση "ισορροπημένων" και ψυχικά υγιή ατόμων, δεν έχει καμία διαφορά από μια μεμονωμένη επίθεση κάποιου σχιζοφρενή ατόμου,  όταν εκεί που έπινε τη μπύρα του, του ήρθε ξαφνικά  να πάρει το αμάξι του και να αρχίσει να πατάει κόσμο, 21 του μήνα.


Η μόνη διαφορά ίσως να εντοπίζεται στον αριθμό των ανθρώπινων απωλειών.

Δυστυχώς, υπάρχει η ορατή τρομοκρατία, γιατί εμείς οι ίδιοι το επιτρέπουμε να υπάρχει, οπότε έχουμε ένα μικρό μέρος της ευθύνης και υπάρχει και η αόρατη τρομοκρατία, που δεν γίνετε αντιληπτή με το μάτι.

Η αόρατη τρομοκρατία είναι ύπουλη, είναι το κακό που δεν μπορείς να το πιάσεις, να του περάσεις χειροπέδες και να το στείλεις στη φυλακή ή να το εκτελέσεις…δεν συλλαμβάνεται ούτε ουσιαστικά, ούτε καλά καλά με την σκέψη.

Όμως αυτό δρα και λειτουργεί ανενόχλητα μέσα από την σκέψη και μέσα από την τεχνολογία και θύματα του είναι οι πιο ευάλωτοι συμπολίτες μας, που εύκολα μπορεί να βρει βήμα μέσα στο νου τους και να βγάλει έναν λόγο… τον τελευταίο ίσως λόγο του…και μετά ο λόγος αυτός να είναι τόσο ξεκάθαρος και συναρπαστικός που να μαγέψει το ευάλωτο μυαλό του ατόμου και να το κάνει να υπακούσει στον  δημιουργικό δημαγωγό του.

Το αποτέλεσμα;

Βλέπουμε όλοι αυτόν που μπήκε μέσα στο πλήθος με το κοντέρ να γράφει 80χλμ. και αγνοούμε αυτόν που τον έστειλε, τον συνεργό και ηθικό αυτουργό της επίθεσης και πολλών άλλων επιθέσεων.

Και συλλαμβάνοντας τον επίδοξο τρομοκράτη, νομίζουμε ίσως αφού συλλάβαμε τον/τους τρομοκράτες θα πάψει η τρομοκρατία, θα προληφθεί, θα εξαλειφθεί και άλλες παρόμοιες εορταστικές εκφράσεις δεν που όμως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα μας, όχι…δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού το κακό θα βρει άλλον ακροατή για να κολακέψει με το λόγο του, άλλο όχημα για να κάνει κάτι παρόμοιο ή και χειρότερο από αυτό.

Αγνοώντας ποιος ή ποιοι είναι πίσω από αυτά, το κακό αλλάζει κάθε φορά ταυτότητα, προχθές λεγόταν Μπιν Λάντεν, Αλ Κάιντα, Ίσις, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, σήμερα ένας Αφγανός ψυχοπαθής που λέγεται κάπως, αύριο ένας άλλος ή περισσότεροι που θα λάβουν εντολές να κάνουν αυτό ή εκείνο, νομίζοντας όλοι ότι το μακελειό το σχεδίασαν μόνοι τους ή ήταν αποτέλεσμα της ψυχοπάθειας τους.

Ο Χίτλερ, αυτός ο ψυχοπαθής που αιματοκύλισε τον πλανήτη με τον γρήγορο τρόπο διεξαγωγής ενός πολέμου, επιβίωσε από 43 επιθέσεις κατά της ζωής του. Κάποιοι άλλοι μιλάνε για περίπου 123 απόπειρες δολοφονίας εναντίων του, από τις οποίες, γλίτωσε σε όλες.

Και την γλίτωσε τις περισσότερες φορές παρά τρίχα, έπρεπε να μείνει στην εξουσία και έπρεπε να επιβιώσει και να προκαλέσει ότι προκάλεσε, διότι είχε πάρει την εξουσία, ήταν ο δημαγωγός που μάγευε τα πλήθη, που όμως άλλη οντότητα δρούσε μέσα από αυτόν και τα πλήθη του παραχώρησαν την εξουσία και μετά θέρισαν τα αποτελέσματα αυτής τους της επιλογής, αφού κανείς μα κανείς δεν είδε τον κίνδυνο πίσω από τον Χίτλερ, τον αληθινό δημαγωγό που μίλαγε εξ ονόματος του.

Και όταν είδαν τον ορατό τρομοκράτη, ήταν αργά, είχαν παραχωρήσει την εξουσία να γεμίσουν οι χώρες πτώματα.

Με την έγκριση τους έγινε, άλλοτε βροντερή και άλλοτε σιωπηλή…αυτό γίνετε πάντα και αυτό έγινε και σήμερα στην Αυστραλία, ημέρα του Χειμερινού ηλιοστασίου…

Ψάξε στα μέσα του προηγούμενου μήνα και θα βρεις την έγκριση, την αιτία του προγραμματισμού του ψυχοπαθή στο σήμερα, σε ένα 3 και ένα 6.

Ψάξε και μέτρα πριν τους δύο σεισμούς στην Κω και την Μυτιλήνη, την έγκριση και την αιτία.

Εμείς δίνουμε για όλα έγκριση, για πολλές και μεγάλες καταστροφές που γίνονται, είτε από την «φύση» είτε από τον άνθρωπο….και το κάνουμε εκούσια ή ακούσια.

Η σημερινή ημέρα, 21/12,  ήταν μια από τις 2 πιο σκοτεινές ημέρες πριν τα Χριστούγεννα που είχαμε πει εδώ  και είναι η μεγαλύτερη νύχτα του έτους. 

Χθες βράδυ στις 2.30 μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος, στο  ministryoftruth.gr  στο fb, ανέβηκε μια φωτογραφία και ένα βίντεο, μερικές ώρες πριν γίνει η όπως φαίνεται ανεπιτυχής θυσία στην Αυστραλία.
Το κεράκι ήταν για τη χώρα αυτή και το 21 για τη μέρα, 21/12, όπως και να το διαβάσεις το ίδιο δίνει, και ένα βίντεο που βλέπει από κάτω σαν εικόνα, το οποίο έγραφε Αυστραλία 21


Συγκεκριμένος τόπος και ημέρα, ενός άσχημου γεγονότος που θα είχε τα χαρακτηριστικά τρομοκρατικής επίθεσης.
Και εδώ υπάρχει και σε προσωπική σημείωση στις 8/12 13 ημέρες νωρίτεραΜην περιμένεις να δεις τον διάβολο ή τον Θεό να σου συστηθούν, τουλάχιστον στην σύγχρονη κοινωνία που υπάρχουμε δεν είναι κάτι που μπορούμε να πούμε ότι μπορούμε να το δούμε με το τρόπο που σκεφτόμαστε και να πειστούμε για την ύπαρξη του ενός και του άλλου, αλλά μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα της δράσης του καθενός…..

Το καλό ή το κακό δρα μέσα από τον άνθρωπο, άνθρωπός έλκει το καλό και το πράττει, άνθρωπος έλκει το κακό και κάνει κακό σε αυτόν και στον δίπλα του.

Και υπάρχει κόσμος που έχει αρχίσει και γίνετε καλός αγωγός…. του κακού, ενός κακού που έχει χίλια δυο προσωπεία και άλλες τόσες διαφορετικές εκφράσεις και δεν μπορούμε να το αγνοούμε άλλο.

Είναι πολύ εύκολο να το ρίξουμε στην ψυχασθένεια…αλλά υπάρχει και η αόρατη τρομοκρατία που παραπέμπει σε αόρατο τρομοκράτη, που γίνετε αντιληπτός μόνο από τα έργα του.

Μιας και είναι γιορτινές μέρες, υπενθυμίζουμε ότι αυτές οι μέρες δεν είναι μόνο το ρεβεγιόν, η γαλοπούλα, τα ψώνια, η διασκέδαση κλπ.…είναι και αυτά, προφανώς, δεν είμαστε κατά, αλλά νομίζω αξίζει και Αυτός που γεννήθηκε τότε για να γιορτάζουμε εμείς τώρα, έστω μερικά λεπτά της ώρας, διότι οι γιορτές έρχονται και φεύγουν..δεν είναι για πάντα.

Όπως και να έχει, προσοχή αυτές τις μέρες.......στα νεύρα, στη γυναίκα σου, στο άνδρα σου ( ή αντίστροφα), λίγο παραπάνω στην Πεθερά σου, στους γονείς σου, στην εορταστική όπως λένε κατάθλιψη… πρόσεχε τ
ην ταχύτητα στο αμάξι, την ταχύτητα στην σκέψη, στα λόγια που θα βγουν και δεν θα έχουν γυρισμό, προσοχή  στο δρόμο, στη δουλειά σου, στην επιστροφή, στις εξόδους από την πόλη, τα ατυχήματα.....πρόσεχε κάθε τι που θα σε βγάλει εκτός από το εορταστικό μονοπάτι, με ευχή να βρει ο καθένας το νόημα και την ουσία της εορτής των Χριστουγέννων.

Αύριο πιθανός και εάν δεν μας καθυστερήσει η επικαιρότητα, θα ανέβει το 4ο μέρος για αυτά που γίνονται στην Καλιφόρνια ώστε να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις και στοιχεία σε αυτά που είδαμε στα πρώτα τρία μέρη.

call me Rick
Share To:

Post A Comment:

0 comments so far,add yours